TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Bilčik: Moj je cilj da pomognem u dijalogu vlasti i opozicije

Tanjug - 08.11.2019

Bilčik: Moj je cilj da pomognem u dijalogu vlasti i opozicije Novi izvestilac Evropskog parlamenta za Srbiju Vladimir Bilčik, koji uskoro dolazi u prvu posetu Srbji u okviru delegacije koja će posredovati u dijalogu vladajućih partija i opozicije, izjavio je da je njegov ...

Bilčik za RSE: Pre ulaska u EU Srbija mora izaći iz Evroazijske unije

R.S.Evropa - 08.11.2019

Pre nego što Srbija bude spremna za ulazak u Evropsku uniju (EU) sporazum koji je nedavno potpisala sa Evroazijskom unijom (EAEU) mora prestati da postoji, izjavio je Vladimir Bilčik, izvestilac Evropskog parlamenta za Srbiju u intervjuu za Radio Slobodna Evropa (RSE).

SZS bojkotuje i novi međustranački dijalog

Danas - 08.11.2019

Savez za Srbiju bojkotovaće i drugu rundu dijaloga o unapređenju izbornih uslova, koja će uz posredovanje Evropskog parlamenta biti održana naredne sedmice u Narodnoj skupštini, saznaje Danas nezvanično iz izvora u SZS-u.

Evropski poslanici u Srbiji 14. novembra, a ovo su AGENDA I TEME

Blic - 07.11.2019

Nova runda takozvanog međustranačkog dijaloga u kom učestvuju bivši poslanici Evropskog parlamenta Edvard Kukan i Knut Flekenštajn održaće se 14. i 15. novembra u Narodnoj skupštini, a agendom su predviđeni i novi predlozi Vlade za poboljšanje izbornih uslova, saznaje "Blic".

Fajon i Bilčik u drugoj rundi dijaloga vlasti i opozicije o izbornim uslovima

Danas - 07.11.2019

Predsedavajuća Delegacije Evropskog parlamenta za Srbiju Tanja Fajon i stalni izvestilac Evropskog parlamenta za Srbiju Vladimir Bilčik pridružiće se Eduardu Kukanu i Knutu Flekenštajnu na drugoj rundi dijaloga vlasti i opozicije o izbornim uslovima 14. i 15.

Tanja Fajon i Bilčik u drugoj rundi dijaloga vlasti i opozicije u Srbiji

Novi Magazin - 07.11.2019

Predsedavajuća Delegacije Evropskog parlamenta za Srbiju Tanja Fajon i stalni izvestilac Evropskog parlamenta za Srbiju Vladimir Bilčik pridružiće se Eduardu Kukanu i Knutu Flekenštajnu na drugoj rundi dijaloga vlasti i opozicije o izbornim uslovima 14. i 15. novembra.

Bilčik: Cilj da pomognem u dijalogu vlasti i opozicije

RTV - 08.11.2019

Novi izvestilac Evropskog parlamenta za Srbiju Vladimir Bilčik, koji uskoro dolazi u prvu posetu Srbiji u okviru delegacije koja će posredovati u dijalogu vladajućih partija i opozicije, izjavio je da je njegov najvažniji cilj da pomogne da se to ostvari.

Bilčik: Srbija mora da raskine sa Evroazijskom unijom da bi ušla u EU

Vesti Online - 08.11.2019

U intervjuu za Radio Slobodna Evropa (RSE), on je dodao da je svestan postojećih teškoća i podela, a koje su se na neki način produbile na srpskoj političkoj sceni. Zato je „moj najvažniji cilj da slušam veoma pažljivo, i na osnovu onoga što čujem da pokušam da utvrdim kako mi ...

Bilčik: Pre ulaska u EU Srbija mora izaći iz Evroazijske unije

Danas - 10.11.2019

Pre nego što Srbija bude spremna za ulazak u Evropsku uniju (EU) sporazum koji je nedavno potpisala sa Evroazijskom unijom (EAEU) mora prestati da postoji, izjavio je izvestilac Evropskog parlamenta za Srbiju Vladimir Bilčik, preneo je Radio slobodna Evropa (RSE).

DA LI ĆEMO IZDATI BRAĆU? Izvestilac Evropskog parlamenta: Srbija mora da raskrsti sa Rusijom ako hoće u EU! Ultimatumi ...

Pravda - 08.11.2019

Novi izvestilac Evropskog parlamenta za Srbiju Vladimir Bilčik, koji uskoro dolazi u prvu posetu Srbji u okviru delegacije koja će posredovati u dijalogu vladajućih partija i opozicije, izjavio je da je njegov najvažniji cilj da pomogne da se to ostvari.