TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Putevi Srbije: Radnik poginuo u nesreći na mostu Beška

B92 - 22.04.2021

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na mostu Beška danas je poginuo radnik preduzeća za puteve Vojvodinaput - Bačkaput iz Novog Sada. Informaciju je saopštilo JP Putevi Srbije. Nesreća se dogodila u zoni izvođenja radova na redovnom održavanju, a Putevi Srbije navode ...

Radnik poginuo u saobraćajnoj nezgodi tokom radova na mostu Beška

N1 - 22.04.2021

Tokom radova na redovnom održavanju mosta Beška, u smeru ka Beogradu, dogodila se teška saobraćajna nezgoda u kojoj je poginuo radnik Preduzeća za puteve "Vojvodinaput – Bačkaput", saopšteno je iz Puteva Srbije.

Teška saobraćajna nesreća kod mosta Beška, poginuo radnik

RTS - 22.04.2021

JP "Putevi Srbije" saopštilo je da se na na delu državnog puta I A reda broj 1, na mostu Beška, u smeru ka Beogradu, u zoni izvođenja radova na redovnom održavanju dogodila teška saobraćajna nezgoda u kojoj je poginuo radnik Preduzeća za puteve Vojvodinaput-Bačkaput, Novi Sad.

POKOSIO GA AUTOMOBIL Radnik poginuo na Beščanskom mostu!

Blic - 22.04.2021

Radnik (55) poginuo je danas oko 12 časova na autoputu E-75, a kako nezvanično saznaje ’’Blic’’ na njega je naleteo automobil koji se kretao iz smera od Novog Sada ka Beogradu tokom radova na mostu preko Dunava kod Beške.

Strašan prizor na auto-putu Beograd - Novi Sad: Nesreća na mostu, sumnja se da je poginuo radnik

Telegraf - 22.04.2021

U sudaru na auto-putu Beograd - Novi Sad desila se nesreća u kojoj je poginula jedna osoba , saznaje Telegraf.rs. Kako saznajemo, saobraćajna nesreća desila se na mostu kod Beške. Sumnja se da je u sudaru sa automobilom poginuo jedan radnik. - Vidim da su radovi na putu.

Radnik poginuo na mostu kod Beške

RTV - 22.04.2021

U saobraćajnoj nesreći na mostu kod Beške, oko 12.10h, poginuo je radnik (55) kada ga je udario automobil. Portparol novosadske Hitne pomoći, dr Zoran Krulj, rekao je da je njihova ekipa, na licu mesta mogla samo da konstatuje smrt.

SUROVA SMRT NA MOST KOD BEŠKE: Radnik sređivao signalizaciju, pa ga pregazio automobil u punoj brzini

Novosti - 22.04.2021

Portparol novosadske Službe hitne pomoći, dr Zoran Krulj, „Novostima“ je potvrdio da se na pomenuom mostu dogodila se saobraćajna nesreća i da su primili poziv u 12 sati i 12 minuta, ali da je lekarska ekipa na licu mesta mogla samo da konstatuje smrt muškarca.

Mediji: Sudar na autoputu Beograd-Novi Sad, poginula jedna osoba

IndeksOnline - 22.04.2021

BEOGRAD – Najmanje jedna osoba je poginula u sudaru na auto-putu Beograd – Novi Sad, javljaju beogradski mediji. Kako navodi Telegraf.rs, saobraćajna nesreća desila se na mostu kod Beške, a sumnja se da je u sudaru sa automobilom poginuo jedan radnik.

Nesreća na mostu kod Beške: AUTOMOBIL POKOSIO RADNIKA, čovek POGINUO na licu mesta!

Republika - 22.04.2021

Na njega je naleteo automobil. Prema nezvaničnim saznanjima, navodno je reč o radniku angažovanom na održavanju puta. Portparol novosadske Službe hitne pomoći , dr Zoran Krulj, Novostima je potvrdio da se na pomenutom mostu dogodila se saobraćajna nesreća i da su primili poziv u ...

TEŠKA SAOBRAĆAJKA NA MOSTU KOD BEŠKE! Sumnja se da ima poginulih, UŽAS

Espreso - 22.04.2021

Iz MUP Novi Sad potvrđeno je da je uviđaj u toku Saobraćajna nesreća desila se na mostu kod Beške. Sumnja se da je u sudaru sa automobilom poginuo jedan radnik. - Vidim da su radovi na putu. Bili su postavljeni čunjevi - reči su očevica uz napomenu da je na mestu nesreće ...

