TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

PAKAO ZA CRNO-BELE! Novi udarac za Partizan, ovo bi moglo da uništi Čankovu ekipu! (FOTO)

Espreso - 21.03.2018

Jasno je da će rukovodstvo kluba iz Humske pokušati da reši ovaj problem, ali pitanje je da li će uspeti... foto: Zorana Jevtić Partizan je prvo zbog tužbi Duška Vujoševća i Nemanje Gordića dobio zabranu registrovanja novih igrača (BAT), crno-belima je blokiran i bankovni račun.

Kako deblokirati Partizan?

Sportske.net - 21.03.2018

Ima li rešenja na vidiku? U skladu sa klupskim bojama, dobre i loše vesti naizmenično se smenjuju u Partizanu. Ove sezone su te amplitude nekako najviše došle do izražaja. Od sjajnih, pa očajnih rezultata, smene trenera, do neočekivanog osvajanja Kupa Radivoja Koraća.

TOTALNA BLOKADA: Veliki problemi za KK Partizan

Kurir - 21.03.2018

Košarkaški klub Partizan opet ima ogromnih problema u poslovanju, blokiran je sa čak tri strane! Svih devet računa koje poseduje klub iz Humske trenutno ne funkcioniše zbog prinudne naplate, a takođe su aktivne i dve blokade od strane FIBA BAT.

Partizan opet u blokadi!

Mozzart Sport - 21.03.2018

Košarkaški klub Partizan ponovo ima ozbiljne probleme sa poslovanjem, pošto su mu blokirani svi računi. Radi se opet o Ekspo, odnosno nekadašnjoj Marfin banci koja je još jednom pustila menicu za kredit uzet pre 13 godina.

Partizan u blokadi!

Srbija Danas - 21.03.2018

KK Partizan ponovo je u problemima, pošto su mu blokirani svi računi. Menicu je pustila Ekspo, nekadašnja Marfin banka, zbog kredita koji su crno-beli podigli pre 13 godina, piše Mozzart sport . VAKULKO: Partizan ima jak tim, uživam u Beogradu MILIVOJEVIĆ: U fudbalu ne vlada ...

PARTIZAN U TOTALNOJ BLOKADI! Devet računa koje poseduje klub iz Humske ne funkcioniše zbog prinudne naplate!

Informer - 21.03.2018

Košarkaški klub Partizan opet ima ogromnih problema u poslovanju, pošto svih devet računa koje poseduje klub iz Humske trenutno ne funkcioniše zbog prinudne naplate, a takođe su aktivne i dve blokade od strane FIBA BAT To praktično znači da Partizan ne može da isplaćuje zarade ...

KK Partizan opet u blokadi

Danas - 21.03.2018

Košarkaški klub Partizan ponovo ima ozbiljne probleme sa poslovanjem, pošto su mu blokirani svi računi. Radi se opet o Ekspo, odnosno nekadašnjoj Marfin banci koja je još jednom pustila menicu za kredit uzet pre 13 godina.

KK Partizan ponovo u blokadi

SportskaCentrala - 21.03.2018

Košarkaškom klubu Partizan blokirani su danas svi računi nakon što je Ekspo banka, nekadašnja Marfin, još jednom pustila menicu za kredit uzet pre 13 godina, javlja ,,Mozzart sport”. Nakon blokade svih računa, Partizan neće moći da isplaćuje zarade zaposlenima niti da izmiruje ...