TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Stravičan vrisak u ranu zoru

Politika - 08.11.2019

NIŠ – Dečak od sedam godina izgubio je život jutros oko 8.30 časova nakon pada sa prozora stana na 12.spratu u soliteru na Vizantijskom bulevaru u Nišu. Kako se saznaje mališan je bio sam u stanu u kojem je živeo sa majkom i mlađim bratom, a tragedija se dogodila u vreme kada je ...

Tragedija u Nišu: Sedmogodišnji dečak pao sa 12. sprata i poginuo

RTV - 08.11.2019

Sedmogodišnje dete poginulo je danas oko 8.30 časova posle pada sa solitera u Nišu. Portal ''Niške vesti'' prenosi, pozivajući se na nišku policiju, da je sedmogodišnji dečak pao sa 12. sprata zgrade na Vizantijskom bulevaru i da je preminuo na licu mesta.

Komšije otkrile još strašnih detalja iz Niša!

ALO - 08.11.2019

Teška tragedija... Sedmogodišnji mališan iz Niša nastardao je u petak oko 8,25 časova na Viazntijskom bulevaru gde je živeo u porodici. - U 8,30 dobili smo dojavu da je sa šestog sprata na Vizantisjkom bulevaru pao sedmogodišnji dečak i poginuo.

"MOLILA POLICAJCE DA JOJ OTKRIJU NJEGOVO TELO" Majka otišla do vrtića da odvede jedno dete, a u povratku ispred zgrade ...

Blic - 08.11.2019

Majka sedmogodišnjeg dečaka, koji je pao sa 12. sprata solitera, saznala je da je njeno dete poginulo kada se vraćala kući i ugledala telo prekriveno ćebetom ispred zgrade, nezvanično saznaje "Blic". Kako saznajemo ne licu mesta, majka je ostavila sedmogodišnjeg sina u stanu dok ...

TRAGEDIJA U NIŠU Sedmogodišnji dečak pao sa 12. sprata SOLITERA na parkirani automobil, poginuo na licu mesta

Blic - 08.11.2019

Sedmogodišnji dečak poginuo je danas oko 8.30 časova nakon pada sa solitera na Vizantijskom bulevaru u Nišu, saznaje “Blic”. Prema prvim informacijama dete je bilo samo kod kuće palo je sa 12. sprata višespratnice.

Dečak stradao posle pada sa 12. sprata

Politika - 08.11.2019

NIŠ – Sedmogodišnji dečak poginuo je danas pošto je pao sa 12. sprata solitera u Vizantijskom bulevaru u Nišu. Detalji nesreće za sada nisu poznati, ali je izvesno da je dečak pao sa prozora. Lekari Hitne pomoći su po dolasku mogli samo da konstatuju smrt dečaka, prenosi Beta.

Stravična nesreća u Nišu: Dete (7) palo sa 12. sprata, na mestu ostalo mrtvo (FOTO)

Novosti - 08.11.2019

Nesreća se dogodila u Vizantijskom bulevaru u Nišu Dete ( 7 ) palo je sa terase stana na 12. spratu i na mestu ostalo mrtvo. Nesreća se dogodila u Vizantijskom bulevaru u Nišu . PROČITAJTE JOŠ: Vraćali se iz škole, a onda je naleteo pijani vozač: Braća iz Prijepolja u bolnici ...

UŽASNA TRAGEDIJA U NIŠU: Dete (7) palo sa terase na 12. spratu solitera, poginulo na mestu SIROTA MAJKA OTRČALA DA ...

Kurir - 08.11.2019

NIŠ - U Nišu se jutros dogodila užasna nesreća kada je sedmogodišnji mališan pao sa terase 12. sprata solitera i poginuo na mestu. Kako Kurir nezvanično saznaje, nesreća se dogodila u Vizantijskom bulevaru jutros oko 8.30 sati. Uviđaj i istraga su u toku.

