TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Još jedan težak udes u Nišu: Motociklom se zakucao u taksi i poginuo

Telegraf - 23.05.2020

A. S. (40) iz Medoševca kod Niša smrtno je stradao noćas u saobraćajnoj nesreći u ovom selu. Do tragedije je došlo oko 00.50 sati kada se A.S. upravljajući motociklom i krećući se iz pravca Medoševca ka Nišu, direktno sudario sa taksi vozilom koje je dolazilo iz suprotnog smera.

TEŠKA NESREĆA U NIŠU Motorom se zakucao u taksi vozilo, pa IZGUBIO ŽIVOT

Blic - 23.05.2020

Motorciklista A. S. (40) poginuo je noćas u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila oko 00.50 časova na Trgu Republike u Medoševcu kod Niša. On se motorciklom kretao iz pravca Medoševca ka Nišu kada se direktno sudario sa taksi ...

ALEKSANDAR SE MOTOROM ZAKUCAO U TAKSI, POGINUO NA LICU MESTA! Jeziv sudar usred noći

Informer - 23.05.2020

Težak udes u Nišu noćas odneo je jedan život. Aleksandar S.(40) iz Medoševca poginuo je u sudaru posle ponoći u Medoševcu. On je upravljajući motorciklom iz za sada nepoznatog razloga prešao na suprotnu kolovoznu traku i udario u taksi koji se kretao tom trakom iz suprotnog ...

Pogibija kod Niša: Motociklista se zakucao u taksi, od siline udara ostao na mestu mrtav

Republika - 23.05.2020

A. S. (40) iz Medoševca kod Niša smrtno je stradao noćas u saobraćajnoj nesreći u ovom selu. Do tragedije je došlo oko 00.50 časova kada se A.S. upravljajući motociklom i krećući se iz pravca Medoševca ka Nišu, direktno sudario sa taksi vozilom koje je dolazilo iz suprotnog ...

JOŠ JEDNA TEŠKA NESREĆA U NIŠU! Motorom se zakucao u taksi i poginuo!

Pink - 23.05.2020

Policija je obavila uviđaj i utvrđuje uzroke saobraćajne nesreće o kojoj je obavešteno i Osnovno javno tužilaštvo u Nišu. Motorciklista A. S. (40) poginuo je noćas u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila oko 00 i 50 sati na Trgu Republike u Medoševcu kod Niša.

Motorom se direktno sudario sa taksi vozilom: Težak udes kod Niša, poginuo muškarac

Novosti - 23.05.2020

A. S. (40) iz Medoševca smrtno je stradao noćas u saobraćajnoj nesreći u ovom selu A. S. (40) iz Medoševca kod Niša smrtno je stradao noćas u saobraćajnoj nesreći u ovom selu. Do tragedije je došlo oko 00.50 sati kada se A.S.

NIŠLIJA SE MOTOROM ZAKUCAO U TAKSI, POGINUO NA LICU MESTA! Jeziv sudar usred noći

Informer - 23.05.2020

Težak udes u Nišu noćas odneo je jedan život. Motociklista A. S. (40) poginuo je noćas u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila oko 00.50 časova na Trgu Republike u Medoševcu kod Niša. On se motorciklom kretao iz pravca Medoševca ka Nišu kada se direktno sudario sa taksi vozilom.

Užasna nesreća u Nišu

ALO - 23.05.2020

Ovo je druga saobraćajna nesreća sa smrtnim ishodom u kojoj je učestvovao motociklista za manje od nedelju dana A. S. (40) iz Medoševca kod Niša smrtno je stradao noćas u saobraćajnoj nesreći u ovom selu. Do tragedije je došlo oko 00.50 sati kada se A.S.

MOTOCIKLISTA IZ NIŠA SE ZAKUCAO U TAKSI VOZILO: Na mestu je ostao mrtav!

Espreso - 23.05.2020

Ovo je drugi težak udes za proteklih sedam dana u Nišu Motorciklista A. S. (40) poginuo je noćas u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila oko 00.50 časova na Trgu Republike u Medoševcu kod Niša. On se motorciklom kretao iz pravca Medoševca ka Niš u kada se direktno sudario sa ...

MOTOCIKLISTA POGINUO U NIŠU: Nastradao iza ponoći na Trgu Republike, sudario se sa taksi vozilom

Kurir - 23.05.2020

Motorciklista A. S. (40) poginuo je noćas u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila oko 00.50 časova na Trgu Republike u Medoševcu kod Niša. On se motorciklom kretao iz pravca Medoševca ka Nišu kada se direktno sudario sa taksi vozilom. Od zadobijenih povreda, A. S.