TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

"SMRZAVALI SE, ALI PRAVOSLAVNU NOVU ĆE DOČEKATI U TOPLOM" Zemljotres Paspaljima srušio kuću, pomoć stigla iz Srpske ...

Blic - 13.01.2021

Otkakao im je potres srušio kuću, Nevenka i Mile Paspalj iz Majskih Poljana kod Gline, te njihovi sinovi Slavko i Danijel spavali su u drvenom štaglju, kroz koji duva ledeni banijski vetar, a većeras će, prvi put nakon 29. decembra zaspati na toplom.

Srpsko narodno vijeće predalo kontejner obitelji Paspalj iz Majskih Poljana

Index.hr - 13.01.2021

PREDSJEDNIK Srpskog narodnog vijeća Milorad Pupovac predao je danas kontejner obitelji Paspalj iz Majskih Poljana, donaciju Srpske pravoslavne crkve (SPC) kroz inicijativu SNV-a "Banija je naša kuća", priopćeno je iz SNV-a.

Obitelj već desetu noć spava u štaglju, ogorčeni su na institucije i gradonačelnika Gline: "Cijela je kuhinja pala na ...

Dnevnik.hr - 13.01.2021

Obitelj Paspalj iz sela pored Gline nakon potresa spava u štaglju. Galerija + 1 Obitelj Paspalj već desetu noć spava u štaglju, nakon što im je kuća oštećena u potresu. Griju se na jednu malu peć koja ne može zagrijati prostor.

Obitelj Paspalj već 14 dana živi u štaglju: 'Uvjeti nisu primjereni za ljude'

Vecernji.hr - 13.01.2021

Statičar je rekao za krovište da se pomaklo. Bojim se ići u kuću, kazala je Nevenka Paspalj Na području Gline od 655 zahtjeva za kontejnerima samo otprilike 200 ih je udovoljeno, a obitelj Paspalj iz Majskih Poljana nije jedna od njih.

Obitelj u Majskim Poljanama 14 dana živi u štaglju: "Bojim se ići u kuću"

Index.hr - 12.01.2021

NA PODRUČJU Gline od 655 zahtjeva za kontejnerima tek otprilike 200 ih je udovoljeno, objavio je HRT . Štagalj je već 14 dana dom obitelji Paspalj. Ovdje provode svoje dane. Nisu dobili kontejner ni mobilnu kuću.