TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Rusija: Putin potpisao novi zakon o STRANIM AGENTIMA

Blic - 03.12.2019

Predsednik Rusije Vladimir Putin potpisao je zakon koji će omogućiti ruskoj Vladi da blogere, novinare i korisnike društvenih medija označi kao strane agente. Novim zakonom proširuje se već postojeći zakon o medijima koji se finansiraju novcem iz inostranstva.

Putin potpisao zakon: Rusija dodatno reguliše delatnost medija

Vesti Online - 02.12.2019

Ruski predsednik Vladimir Putin potpisao je Zakon o dodatnom regulisanju delatnosti medija – stranih agenata. Prema novom zakonu, ako fizičko lice širi informacije za neograničeni krug lica i dobija finansiranje iz inostranstva može biti proglašeno za strani medij koji vrši ...

Putin potpisao zakon o novinarima kao stranim agentima

Tanjug - 02.12.2019

Putin potpisao zakon o novinarima kao stranim agentima Ruski predsednik Vladimir Putin potpisao je zakon koji omogućava vladi da proglasi novinare, blogere i korisnike društvenih mreža za strane agente, odnosno zastupnike interese centara iz inostranstva.

Putin potpisao zakon o stranim agentima

Politika - 02.12.2019

MOSKVA - Predsednik Rusije Vladimir Putin potpisao je kontroverzni zakon kojim se omogućava proglašavanje novinara i korisnika interneta „stranim agentima”, a koji su osudile nevladine organizacije za zaštitu ljudskih prava.

Putin potpisao zakon o novinarima kao stranim agentima

Al Jazeera - 02.12.2019

Novim zakonom se Vladi Rusije daje pravo da blogere, novinare i korisnike društvenih mreža označi kao strane agente. Potez Vladimira Putina mnogi u Rusiji kritiziraju, nazivajući ga još većim ograničavanjem slobode izražavanja EPA Ruski predsjednik Vladimir Putin potpisao je u ...

Putin potpisao zakon o stranim agentima

Novi Magazin - 02.12.2019

Predsednik Rusije Vladimir Putin potpisao je danas kontroverzni zakon kojim se omogućava proglašavanje novinara i korisnika interneta "stranim agentima", a koji su osudile nevladine organizacije za zaštitu ljudskih prava.

Putin potpisao zakon o stranim agentima: Meta novinari i blogeri

Danas - 02.12.2019

Predsednik Rusije Vladimir Putin potpisao je danas kontroverzni zakon kojim se omogućava proglašavanje novinara i korisnika interneta „stranim agentima“, a koji su osudile nevladine organizacije za zaštitu ljudskih prava.

Novinari "strani agenti"?

B92 - 02.12.2019

Predsednik Rusije Vladimir Putin potpisao je kontroverzni zakon kojim se omogućava proglašavanje novinara i korisnika interneta "stranim agentima". Zakon su osudile nevladine organizacije za zaštitu ljudskih prava.

ZBOG OVOGA PUTIN JE DOSPEO NA CRNU LISTU NVO, A TIČE SE STRANIH AGENATA! Ruski predsednik potpisao KONTROVERZNI ZAKON!

Informer - 02.12.2019

Predsednik Rusije Vladimir Putin potpisao je kontroverzni zakon kojim se omogućava proglašavanje novinara i korisnika interneta "stranim agentima" Zakon su osudile nevladine organizacije za zaštitu ljudskih prava.

PUTIN POTPISAO ZAKON O STRANIM AGENTIMA, NVO POBESNELE: Ko dobija pare iz inostranstva rizikuje, a evo i zbog čega

Kurir - 02.12.2019

Zakon je krajem novembra usvojen u parlamentu i na snagu stupa odmah. Ministarstvo pravde će od sada moći da označi kao "strane agente" pojedince rade za medije klasifikovane kao "strani agenti". Devet nevladinih organizacija, među kojima Amnesti internešnel i Reporteri bez ...

PUTIN IMA RECEPT ZA OBRAČUN SA IZDAJNICIMA: Potpisan novi zakon o stranim agentima, evo šta ih čeka!

Srbija Danas - 02.12.2019

Ruski predsednik Vladimir Putin potpisao je danas zakon koji omogućava vladi da proglasi novinare, blogere i korisnike društvenih mreža za strane agente, odnosno zastupnike interese centara iz inostranstva. Time je proširen već postojeći zakon o stranim agentima kojim su ...

Putin potpisao zakon o novinarima kao stranim agentima

Novosti - 02.12.2019

Ruski predsednik Vladimir Putin potpisao zakon koji omogućava vladi da proglasi novinare, blogere i korisnike društvenih mreža za strane agente Ruski predsednik Vladimir Putin potpisao je danas zakon koji omogućava vladi da proglasi novinare, blogere i korisnike društvenih mreža ...

Putin je nemilosrdan: Samo "po ruski"

B92 - 03.12.2019

Moskva -- Ruski predsednik Vladimir Putin potpisao zakon po kojem će pametni telefoni, računari i pametni televizori morati da imaju unapred instalirane ruske aplikacije. Zakon stupa na snagu 1. januara, a donet je sa ciljem da se podstakne razvoj ruskih IT firmi.