TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Država daje novac za neiskorišćene vaučere: Iskoristite svoje pravo – ovo je procedura

Srbija24 - 20.09.2021

Mnogi građani, koji su još pre godinu i po uplatili aranžmane, zbog epidemijskih ograničenja nisu otputovali. Čak 40 odsto, odnosno 25 miliona evra ostalo je neiskorišćeno. Tim nesuđenim turistima novac bi trebalo da bude vraćen od januara neredne godine.

Nesuđeni turisti čekaju da im agencije vrate novac, da li je pomoć države slamka spasa

RTS - 20.09.2021

Mnogi građani, koji su još pre godinu i po uplatili aranžmane, zbog epidemijskih ograničenja nisu otputovali. Neki su zamenske vaučere iskoristili letos, ali čak 40 odsto, odnosno 25 miliona evra, i dalje je neiskorišćeno.

NISTE ISKORISTILI ZAMENSKI VAUČER ZA PUTOVANJE? Evo kada počinje isplata novca i kakva je procedura

Novosti - 19.09.2021

Aleksandar Seničić iz JUTA za RTS je rekao da od 1. januara 2022. godine kreće isplata novca građanima koji nisu iskoristili zamenska putovanja, da je procedura jednostavna, ali da su turističke agencije u nepovoljnoj finansijskoj situaciji.

DA LI STE ISKORISTILI ZAMENSKI VAUČER ZA PUTOVANJA? Poznato kada počinje ISPLATA NOVCA i detalji oko PROCEDURE!

Espreso - 19.09.2021

- Očekivali smo da taj podatak bude daleko veći, odnosno veća iskorišćenost zamenskih putovanja. Najmanje putovanja je iskorišćeno u Grčkoj. Pad u Grčkoj je negde oko 50 odsto - ističe Seničić Letnja turistička sezona je pri kraju.

KREĆE ISPLATA NOVCA! Ukoliko niste iskoristili zamenski vaučer za putovanje - ovo je procedura

Srbija Danas - 19.09.2021

Aleksandar Seničić iz JUTA za RTS je rekao da od 1. januara 2022. godine kreće isplata novca građanima koji nisu iskoristili zamenska putovanja , da je procedura jednostavna, ali da su turističke agencije u nepovoljnoj finansijskoj situaciji.

DOBILI STE VAUČER I NISTE GA ISKORISTILI? Evo kada kreće ISPLATA novca i koje uslove morate da ispunite

Mondo - 20.09.2021

Tek malo više od 40 odsto zamenskih vaučera je iskorišćeno, evo kako da dobijete novac nazad. Aleksandar Seničić, direktor Nacionalne asocijacije turističkih agencija Srbije kaže da su očekivali da će biti veća iskorišćenost zamenskih putovanja, a realizovano je tek nešto više ...

Nesuđeni turisti čekaju da im se vrati novac; kada počinje isplata?

B92 - 20.09.2021

Ako dosad niste iskoristili zamenski vaučer za putovanje, proverite kada počinje isplata novca i kakva je procedura. Direktor Jute Aleksandar Seničić rekao je za Rts da od 1. januara 2022. godine kreće isplata novca građanima koji nisu iskoristili zamenska putovanja, da je ...