TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

DOK DRUGI IGRAJU, NOLE UŽIVA: Sa detetom na biciklu pored Save (VIDEO)

Srbija Danas - 17.10.2021

Trenutno se igra masters Indijan Vels, a u finalu će igrati Basilašvili i Nori. Novak Đoković je na malo dužoj pauzi, a slobodno vreme provodi u Beogradu. Prvi reket sveta je snimljen kako sa detetom vozi bicikl pored Save i popularne Beton hale.

NOLE IZNENADIO BEOGRAĐANE: Đokovići uhvaćeni u laganoj vožnji savskim kejom! JEDAN DETALJ svima zapao je za oko VIDEO

Kurir - 16.10.2021

Njabolji srpski teniser Novak Đoković odlučio da pauzu do novog tuirnira iskoristi za posetu svom Beogradu. Stanovnici srpske prestonice imali su danas to zadovoljstvo da vide Novaka i njegovu porodicu kako vožnjom biciklom uživaju u savskom keju.

Opuštena vožnja pored Save: Đoković sa detetom na biciklu uživao u Beogradu

Telegraf - 16.10.2021

Najbolji teniser sveta Novak Đoković koristi slobodno vreme kako bi se pripremio za zadatke koji slede, a pošto nije prijavio turnir u Indijan Velsu, ostao je u Beogradu. Đoković je snimljen kako sa detetom vozi biciklo pored Save i popularne Beton hale.

Novak Đoković u Beogradu FOTO

B92 - 16.10.2021

Svi koji su se danas našli pored reke u blizini Beton hale mogli su da vide najboljeg tenisera sveta kako vozi bicikl s porodicom Najbolji teniser sveta se trenutno nalazi u srpskoj prestonici, a svi koji su se danas našli na obali Save, mogli su u to da se i uvere.

NOVAK ĐOKOVIĆ IZNENADIO ŠETAČE KRAJ SAVE: Najbolji teniser sveta u društvu supruge i dece vozio bicikl pored beogradske ...

Novosti - 16.10.2021

Prolaznici nisu krili sreću kad su videli srpskog asa i njegovu porodicu. Mali Stefan vozio je sam svoj bicikl u punoj "ratnoj opremi", dok je ćerkica Tara još mala za tako nešto pa se udobno smestila iza tate na njegovom velikom biciklu.

EKSKLUZIVNI PAPARACO Novak i Jelena Đoković sa decom voze bajs pored reke, prolaznici u Beton hali ŠOKIRANO GLEDAJU I ...

Blic - 16.10.2021

Prvi teniser sveta Novak Đoković danas je šokirao ljude u Beogradu. Naime, teniser je zajedno sa suprugom Jelenom i decom vozio bicikli pored reke. Prolaznici u Beton hali nisu mogli da veruju da upravo vide Đokovića na biciklu kao sav normalan svet.

UŽIVANJE KRAJ SAVE! Novak Đoković sa Jelenom, Stefanom i Tarom vozi bicikl

Informer - 16.10.2021

Najbolji teniser sveta Novak Đoković trenutno se nalazi u Beogradu gde odmara sa porodicom, pošto je otkazao učešće na Mastersu u Indijan Velsu Posle nekoliko dana sa lošim vremenom u srpskoj prestonici, Nole je konačno dočekao toplije vreme i to je odmah znao da iskoristi.

Paparaco: Jelena i Novak Đoković sa decom u vožnji biciklom kroz Beograd!

Puls online - 16.10.2021

Prvi teniser sveta Novak Đoković danas je šokirao ljude u Beogradu. Naime, teniser je zajedno sa suprugom Jelenom i decom vozio bicikl pored reke. Prolaznici u Beton hali nisu mogli da veruju da upravo vide Đokovića na biciklu kao sav normalan svet.

NOLE IZNENADIO BEOGRAĐANE! Đokovići uhvaćeni u laganoj vožnji savskim kejom! Svi su primetili JEDNO! (VIDEO)

Pink - 16.10.2021

Njabolji srpski teniser Novak Đoković odlučio da pauzu do novog tuirnira iskoristi za posetu svom Beogradu. Stanovnici srpske prestonice imali su danas to zadovoljstvo da vide Novaka i njegovu porodicu kako vožnjom biciklom uživaju u savskom keju.