TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

NAKON NOKAUTA: Preminuo bokser Patrik Dej (27)!

24online - 17.10.2019

Američki bokser Patrik Dej (27) preminuo je u čikaškoj bolnici, četiri dana pošto ga je u ringu nokautirao Čarls Konvel. Dej je pao u 10. rundi meča usled batina koje je zadobio. Ubrzo je na nosilima, bez svesti iznesen iz ringa, odatle je transportovan u bolnicu i od tada su mu ...

KRVAVI SPORT KOJI ODNOSI ŽIVOTE Ko je američki bokser čiji je život ugašen nokautom?

Blic - 17.10.2019

patrik Dej, 27-godišnji američki bokser koji je nokautiran pre četiri dana u borbi s Čarlsom Konvelom, preminuo je nakon što je četiri dana bio u kritičnom stanju. BOKSERSKI SVET ZAVIJEN U CRNO Lavovski se borio četiri dana posle UŽASNOG NOKAUTA, ali nije izdržao: Patrik Dej ...

TRAGEDIJA U RINGU: Patrik Dej nije preživeo posledice nokauta

Novosti - 17.10.2019

Američki bokser nije izdržao posledice nokauta Čarlsa Konvela i preminuo je u bolnici posle nekoliko dana provedenih u komi Bokser Patrik Dej (27), na žalost, nije dobio bitku sa životom - preminuo je u bolnici u Čikagu posle nekoliko dana provedenih u komi.

Bokser preminuo četiri dana posle nokauta

RTV - 17.10.2019

Američki bokser Patrik Dej preminuo je četiri dana nakon što je nokautiran od sunarodnika Čarlsa Konvela u borbi supervelter kategorije u Čikagu. Dej je od udaraca Konvela zadobio povrede mozga i u bolnici, u 27. godini, izdahnuo nakon što je četiri proveo u komi.

Bokser Dej preminuo posle borbe sa Konvelom

Tanjug - 17.10.2019

Bokser Dej preminuo posle borbe sa Konvelom Američki bokser Patrik Dej preminuo je četiri dana nakon što je nokautiran od sunarodnika Čarlsa Konvela u borbi supervelter kategorije u Čikagu. ČIKAGO - Američki bokser Patrik Dej preminuo je četiri dana nakon što je nokautiran od ...

Bokser Dej preminuo četiri dana nakon nokauta

B92 - 17.10.2019

Američki bokser Patrik Dej (27) preminuo je od povreda mozga zadobijenih u borbi u Čikagu pre četiri dana. Njega je zemljak Čarls Konvel nokautirao u desetoj rundi borbe u super-velter kategoriji, nakon čega je Dej na nosilima iznesen iz ringa.

VELIKA SPORTSKA TRAGEDIJA: Poznati bokser umro zbog povreda zadobijenih u ringu!

Espreso - 17.10.2019

Njega je Čarls Konvel nokautirao četiri dana ranije Stravična vest stiže nam iz sveta boksa, tačnije iz Čikaga. U ovom gradu, u subotu uveče održan je boks meč između Patrika Deja i Čarlsa Konvela , a posle četiri dana, došlo je do stravičnog epiloga.

NOKAUTIRAO GA I SADA MU SE BORE ZA ŽIVOT: Ovo je potresno pismo američkog boksera upućeno protivniku koga je bacio u ...

Kurir - 15.10.2019

Konvel je tri puta bacao protivnika na pod, a posle trećeg puta, u desetoj rundi, Deju je ukazana prva pomoć u ringu, posle čega je prevezen u bolnicu. Stigao je sa teškim povredama glave, pa je hitno izvršena operacija na mozgu.

Pismo rivalu u komi: Molim se za tebe, plačem…

Vesti Online - 15.10.2019

Konvel je nokautirao Deja u desetoj rundi, a usled zadobijenih udaraca britanski borac je odmah odvezen u bolnicu. Tamo je podvrgnut operaciji mozga i od tad je u komi. Njegov trener Džo Higins istakao je da se 23-godišnji bokser bori za život, što je posebno teško palo Konvelu.

