TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Telo tinejdžerke (16) pronađeno u Malom Lošinju: Sumnja se na ubistvo, uhapšen muškarac

Telegraf - 14.02.2020

U Malom Lošinju pronađeno je telo 16-godišnjakinje, a sumnja se na ubistvo , prenosi Index.hr . Nezvanično se saznaju kako su na telu tinejdžerke uočeni tragovi nasilne smrti. Kako prenosi Index, uhapšena je muška osoba koju policija dovodi u vezu s počinjenjem ovog krivičnog ...

Mali Lošinj subotu i nedjelju proglasio danima žalosti, zastave se spuštaju na pola koplja, a na javnim mjestima neće ...

Dnevnik.hr - 14.02.2020

Ubojica je navodno prvo krenuo na majku da bi potom na smrt izbo 16-godišnju djevojku iz Malog Lošinja koja je stala u njezinu obranu. Galerija + 7 Jutros je u Malom Lošinju pronađeno tijelo mlađe ženske osobe, a na tijelu su pronađeni tragovi nasilne smrti.

Susjed upao u kuću, krenuo na majku i ubio 16-godišnjakinju

Vecernji.hr - 14.02.2020

Kako su nam rekli, istragu vodi Županijsko državno odvjetništvo. Policijska uprava primorsko-goranska potvrdila nam je s umnjivu smrt mlađe ženske osobe u Malom Lošinju. Kako su nam rekli, istragu vodi Županijsko državno odvjetništvo. Očevid je u tijeku.

U Malom Lošinju pronađena mrtva 16-godišnjakinja, sumnja se na ubojstvo

N1 - 14.02.2020

Policijska uprava primorsko-goranska istražuje slučaj sumnjive smrti. Šesnaestogodišnja djevojka pronađena je mrtva, potvrdio nam je načelnik policije, Josip Gazilj. Neslužbeno doznajemo da se sumnja na ubojstvo.

Na Malom Lošinju pronađena mrtva 16-godišnjakinja

N1 - 14.02.2020

Policijska uprava primorsko-goranska istražuje slučaj sumnjive smrti. Šesnaestogodišnja djevojka pronađena je mrtva, potvrdio nam je načelnik policije, Josip Gazelj. Neslužbeno saznajemo da se sumnja na ubistvo.

Djevojku (16) je ubio susjed? Upao u kuću, nasrnuo na majku

24sata.hr - 14.02.2020

Policija je potvrdila da je djevojka pronađena mrtva u Malom Lošinju. U petak ujutro javili su da sumnjaju da se radi o ubojstvu. Istražuju slučaj... Policijska uprava primorsko-goranska nam je potvrdila da istražuju slučaj sumnjive smrti.

Djevojka (16) umrla na Lošinju: Policija sumnja na ubojstvo

Dnevnik.ba - 14.02.2020

Policija je potvrdila da je djevojka pronađena mrtva u Malom Lošinju. U petak ujutro javili su da sumnjaju da se radi o ubojstvu. Istražuju slučaj... Policijska uprava primorsko-goranska je za 24sata potvrdila da istražuju slučaj sumnjive smrti.

Na Malom Lošinju pronađena mrtva 16-godišnjakinja

Vijesti.ba - 14.02.2020

Policijska uprava primorsko-goranska istražuje slučaj sumnjive smrti. Šesnaestogodišnja djevojka pronađena je mrtva, potvrdio nam je načelnik policije, Josip Gazelj. Neslužbeno saznajemo da se sumnja na ubistvo.

U Malom Lošinju nađeno tijelo tinejdžerice, sumnja se na ubojstvo

Index.hr - 14.02.2020

U MALOM LOŠINJU je umrla 16-godišnjakinja, a upravo se istražuje radi li se o ubojstvu. Neslužbeno se doznaje kako su na tijelu tinejdžerice uočeni tragovi nasilne smrti. Kako smo doznali, na mjesto događaja je upućena zamjenica Županijske državne odvjetnice.

U Malom Lošinju ubijena tinejdžerica, uhićen muškarac

Index.hr - 14.02.2020

U MALOM LOŠINJU je pronađeno tijelo 16-godišnjakinje, a sumnja se na ubojstvo. Neslužbeno doznajemo kako su na tijelu tinejdžerice uočeni tragovi nasilne smrti. Kako nam je potvrđeno, uhićena je muška osoba koju policija dovodi u vezu s počinjenjem ovog kaznenog djela.

Mali Lošinj: Pronađeno tijelo 16-godišnjakinje, sumnja se na ubistvo

6yka - 14.02.2020

Neslužbeno se saznaje kako su na tijelu tinejdžerice uočeni tragovi nasilne smrti. Kako smo doznali, na mjesto događaja je upućena zamjenica Županijske državne odvjetnice. Policija je jutros dobila dojavu o pronalasku tijela.

HOROR U MALOM LOŠINJU! Pronađeno telo tinejdžerke, uhapšen mušarac - SUMNJA SE NA UBISTVO!

Pink - 14.02.2020

Istraga je u toku. U Malom Lošinju pronađeno je telo 16-godišnjakinje, a sumnja se na ubistvo, prenosi Index.hr. Nezvanično se saznaju kako su na telu tinejdžerke uočeni tragovi nasilne smrti. Uhapšena je muška osoba koju policija dovodi u vezu s počinjenjem ovog krivičnog dela.

U Malom Lošinju ubijena tinejdžerica. Susjed nožem napao majku, probo kćer

Index.hr - 14.02.2020

U MALOM LOŠINJU je pronađeno tijelo 16-godišnjakinje. Neslužbeno doznajemo kako su na tijelu tinejdžerice uočeni tragovi nasilne smrti i kako se radi o ubojstvu. Kako nam je potvrđeno, privedena je muška osoba koju policija dovodi u vezu s počinjenjem ovog kaznenog djela.