TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Ukrao auto od 2 miliona evra tokom test vožnje

B92 - 16.05.2019

Nemačka policija traga za klasičnim Ferrarijem 288 GTO otuđenim od vlasnika od strane čoveka koji se predstavio kao potencijalni kupac automobila. Ferrari 288 GTO ukraden je u Dizeldorfu u ponedeljak, nakon što se vlasnik susreo sa osobom koja je zakazala probnu vožnju.

Skupoceni Ferari ukraden tokom probne vožnje

N1 - 15.05.2019

Oportunistični "kolekcionar" oldtajmera iskoristio je probnu vožnju i pobegao s Ferarijem vrednim više od dva miliona dolara, piše BBC. Osumnjičeni je rekao da je zainteresovan za kupovinu Ferarija 288 GTO iz 1985. godine, kažu u policiji u Dizeldorfu.

Ja bih samo malo da ga probam... Kolekcionar slagao da želi da kupi istorijski primerak "ferarija", pa ga ...

Telegraf - 16.05.2019

Čim je seo u skupoceni primerak, odmah je dao gas i pobegao Oportunistični " " oldtajmera iskoristio je probnu vožnju i pobegao s vrednim više od dva miliona dolara , piše BBC. Osumnjičeni je rekao da je zainteresovan za kupovinu "ferarija 288 GTO" iz 1985.

Nemačka policija traga za ukradenim Ferarijem iz 1985. godine

Tanjug - 14.05.2019

Nemačka policija traga za ukradenim Ferarijem iz 1985. godine Nemačka policija traži retki sportski automobil Ferari iz 80-ih godina prošlog veka, za koji se veruje da je vredan više od dva miliona evra, nakon što ga je muškarac koji se predstavio kao potencijalni kupac ukrao ...

Nije kupac nego lopov – ukrao „ferari“ tokom probne vožnje

RTS - 14.05.2019

Nemačka policija traži retki sportski automobil – „ferari“ iz osamdesetih godina prošlog veka, za koji se veruje da je vredan više od dva miliona evra, nakon što ga je muškarac, koji se predstavio kao potencijalni kupac, ukrao tokom probne ...

POLICIJA TRAGA za Ferarijem iz 1985.godine, postoje dva razloga zbog čega je BITAN

Srbija Danas - 14.05.2019

Vrednost ove "igračkice" se procenjuje na više od dva miliona evra. Njega je muškarac koji se predstavio kao potencijalni kupac ukrao tokom probne vožnje. Policija u Dizeldorfu saopštila je da se muškarac, koji se javio na oglas za crveni Ferrari 288 GTO prvi put registrovan ...

SEO DA ISPROBA FERARI OD 2 MILIONA EVRA, PA NAGAZIO GAS: Nemačka policija traga za lopovom i kolima starim 34 godine!

Kurir - 14.05.2019

Nemačka policija traži retki sportski automobil Ferari iz 80-ih godina prošlog veka, za koji se veruje da je vredan više od dva miliona evra, nakon što ga je muškarac koji se predstavio kao potencijalni kupac ukrao tokom probne vožnje.

Nemačka:Tokom probne vožnje ukrao ferari vredan dva miliona evra

RTV - 14.05.2019

Nemačka policija traži retki sportski automobil Ferari iz 80-ih godina prošlog veka, za koji se veruje da je vredan više od dva miliona evra, nakon što ga je muškarac koji se predstavio kao potencijalni kupac ukrao tokom probne vožnje.

Ukraden Ferari iz 1985.godine vredan dva miliona evra

Novosti - 14.05.2019

Nemačka policija traži retki sportski automobil Ferari iz 80-ih godina prošlog veka, za koji se veruje da je vredan više od dva miliona evra Nemačka policija traži retki sportski automobil Ferari iz 80-ih godina prošlog veka, za koji se veruje da je vredan više od dva miliona ...

LAŽNI kupac ukrao FERARI vredan 2 miliona evra

BizLife - 14.05.2019

Nemačka policija traži retki sportski automobil Ferari iz 80-ih godina prošlog veka, za koji se veruje da vredi više od dva miliona evra, nakon što ga je muškarac koji se predstavio kao potencijalni kupac ukrao tokom probne vožnje.

Nemačka policija traga za ukradenim "ferarijem" iz 1985. godine

Blic - 15.05.2019

Nemačka policija traži retki sportski automobil "ferari" iz 80-ih godina prošlog veka, za koji se veruje da je vredan više od dva miliona evra, nakon što ga je muškarac koji se predstavio kao potencijalni kupac ukrao tokom probne vožnje.