TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Novopazarska policija uhapsila dvojicu zbog nasilničkog ponašanja

Danas - 13.01.2021

Novopazarska policija uhapsila je B.T. (29) i M.T. (54), iz ovog grada, zbog sumnje da su počinili krivična dela nelegalno posedovanje oružja i nasilničko ponašanje. Njih dvojica su se, u jednom ugostiteljskom lokalu, sukobili sa S.M. (39). B.T.

Oglasila se i policija posle tuče u Novom Pazaru

Nova - 13.01.2021

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Pazaru uhapsili su B. T. (1992) i M. T. (1966) iz tog grada zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična dela nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija i nasilničko ponašanje.

UHAPŠENI ZBOG TUČE U KAFIĆU: Pištoljem tukao drugog gosta

Novosti - 13.01.2021

NOVOPAZARSKA policija uhapsila je M.T. (55) i njegovog sina B.T. (29) zbog sumnje da su počinili krivična dela nasilničko ponašanje i nedozvoljeno nošenje oružja. Sumnja se da su se njih dvojica u jednom ugostiteljskom objektu potukli sa sugrađaninom S.M. (39), posle čega je B.T.

BRUTALNA TUČA U KAFIĆU U NOVOM PAZARU: Dvojica napala muškarca, tukli ga pištoljem po glavi!

Mondo - 13.01.2021

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Policijske uprave u Novom Pazaru, uhapsili su dve osobe iz tog grada, zbog sumnje da su večeras u jednom kafiću napali M.S. (38) i pištoljem mu zadali više udaraca po glavi i telu. Od osumnjičenog je oduzeto i vozilo radi dalje provere.

Uhapšena dvojica Pazaraca: Pištoljem žrtvu tukli po glavi

Nova - 13.01.2021

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Policijske uprave u Novom Pazaru uhapsili su večeras dve osobe iz tog grada zbog sumnje da su izvršili više krivičnih dela. Njima se na teret stavlja proizvodnja, držanje nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija i nasilničko ...

Hapšenje u Novom Pazaru: Napali muškarca u kafiću, udarali ga pištoljem

B92 - 13.01.2021

Novi Pazar -- Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Policijske uprave u Novom Pazaru, lišili su slobode dva lica iz tog grada. Oni su uhapšeni zbog sumnje da su večeras u jednom kafiću napali M.S. (38) i pištoljem mu zadali više udaraca po glavi i telu.

TUČA U KAFIĆU U NOVOM PAZARU! Pištoljem naneli muškarcu teške telesne povrede

IndeksOnline - 13.01.2021

NOVI PAZAR – Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Policijske uprave u Novom Pazaru lišili su večeras slobode dva lica iz tog grada zbog sumnje da su izvršili više krivičnih dela. Njima se na teret stavlja proizvodnja, držanje nošenje i promet oružja i eksplozivnih ...

UHAPŠENI NASILNICI IZ NOVOG PAZARA: Pištoljem pretukli muškarca (38) u kafiću, ali ubrzo uhvaćeni

Kurir - 13.01.2021

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Policijske uprave u Novom Pazaru lišili su večeras slobode dva lica iz tog grada zbog sumnje da su izvršili više krivičnih dela. Njima se na teret stavlja proizvodnja, držanje nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija i ...

NASILNICI UHAPŠENI IZ NOVOG PAZARA! Pištoljem pretukli muškarca! Policija je odmah OVO preduzela!

Espreso - 13.01.2021

Policija je nakon incidenta izvršila pregled stana i drugih prostorija koje osumnjičeni koristi gde je pronađen pištolj Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Policijske uprave u Novom Pazaru lišili su večeras slobode dva lica iz tog grada zbog sumnje da su izvršili više ...

Uhapšeni nasilnici iz Novog Pazara: Pištoljem pretukli muškarca (38) u kafiću

Telegraf - 13.01.2021

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Policijske uprave u Novom Pazaru lišili su večeras slobode dva lica iz tog grada zbog sumnje da su izvršili više krivičnih dela. Njima se na teret stavlja proizvodnja, držanje nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija i ...

TUKLI GA PIŠTOLJEM Novopazarci uhapšeni zbog krvničkog prebijanja muškarca

Blic - 13.01.2021

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Policijske uprave u Novom Pazaru, lišili su slobode dva lica iz tog grada, zbog sumnje da su večeras u jednom kafiću napali M. S. (38) i pištoljem mu zadali više udaraca po glavi i telu.

Pištoljem naneli muškarcu teške telesne povrede, policija odmah reagovala

ALO - 13.01.2021

Osumnjičenima je određeno policijsko zadržavanje do 48 sati nakon čega će biti privedeni nadležnom tužilaštvu u Novom Pazaru. Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Policijske uprave u Novom Pazaru lišili su slobode dva lica iz tog grada, zbog sumnje da su večeras u jednom ...

U Novom Pazaru uhapšena trojica zbog tuče u kafiću

Politika - 13.01.2021

NOVI PAZAR – Pripadnici policije u Novom Pazaru uhapsili su večeras B. T. (29) i M. T. (61) iz tog grada, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična dela nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija i nasilničko ponašanje.

HAPŠENJE ZBOG TUČE U NOVOM PAZARU: Udario sugrađanina PIŠTOLJEM U GLAVU

Pink - 13.01.2021

Pripadnici policije u Novom Pazaru uhapsili su večeras B. T. (29) i M. T. (61) iz tog grada, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična dela nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija i nasilničko ponašanje.

PU Novi Pazar: Hapšenje zbog tuče u kafiću

B92 - 13.01.2021

Pripadnici policije u Novom Pazaru uhapsili su večeras B. T. (29) i M. T. (61) iz tog grada. Uhapšeni su zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična dela nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija i nasilničko ponašanje.

IZAZVALI TUČU, SA SOBOM NOSILI I ORUŽJE? Dva muškarca uhapšena u Novom Pazaru

Srbija Danas - 13.01.2021

Uhapšeni su zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična dela nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija i nasilničko ponašanje. Sumnja se da su se u jednom ugostiteljskom objektu u Novom Pazaru, fizički sukobili B. T. i M. T.

Novi Pazar: Trojica uhapšenih zbog tuče u kafiću

RTV - 14.01.2021

Pripadnici policije u Novom Pazaru uhapsili su sinoć B. T. (29) i M. T. (61) iz tog grada, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična dela nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija i nasilničko ponašanje.

HAPŠENJA U NOVOM PAZARU Trojica muškaraca se potukli u kafiću, jedan udaren pištoljem do glavi, intervenisala policija

Blic - 14.01.2021

Pripadnici policije u Novom Pazaru uhapsili su sinoć B. T. (29) i M. T. (61) iz tog grada, zbog sumnje da su izvršili krivična dela nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija i nasilničko ponašanje.

Tukli se u kafiću, kod jednog od uhapšenih našli i ovo

ALO - 14.01.2021

Prilikom pretresa stana i drugih prostorija koje koriste M. T. i B. T. pronađen je pištolj. Pripadnici policije u Novom Pazaru uhapsili su sinoć B. T. (29) i M. T. (61) iz tog grada, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična dela nedozvoljena proizvodnja, držanje, ...

TUČA U KAFIĆU! Sevale pesnice i pištolji, POLICIJA POHAPSILA NASILNIKE

Informer - 14.01.2021

Pripadnici policije u Novom Pazaru uhapsili su sinoć B. T. (29) i M. T. (61) iz tog grada, zbog sumnje da su izvršili krivična dela nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija i nasilničko ponašanje.