Radnik poginuo na autoputu nakon naletanja automobila

Nova - 22.04.2021

Radnik (55) poginuo je danas oko 12 časova na autoputu E-75, a kako nezvanično saznaje ’’Blic’’ na njega je naleteo automobil koji se kretao iz smera od Novog Sada ka Beogradu tokom radova na mostu preko Dunava kod Beške.

UŽAS NA AUTO-PUTU BEOGRAD-NOVI SAD! Desila se strašna nesreća na mostu, ima i POGINULIH!

Pink - 22.04.2021

U sudaru na auto-putu Beograd - Novi Sad desila se nesreća u kojoj je poginula jedna osoba, saznaju medije. Prema saznanjima, saobraćajna nesreća desila se na mostu kod Beške. Sumnja se da je u sudaru sa automobilom poginuo jedan radnik.

UŽAS NA NOVOSADSKOM PUTU KOD BEŠKE: Automobil nalateo na radnika, nesrećni čovek preminuo na licu mesta

Kurir - 22.04.2021

Radnik (55) angažovanom na održavanju puta, izgubio je život danas u nesreći koja se dogodila kod Beške. Kako saznajemo, na nesrećnog čoveka naleteo je automobil na Beščanskom mostu, iz pravca Beograda prema Novom Sadu.

TEŠKA NESREĆA NA MOSTU KOD BEŠKE! Automobil u punoj brzini naleteo na radnika

Informer - 22.04.2021

Radnik (55) poginuo je danas oko 12 časova na autoputu E-75, kada je na njega naleteo automobil koji se kretao iz smera od Novog Sada ka Beogradu tokom radova na mostu preko Dunava kod Beške - Ekipa novosadskog Zavoda za hitnu medicinsku pomoć izašla je na teren, ali su kolege ...

TRAGEDIJA NA MOSTU KOD BEŠKE: Automobil pokosio radnika, ovaj preminuo na licu mesta

Srbija Danas - 22.04.2021

Radnik (55) poginuo je danas oko 12 časova na autoputu E-75, a kako nezvanično saznaju mediji na njega je naleteo automobil koji se kretao iz smera od Novog Sada ka Beogradu tokom radova na mostu preko Dunava kod Beške.

POGINUO RADNIK NA ODRŽAVANJU PUTA KOD BEŠKE! Automobil naleteo na njega nije mu bilo spasa

Espreso - 22.04.2021

Policija je na mestu nesreće i obavlja uviđaj Radnik (55) angažovanom na održavanju puta, izgubio je život danas u nesreći koja se dogodila kod Beške. Kako saznajemo, na nesrećnog čoveka naleteo je automobil na Beščanskom mostu, iz pravca Beograda prema Novom Sadu.

Tragedija na mostu, sumnja se da je poginuo radnik

ALO - 22.04.2021

Iz MUP Novi Sad potvrdili da je uviđaj u toku U sudaru na auto-putu Beograd - Novi Sad desila se nesreća u kojoj je poginula jedna osoba. Kako saznajemo, saobraćajna nesreća desila se na mostu kod Beške. Sumnja se da je u sudaru sa automobilom poginuo jedan radnik.

Oglasili se "Putevi Srbije": Potvrdili da je njihov radnik POGINUO u nesreći na mostu Beška

Blic - 22.04.2021

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na mostu Beška danas je poginuo radnik preduzeća za puteve Vojvodinaput - Bačkaput iz Novog Sada, saopštilo je JP "Putevi Srbije". Nesreća se dogodila u zoni izvođenja radova na redovnom održavanju, a Putevi Srbije navode da su ...

Radnik poginuo u nezgodi tokom radova na mostu Beška

Nova - 22.04.2021

Tokom radova na redovnom održavanju mosta Beška, u smeru ka Beogradu, dogodila se teška saobraćajna nezgoda u kojoj je poginuo radnik Preduzeća za puteve "Vojvodinaput – Bačkaput", saopšteno je iz Puteva Srbije.

JP PUTEVI SRBIJE POTVRDILI DA JE U NESREĆI KOD BEŠKE POGINUO NJIHOV RADNIK: Saobraćajka se dogodila u zoni izvođenja ...

Kurir - 22.04.2021

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na mostu Beška danas je poginuo radnik preduzeća za puteve Vojvodinaput - Bačkaput iz Novog Sada, saopštilo je JP Putevi Srbije. Nesreća se dogodila u zoni izvođenja radova na redovnom održavanju, a Putevi Srbije navode da su radovi ...