BOKSER NEUTEŠAN Nokautirao rivala kom se bore za život pa poslao SRCEPARAJUĆU poruku: Molio sam se za tebe, znam da si ...

Blic - 15.10.2019

Američki bokser Čarls Konvel napisao je pismo Patriku Deju, britanskom rivalu, koji je posle međusobnog okršaja u ponedeljak završio u komi i u njemu izrazio veliko žaljenje zbog nesrećne situacije. UŽASNE VESTI! Poznati bokser u KRITIČNOM STANJU! Konvel je nokautirao Deja u ...

Stigla vest - preminuo je!

ALO - 17.10.2019

Velika tuga. Američki bokser Patrik Dej preminuo je od povreda mozga zadobijenih u borbi u Čikagu pre četiri dana. Njega je zemljak Čarls Konvel nokautirao u desetoj rundi borbe u super-velter kategoriji, nakon čega je Dej na nosilima iznesen iz ringa.

POSLE ČETIRI DANA U KOMI: Preminuo američki bokser od posledica STRAVIČNOG nokauta (VIDEO)

Srbija Danas - 17.10.2019

Američki bokser Patrik Dej (27) preminuo je od povreda mozga zadobijenih u borbi u Čikagu pre četiri dana. Njega je zemljak Čarls Konvel nokautirao u desetoj rundi borbe u super-velter kategoriji, nakon čega je Dej na nosilima iznesen iz ringa.

TUGA DO NEBA! Bokser preminuo četiri dana posle nokauta!

Informer - 17.10.2019

Američki bokser Patrik Dej (27) preminuo je od povreda mozga zadobijenih u borbi u Čikagu pre četiri dana Njega je zemljak Čarls Konvel nokautirao u desetoj rundi borbe u super-velter kategoriji, nakon čega je Dej završio na nosilima. - Deju boks nije bio neophodan.

BOKSERSKI SVET ZAVIJEN U CRNO Lavovski se borio četiri dana posle UŽASNOG NOKAUTA, ali nije izdržao: Patrik Dej izgubio ...

Blic - 17.10.2019

Američki bokser Patrik Dej (27) preminuo je od povreda zadobijenih posle teškog nokauta u 10. rundi meča u Čikagu pre četiri dana . Njega je sunarodnik Čarls Konvel nokautirao u desetoj rundi borbe u super-velter kategoriji, nakon čega je Dej na nosilima iznesen iz ringa.

Patrik Dej preminuo posle četiri dana kome

Vesti Online - 17.10.2019

Njega je sunarodnik Čarls Konvel nokautirao u desetoj rundi borbe u super-velter kategoriji posle čega je Dej na nosilima iznesen iz ringa. Zbog povreda mozga je uveden u veštačku komu, ali je posle četiri dana borbe preminuo. – Bio je sin, brat i prijatelj mnogima.

Bokser Dej preminuo posle borbe sa Konvelom

RTS - 17.10.2019

Američki bokser Patrik Dej preminuo je četiri dana nakon što je nokautiran od sunarodnika Čarlsa Konvela u borbi supervelter kategorije u Čikagu. Dej je od udaraca Konvela zadobio povrede mozga i u bolnici, u 27.

BIO JE SIN, BRAT I PRIJATELJ! Sportista preminuo u 27. godini

Pink - 17.10.2019

Zadobio je teške povrede tokom boks meča, izdahnuo u bolnici. Američki bokser Patrik Dej preminuo je četiri dana nakon što je nokautiran od sunarodnika Čarlsa Konvela u borbi supervelter kategorije u Čikagu. Dej je od udaraca Konvela zadobio povrede mozga i u bolnici, u 27.

IZGUBIO NAJVAŽNIJU BORBU U ŽIVOTU: Patrik Dej preminuo od posledica teškog nokauta u ringu, boks zavijen u crno! ...

Kurir - 17.10.2019

Njega je sunarodnik Čarls Konvel nokautirao u desetoj rundi borbe u super-velter kategoriji, nakon čega je Dej na nosilima iznesen iz ringa. Zbog povreda mozga je uveden u veštačku komu, ali je posle četiri dana borbe preminuo.