Tragedija u Nišu, dečak pao sa solitera

RTS - 08.11.2019

Sedmogodišnji dečak pao je sa solitera u Vizantijskom bulevaru u Nišu, potvrđeno je RTS-u u MUP-u. Dečak je preminuo na licu ...

Niš: Sedmogodišnji dečak pao sa 12. sprata solitera i poginuo

RTV - 08.11.2019

Sedmogodišnje dete poginulo je danas oko 8.30 časova posle pada sa solitera u Nišu. Prema prvim informacijama, dete koje je bilo samo kod kuće palo je sa 12. sprata višespratnice na Vizantijskom bulevaru, prenosi "Blic".

NOVI DETALJI HORORA U NIŠU: Majka odvela mlađe dete u vrtić, pa telo starijeg VIDELA PREKRIVENO ČARŠAFOM

Espreso - 08.11.2019

Nesreća se dogodila na poslednjem spratu zgrade na Vizantijskom Bulevaru U stravičnoj nesreći koja se dogodila u Vizantijskom bulevaru u Nišu, poginuo je 7-godišnji dečak prilikom pada sa 12. sprata solitera. Dečak je ostao sam u stanu, kada je njegova majka otišla da odvede ...

ODVELA JEDNO DETE U VRTIĆ, U POVRATKU ZATEKLA MRTVOG SINA Dečak (7) gledao DOLAZI LI MAJKA pa pao sa 12. SPRATA U NIŠU

Informer - 08.11.2019

U stravičnoj tragediji koja se dogodila u Nišu, poginuo je dečak (7) kada je pao sa 12. sprata solitera. Kako saznajemo, nastradali mališan ostao je sam u stanu, kada je njegova majka otišla da odvede drugo dete u vrtić.

Dečak pao sa 12. sprata na parkirana kola i ostao mrtav na mestu!

ALO - 08.11.2019

Teška tuga! U stravičnoj tragediji koja se dogodila u Nišu, poginuo je dečak (7) kada je pao sa 12. sprata solitera. CRNO MITROVDANSKO JUTRO U NIŠU Dečak od 7 godina sedeo sam u kući. Dete je u 8.30 bilo mrtvo! Nastradali mališan ostao je sam u stanu, kada je njegova majka ...

SEDMOGODIŠNJE DETE PAO SA 12. SPRATA I POGINULO NA LICU MESTA! Jeziva tragedija u Nišu sve je zaprepastila

Espreso - 08.11.2019

Velika nesreća Sedmogodišnje dete poginulo je oko 8.30 časova nakon pada sa solitera na Vizantijskom bulevaru u Nišu . Prema prvim informacijama dete je bilo samo kod kuće palo je sa 12. sprata višespratnice i na mestu je ostalo mrtvo. Utvrđuju se sve okolnosti tragedije.

Niš: Tragično preminuo dečak nakon pada sa solitera

Vesti Online - 08.11.2019

Dečak je preminuo na licu mesta. Utvrđuje se uzrok pada. Istraga je u ...

TRAGEDIJA U NIŠU Dete (7) palo sa 12. SPRATA SOLITERA I STRADALO

Informer - 08.11.2019

Dete (7) stradalo je na licu mesta prilikom pada sa 12. sprata solitera na Vizantijskom Bulevaru u Nišu. Kako saznajemo, tragedija se dogodila jutros oko 8.30 sati, a još se utvrđuju okolnosti pod kojima je dete stradalo.

Crno mitrovdansko jutro u Nišu

ALO - 08.11.2019

Prve informacije. Sedmogodišnje dete poginulo je danas oko 8.30 časova nakon pada sa solitera na Vizantijskom bulevaru u Nišu. Prema prvim informacijama dete je bilo samo kod kuće palo je sa 12. sprata višespratnice i na mestu je ostalo mrtvo. Utvrđuju se sve okolnosti tragedije.

Dete poginulo nakon pada sa zgrade u Nišu

Južne Vesti - 08.11.2019

7-godišnje dete preminulo je nakon pada sa zgrade na Vizantijskom bulevaru u Nišu, kažu u policiji. Uviđaj je u toku, a obavešteno je i Tužilaštvo. Policija je, kažu, nakon poziva, izašla na teren oko 8:30 da obezbedi mesto gde se dogodila nesreća.

