TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Heroji sa Košara dobijaju spomenik u Beogradu

Mondo - 22.02.2019

Beograd će ovog leta, na dvadesetu godišnjicu Bitke na Košarama, na Kosovu u vreme NATO agresije, podići spomenik u čast herojima sa Košara, pišu danas "Večernje novosti". Mesto spomenika još nije definitivno odabrano, a najverovtnije će branioci Srbije iz 1999.

Beograd spomenikom odaje počast vojnicima sa Košara

B92 - 22.02.2019

Beograd -- Beograd će ovog leta, na dvadesetu godišnjicu Bitke na Košarama, na Kosovu u vreme NATO agresije, podići spomenik u čast herojima sa Košara, pišu "Novosti". Mesto spomenika još nije definitivno odabrano, a najverovtnije će branioci Srbije iz 1999.

Beograd spomenikom odaje počast herojima sa Košara

Blic - 22.02.2019

Beograd će ovog leta, na dvadesetu godišnjicu Bitke na Košarama, na Kosovu u vreme NATO agresije, podići spomenik u čast herojima sa Košara, pišu "Večernje novosti". Mesto spomenika još nije definitivno odabrano, a najverovtnije će branioci Srbije iz 1999.

Herojima sa Košara na leto spomenik u Beogradu

RTV - 22.02.2019

Beograd će ovog leta, na dvadesetu godišnjicu Bitke na Košarama, na Kosovu u vreme NATO agresije, podići spomenik u čast herojima sa Košara, pišu "Večernje novosti". Mesto spomenika još nije definitivno odabrano, a najverovatnije će branioci Srbije iz 1999.

SRBIJA SE ODUŽUJE HEROJIMA! Borci sa Košara DOBIJAJU SPOMENIK u Beogradu

Srbija Danas - 22.02.2019

Mesto spomenika još nije definitivno odabrano, a najverovatnije će branioci Srbije iz 1999. godine dostojan monument dobiti nedaleko od bulevara koji nosi njihovo ime. Iza inicijative da se u Beogadu podigne spomenik poginulim pripadnicima Vojske Jugoslavije stoji njihov ratni ...