TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Preokret u karijeri

ALO - 10.12.2019

Sve je objasnila! Jovana Jeremić napušta "Parove" jer mora na operaciju. Voditeljka rijalitija kaže da joj se zbog stresa pojavilo šest izraslina na glavi , koje će morati hirurški da odstrani. - Na bolovanju sam. Imam šest ogromnih masnih tkiva, koje moram da operišem.

MORA HITNO NA OPERACIJU: Jovana Jeremić otkrila zašto više neće voditi "Parove"!

Srbija Danas - 09.12.2019

Voditeljka emisije "Upoznajte Parove" Jovana Jeremić od pre nekoliko dana više ne vodi istoimenu emisiju. Dok je ona odsutna na njeno mesto je došao pevač Era Ojdanić. Razlog njenog odlaska jesu hitne operacije umnjaka i masnog tkiva glave.

JOVANA NAPUŠTA PAROVE: "Ostaću na 'Hepiju' ako prepoznaju moj kapacitet u informativi! Zbog rijalitija sam dobila 5 ...

Srbija Danas - 10.12.2019

Jovana Jeremić napušta "Parove" jer mora na operaciju. Voditeljka rijalitija kaže da joj se zbog stresa pojavilo šest izraslina na glavi, koje će morati hirurški da odstrani. - Na bolovanju sam. Imam šest ogromnih masnih tkiva, koje moram da operišem.

JOVANA JEREMIĆ OD RIJALITIJA DOBILA 6 IZRASLINA NA GLAVI: Ide HITNO na operaciju i više se neće baviti PAROVIMA

Espreso - 11.12.2019

Sve je objasnila! Jovana Jeremić napušta "Parove" jer mora na operaciju. Voditeljka rijalitija kaže da joj se zbog stresa pojavilo šest izraslina na glavi, koje će morati hirurški da odstrani. - Na bolovanju sam. Imam šest ogromnih masnih tkiva, koje moram da operišem.