TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

INDI KRIJE DA JE SMUVALA LIMARA IZ LESKOVCA: Pevačica se hvali da je u vezi sa Dancem, a ovo je istina! ŠOU PROGRAM

Kurir - 28.01.2022

Indi Aradinović se na sva usta hvali kako ima moćnog dečka koji živi u Danskoj , ali neće da otkrije da je u pitanju limar iz Leskovca. Njih dvoje su nedavno viđeni u jednom butiku u Danskoj gde je pevačica sebi želela da kupi neku krpicu.

POZNATA PEVAČICA GODINAMA LAŽE NAROD? Indi tvrdi da je sa BIZNISMENOM iz Danske, a ovo je ISTINA o njenoj vezi!

Republika - 28.01.2022

Indi Aradinović se već duže vreme hvali da je u vezi sa moćnim momkom iz Danske već dve godine, a sada je obelodanjeno da je pevačica krila da je zapravo u pitanju limar iz Leskovca, koji živi u Skandinaviji. Indi je nedavno uhvaćena u jednom butiku u Danskoj sa svojim momkom, ...

PEVAČICA KRIJE DA JE SMUVALA LIMARA SA JUGA SRBIJE Indi se hvali da je verena za Danca, a sad je isplivala ISTINA

Blic - 28.01.2022

Indira Aradinović Indi se na sva usta hvali kako ima moćnog dečka koji živi u Danskoj, ali neće da otkrije da je u pitanju limar iz Leskovca. Njih dvoje su nedavno viđeni u jednom butiku u Danskoj, gde je pevačica sebi želela da kupi neku krpicu.

INDI KRIJE DA JE SMUVALA LIMARA IZ LESKOVCA?! Pevačica se hvali da je u vezi sa BIZNISMENOM IZ DANSKE, a sada su se ...

Pink - 28.01.2022

Šok! Pevačica Indi Aradinović se na sva usta hvali kako ima moćnog dečka koji živi u Danskoj, ali navodno neće da otkrije da je u pitanju limar iz Leskovca. Njih dvoje su nedavno viđeni u jednom butiku u Danskoj gde je pevačica sebi želela da kupi neku krpicu.

HVALI SE DA JOJ JE DEČKO BIZNISMEN IZ DANSKE - ON LIMAR S JUGA SRBIJE? Isplivali detalji pevačicine veze, Indi ovo ...

Mondo - 28.01.2022

Indi je s njim u vezi već dve godine. Njih dvoje su nedavno viđeni u jednom butiku u Danskoj, gde je pevačica želela da kupi neku krpicu, međutim, naš čovek koji se zadesio u neposrednoj blizini tvrdi da je iz radnje izašla praznih ruku.

Tvrdi da je verena za Danca, a ovo je istina: Indi krije da je u vezi s limarom iz Leskovca

Telegraf - 28.01.2022

Indira Aradinović Indi se na sva usta hvali kako ima moćnog dečka koji živi u Danskoj, ali neće da otkrije da je u pitanju čovek iz Srbije, tačnije limar iz Leskovca. Njih dvoje su nedavno viđeni u jednom butiku u Danskoj, gde je pevačica sebi želela da kupi neku krpicu.