TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

SLIKE SVE POKAZUJU: Ovako korona napada naše ćelije i pretvara ih u ZOMBI ĆELIJE, evo šta to tačno znači (FOTO)

Kurir - 02.07.2020

Na slikama se može videti kako zaražene ćelije puštaju izdanke, nalik na šiljke, tzv. filopodije, koje su ispunjene česticama virusa, a za koje naučnici veruju da bolest preko njih “surfuje” do zdravih ćelija, u koje ubrizgava virusni otrov, stvarajući nove "zombi ćelije".

Naučnici: Koronavirus pretvara ćelije u zombije

B92 - 02.07.2020

Koronavirus pretvara ljudske ćelije u zombije tako što ih podstiče da puštaju izdanke, filopodije, zahvaljujući kojima se virus lakše širi u telu zaraženog, tvrde autori nedavno objavljene studije Univerziteta Kalifornija, prenosi Univerzitetski veb forum.

Istraživanje koje baca novo svetlo na koronu: Naučnici otkrili kako virus pretvara ljudske ćelije u ZOMBI ĆELIJE (FOTO)

Blic - 02.07.2020

Korona virus pretvara ljudske ćelije u zombije tako što ih podstiče da puštaju izdanke i šire se po celom telu, otkriva studija Univerziteta Kalifornije, u okviru koje su naučnici snimili mikroskopske fotografije celog ...

Korona pretvara ljudske ćelije u zombije: Otkriće američkih naučnika koje plaši, ali i budi nadu

Sputnik - 02.07.2020

Virus korona pretvara ljudske ćelije u zombije tako što ih podstiče da puštaju izdanke, filopodije, zahvaljujući kojima se virus lakše širi u telu zaraženog, tvrde autori nedavno objavljene studije Univerziteta Kalifornija.

COVID-19 PRETVARA LJUDSKE ĆELIJE U "ZOMBI ĆELIJE": Istraživanje naučnika baca novo svetlo na koronu (FOTO)

Srbija Danas - 02.07.2020

Korona virus pretvara ljudske ćelije u zombije tako što ih podstiče da puštaju izdanke i šire se po celom telu, otkriva studija Univerziteta Kalifornije, u okviru koje su naučnici snimili mikroskopske fotografije celog procesa.

NAPADAĆEMO JEDNI DRUGE?! Naučnici u šoku, korona pretvara ljudske ćelije u zombi ćelije, evo šta to znači!

Espreso - 02.07.2020

Na slikama se vidi kako zaražene ćelije puštaju izdanke, nalik na šiljke, tzv. filopodije, koje su ispunjene česticama virusa, a za koje naučnici veruju da bolest preko njih "surfuje" do zdravih ćelija, u koje ubrizgava virusni otrov, stvarajući nove "zombi ćelije" Korona virus ...

ŠOK ISTRAŽIVANJE: Korona virus pretvara ćelije u zombije i ima REZERVNI PLAN

Pink - 02.07.2020

Korona virus pretvara ljudske ćelije u zombije tako što ih podstiče da puštaju izdanke, filopodije, zahvaljujući kojima se virus lakše širi u telu zaraženog, tvrde autori nedavno objavljene studije Univerziteta Kalifornija, prenosi Univerzitetski veb forum.