Dečak (7) ostao sam u stanu, majka otišla da odvede drugo dete u vrtić: Detalji pogibije mališana u Nišu!

Srbija Danas - 08.11.2019

U stravičnoj tragediji koja se dogodila u Nišu, poginuo je dečak (7) kada je pao sa 12. sprata solitera. Kako se saznaje, stradali mališan ostao je sam u stanu, kada je njegova majka otišla da odvede drugo dete u vrtić.

Niš: Sedmogodišnji dečak pao sa 12. sprata solitera, poginuo na licu mesta

Tanjug - 08.11.2019

Niš: Sedmogodišnji dečak pao sa 12. sprata solitera, poginuo na licu mesta Sedmogodišnje dete poginulo je danas oko 8.30 časova posle pada sa solitera u Nišu. NIŠ - Sedmogodišnje dete poginulo je danas oko 8.30 časova posle pada sa solitera u Nišu.

TRAGEDIJA SE NADVILA NAD NIŠ! Dete (7) palo sa 12. sprata: Ostalo da leži mrtvo na pločniku!

Srbija Danas - 08.11.2019

Dete (7) stradalo je na licu mesta prilikom pada sa 12. sprata solitera na Vizantijskom Bulevaru u Nišu. Kako se saznaje, tragedija se dogodila jutros oko 8.30 sati, a još se utvrđuju okolnosti pod kojima je dete stradalo.

Užasna tragedija dogodila se u Nišu: Dečak pao sa dvanaestog sprata dok je majka otišla da odvede drugo dete u vrtić

24online - 08.11.2019

U Nišu se jutros dogodila užasna nesreća kada je sedmogodišnji mališan pao sa terase 12. sprata solitera i poginuo na mestu. Kako Kurir nezvanično saznaje, nesreća se dogodila u Vizantijskom bulevaru jutros oko 8.30 sati. Uviđaj i istraga su u toku.

U Nišu poginulo sedmogodišnje dete

Danas - 08.11.2019

Sedmogodišnji dečak poginuo je danas pošto je pao sa 12. sprata solitera u Vizantijskom bulevaru u Nišu. Detalji nesreće za sada nisu poznati, ali je izvesno da je dečak pao sa prozora. Lekari Hitne pomoći su po dolasku mogli samo da konstatuju smrt dečaka.

OVO JE ZGRADA U NIŠU U KOJOJ SE DESIO UŽAS! Dečak (7) je pao sa 12. sprata na automobil, BIO JE SAM U KUĆI!

Espreso - 08.11.2019

Nišlije su šokirane ovog stravičnom tragedijom, mnogo ljudi se okupilo na mestu nesreće Sedmogodišnji dečak poginuo je danas oko 8.30 časova nakon pada sa solitera na Vizantijskom bulevaru u Niš u. Prema prvim informacijama dete je bilo samo kod kuće palo je sa 12.

TUGA U NIŠU: Poginulo sedmogodišnje dete nakon pada sa 12. sprata!

Dnevno - 08.11.2019

Dečak je bio sam u stanu. Sedmogodišnji dečak poginuo je danas pošto je pao sa 12. sprata solitera u Vizantijskom bulevaru u Nišu. Detalji nesreće za sada nisu poznati, ali je izvesno da je dečak pao sa prozora.

U Nišu poginulo sedmogodišnje dete

Novi Magazin - 08.11.2019

Sedmogodišnji dečak poginuo je danas pošto je pao sa 12. sprata solitera u Vizantijskom bulevaru u Nišu. Detalji nesreće za sada nisu poznati, ali je izvesno da je dečak pao sa prozora. Lekari Hitne pomoći su po dolasku mogli samo da konstatuju smrt dečaka.

Lelek majke odjekuje nišom!

