TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

„Orlići“ dobili rivale u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo

Nova - 08.12.2021

Kadetska fudbalska reprezentacija Srbije igraće protiv Holandije, Ukrajine i Norveške u elitnoj rundi kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, odlučeno je žrebom u Nionu. Prvi krug, „Orlići“ su prošli tako što su bili bolji od Hrvatske i Lihtenštajna, pa su zajedno sa Bugarskom ...

Šabić nakon žrijeba U-17 reprezentacije: Mogli smo proći bolje

N1 - 08.12.2021

Kadetski reprezentativci Bosne i Hercegovine održali su kontinuitet prethodnih generacija, te su još jednom ostvarili plasman u elitni krug kvalifikacija za Evropsko prvenstvo. Bh. kadeti će nastojati da u grupi sa Španijom, Estonijom i Belgijom ostvare plasman na završnicu.

KVALIFIKACIJE ZA EP: Srbija dobila rivale - PAKAO do cilja!

Srbija Danas - 08.12.2021

Kadetska reprezentacija Srbije (igrači do 17 godina), igraće protiv Holandije, Ukrajine i Norveške u poslednjoj elit rundi kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u Slovačkoj. Pravo učešća na završnoj smotri, uz domaćina Slovačku, obezbediće još sedam pobednika grupa.

Orlićima težak put do EP: Rivali u grupi Holandija, Ukrajina i Norveška

Telegraf - 08.12.2021

Održan je žreb za kvalifikacije za Evropsko prvenstvo za igrače do 19 godina, a pred našim mladim reprezentativcima biće težak zadatak da se domognu završnog turnira u Slovačkoj. Bilo je za očekivati da će ''orlići'' imati težak zadatak da se plasiraju na Evropsko prvenstvo, s ...

I kadeti saznali rivale u narednoj fazi kvalifikacija za EP

Sportske.net - 08.12.2021

Još jedan žreb danas. Osim omladinske, U19 reprezentacije Srbije , imena svojih rivala u elit rundi kvalifikacija saznbala je i kadetska reprezentacija naše zemlje. U pitanju je U17 selekcija, odnosno igrači rođeni 2005. godine i mlađi.

Reprezentacija BiH do 17 godina saznala protivnike u kvalifikacijama za EP

N1 - 08.12.2021

U Nyonu su danas žrijebane i grupe elitne runde kvalifikacija za Evropsko prvenstvo za kadete koje će 2022. godine biti održano u Izraelu. Kadetska reprezentacija Bosne i Hercegovine će u grupi 4 za protivnike imati selekcije Španije, Estonije i Belgije.

Težak žreb za Srbiju! Kako do Evropskog prvenstva i ''Mundijalita''?

Sportske.net - 08.12.2021

Srpski ''Orlići'' moraće da naprave podvig da bi se uopšte našli na Evropskom prvenstvu. Danas je obavljen žreb grupa elit runde kvalifikacija za plasman na Evropsko prvenstvo za omladince, a reprezentacija Srbije nije baš imala sreće prilikom izvlačenja rivala.

Žreb za elitnu rundu: Kadeti sa Holandijom, Ukrajinom i Norveškom

Mozzart Sport - 08.12.2021

Prvi krug su prošli tako što su bili bolji od Hrvatske i Lihtenštajna, pa su zajedno sa Bugarskom izborili plasman u elitnu rundu kvalifikacija. U njoj će kadeti Srbije igrati u grupi sa Holandijom, Ukrajinom i Norveškom, odlučeno je žrebom u Nionu.

Juniori BiH protiv Francuske, Češke i Švedske u elitnoj rundi kvalifikacija za EP

Vijesti.ba - 08.12.2021

Juniorska nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine saznala je imena protivnika u elitnoj rundi kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2022. za igrače do 19 godina. Nogometaši BiH nastupit će u grupi 2 sa selekcijama Francuske, Češke Republike i Švedske.

Kadeti sa Austrijom, Poljskom i Andorom

RTCG - 08.12.2021

P.R. [ Mina ] Austrija, Poljska i Andora biće protivnici kadetske reprezentacije Crne Gore u preliminarnoj rundi kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, odlučeno je danas žrijebom u Nionu. Te selekcije takmičiće se u grupi 5, čiji će domaćin i termini odigravanja utakmica biti ...

Omladinci sa Engleskom, Danskom i Gruzijom

RTCG - 08.12.2021

P.R. [ Mina ] Omladinska fudbalska reprezentacija Crne Gore u preliminarnoj rundi kvalifikacija za Evropsko prvenstvo igraće u devetoj grupi sa Engleskom, Danskom i Gruzijom, odlučeno je žrijebom u Nionu. Domaćin turnira, koji će biti odigran u septembru naredne godine, biće ...

Težak žrijeb za mlađe CG selekcije: Omladinci sa Engleskom i...

Vijesti.me - 08.12.2021

Omladinska i kadetska fudbalska selekcija Crne Gore saznale su rivale u preliu preliminarnoj rundi kvalifikacija za Evropsko prvenstvo na današnjem žrijebu u Nionu. Omladinci su dobili pakleno tešku grupu 9 - sa reprezentacijama Engleske, Danske i Gruzije. Domaćin turnira, od 21.

Obavljen žrijeb kvalifikacija za evropska prvenstva U-17 i U-19

Avaz - 08.12.2021

U sjedištu UEFA u Nionu danas je održan žrijeb kvalifikacionih grupa za evropska prvenstva 2022/23 do 17 i 19 godine. Juniorska reprezentacija Bosne i Hercegovine će u grupi 5 za protivnike imati selekcije Italije, Poljske i Estonije.

Bh. juniori saznali protivnike u elitnoj rundi kvalifikacija za EP

N1 - 08.12.2021

Juniorska nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine saznala je imena protivnika u elitnoj rundi kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2022. za igrače do 19 godina. Nogometaši BiH nastupit će u grupi 2 sa selekcijama Francuske, Češke Republike i Švedske.

Orlići imaju težak put do EP: Srbija u grupi sa Holandijom, Ukrajinom i Norveškom

Vesti Online - 08.12.2021

Održan je žreb za kvalifikacije za Evropsko prvenstvo za igrače do 19 godina, a pred našim mladim reprezentativcima biće težak zadatak da se domognu završnog turnira u Slovačkoj. Bilo je za očekivati da će ”orlići” imati težak zadatak da se plasiraju na Evropsko prvenstvo, s ...

Crna Gora sa Njemačkom, San Marinom i Gibraltarom

RTCG - 07.12.2021

Mina [ B.B. ] Futsal reprezentacija Crne Gore u preliminarnoj rundi kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo igraće u A grupi sa domaćinom turnira Njemačkom, San Marinom i Gibraltarom, odlučeno je danas žrijebom. Futsal reprezentacija Crne Gore u preliminarnoj rundi kvalifikacija za ...