TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

U Severnoj Irskoj ponovo nemiri nedelju dana posle protesta

Danas - 08.04.2021

Novi nemiri izbili su večeras u Severnoj Irskoj, nedelju dana posle nasilja u toj britanskoj provinciji, prenela je agencija Frans pres na licu mesta. Demonstranti su večeras policiju gađali kamenicima i molotovljevim koktelima.

NOVI NEMIRI U SEVERNOJ IRSKOJ: Demonstranti gađali policiju kamenicima i molotovljevim koktelima!

Espreso - 08.04.2021

Prošle nedelje u Severnoj Irskoj su izbili sukobi policije i demonstranata Novi nemiri izbili su večeras u Severnoj Irskoj, nedelju dana posle nasilja u toj britanskoj provinciji, prenela je agencija Frans pres na licu mesta.

U Severnoj Irskoj ponovo nemiri nedelju dana posle protesta

Beta - 08.04.2021

Novi nemiri izbili su večeras u Severnoj Irskoj, nedelju dana posle nasilja u toj britanskoj provinciji, prenela je agencija Frans pres na licu mesta. Demonstranti su večeras policiju gadjali kamenicima i molotovljevim koktelima.

Novi nemiri u Severnoj Irskoj, demonstranti gađali policiju kamenicama

N1 - 08.04.2021

Novi nemiri izbili su večeras u Severnoj Irskoj, nedelju dana posle nasilja u toj britanskoj provinciji, prenela je agencija Frans pres na licu mesta. Demonstranti su policiju gadjali kamenicima i molotovljevim koktelima.

Irska: Molotovljevi kokteli i kamenice na policiju FOTO

Nova - 08.04.2021

Novi nemiri izbili su večeras u Severnoj Irskoj, nedelju dana posle nasilja u toj britanskoj provinciji, prenela je agencija Frans pres sa lica mesta. Demonstranti su večeras policiju gađali kamenicima i molotovljevim koktelima.

U Severnoj Irskoj ponovo nemiri nedelju dana posle protesta

Politika - 08.04.2021

Belfast – Novi nemiri izbili su u Severnoj Irskoj, nedelju dana posle nasilja u toj britanskoj provinciji, prenela je agencija „Frans pres” na licu mesta. Demonstranti su večeras policiju gađali kamenicima i molotovljevim koktelima.

Demonstranti u Belfastu zapalili autobus i automobile – Džonson duboko zabrinut

RTS - 08.04.2021

Nastavljaju se protesti u Belfastu. Demonstranti koji se protive pravilima za izvoz za Severnu Irsku uspostavljenim nakon Bregzita napali su policiju kamenicama i zapalili nekoliko vozila na ulicama Belfasta. Britanski premijer Boris Džonson je naveo da je duboko zabrinut zbog ...