ALO - 08.11.2019

Teška tuga... Majka sedmogodišnjeg dečaka, koji je pao sa 12. sprata solitera, saznala je da je njeno dete poginulo kada se vraćala kući i ugledala telo prekriveno ćebetom ispred zgrade. Majka je ostavila sedmogodišnjeg sina u stanu dok je ona izašla da drugo dete odvede u ...

UPLAKANA MAJKA IZ NIŠA MOLILA POLICAJCE DA JOJ OTKRIJU TELO DETETA Zatekla ga je ispred zgrade POKRIVENOG ČARŠAFOM

Espreso - 08.11.2019

Telo dečaka pokriveno je ćebetom na betonu ispred zgrade Majka sedmogodišnjeg dečaka, koji je pao sa 12. sprata solitera, saznala je da je njeno dete poginulo kada se vraćala kući i ugledala telo prekriveno ćebetom ispred zgrade , nezvanično saznaje "Blic".

Odvela mlađe dete u vrtić i ostavila sina samog, kada se vratila videla je policiju i telo prekriveno čaršafom: Detalji ...

Novosti - 08.11.2019

Nesreća se dogodila na poslednjem spratu zgrade na Vizantijskom Bulevaru U stravičnoj nesreći koja se dogodila u Vizantijskom bulevaru u Nišu, poginuo je 7-godišnji dečak prilikom pada sa 12. sprata solitera. Dečak je ostao sam u stanu, kada je njegova majka otišla da odvede ...

JEZIVE SCENE U NIŠU! Majka na putu iz vrtića zatekla mrtvog sina na ulici: Molila policajce da joj otkriju telo!

Srbija Danas - 08.11.2019

Prema nezvaničnim informacijama, majka sedmogodišnjeg dečaka, koji je pao sa 12. sprata solitera, saznala je da je njeno dete poginulo kada se vraćala kući i ugledala telo prekriveno ćebetom ispred zgrade. Kako se saznaje, majka je ostavila sedmogodišnjeg sina u stanu dok je ona ...

Tragedija u Nišu: Dete palo s 12. sprata, na mestu mrtvo FOTO/VIDEO

B92 - 08.11.2019

Niš -- Sedmogodišnji dečak poginuo je danas pošto je pao sa 12. sprata solitera u Vizantijskom bulevaru u Nišu. Detalji nesreće za sada nisu poznati, ali je izvesno da je dečak pao sa prozora. Lekari Hitne pomoći su po dolasku mogli samo da konstatuju smrt dečaka.

SIROTU ŽENU ISPRED SOLITERA ZATEKLA NAJVEĆA NOĆNA MORA SVAKE MAJKE: Otrčala do vrtića da odvede mlađe dete, a ispred ...

Kurir - 08.11.2019

NIŠ - Majka sedmogodišnjeg dečaka, koji je pao sa 12. sprata solitera, saznala je da je njeno dete poginulo kada se vraćala kući i ugledala telo prekriveno ćebetom ispred zgrade. Kako se saznaje, majka je ostavila sedmogodišnjeg sina u stanu dok je ona izašla da drugo dete ...

TRAGEDIJA U NIŠU Sedmogodišnji dečak pao sa 12. sprata SOLITERA na parkirani automobil, poginuo na licu mesta

Press - 08.11.2019

08. 11. 2019. Sedmogodišnji dečak poginuo je danas oko 8.30 časova nakon pada sa solitera na Vizantijskom bulevaru u Nišu, saznaje “Blic”. Foto:blic Prema prvim informacijama dete je bilo samo kod kuće palo je sa 12. sprata višespratnice.

POTRESNE SCENE! Komšije videle mrtvo dete na pločniku! Ovako je stradao dečak (7) iz Niša!

Srbija Danas - 08.11.2019

Sedmogodišnji mališan iz Niša nastardao je u petak oko 8,25 časova na Viazntijskom bulevaru gde je živeo u porodici. - U 8.30 dobili smo dojavu da je sa šestog sprata na Vizantisjkom bulevaru pao sedmogodišnji dečak i poginuo. Uviđaj je u toku - rekli su iz Policijske uprave Niš.