TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

"MOJ STARIJI BRAT JE OTIŠAO" Bane MVP utučen nakon komemoracije Gruu (VIDEO)

Blic - 11.09.2019

Branislav Lalić, poznatiji kao Bane MVP oprostio se od svog velikog prijatelja i kolege, Grua . - Potpuno nestvarna priča. Moj stariji brat je otišao, ostavio nam je u muzici sve što je imao da kaže. Mnogo generacija je pomerio na svoj način.

MOMCI SU GRUA GLEDALI KAO UZORA! Uvek je bio zvezda vodilja: Marko Bulat drhtavim glasom progovorio o POGINULOM REPERU!

Kurir - 11.09.2019

Marko Bulat drhtavim glasom istakao je da će poginulog Dalibora Andonova Grua pamtiti kao vedrog i skromnog čoveka, kog je veoma cenio, bez obzira na to što se nisu bavili istom vrstom muzike. "Pamtiću ga po osmehu i pozitivnoj energiji, po dobrim ljudskim vrlinama, po ...

Gruova udovica se slomila tokom govora prijatelja njenog pokojnog supruga (FOTO)

Telegraf - 11.09.2019

Danica Andonov nije mogla da se smiri tokom govora Edina Škorića, Marka Luisa i ostalih govornika na komemoraciji U Donjoj sali Doma omladine u Beogradu , koji je poginuo 9. septembra nakon vožnje kajtingom u 47. godini života.

POSLEDNJI POZDRAV ZA GRUA, ZA LJUBAV, BRATA, OCA, SINA Potresni momenti s komemoracije: Cela sala podigla RUKU U ...

Pink - 11.09.2019

Potresni momenti sa komemoracije. Poznati reper Dalibor Andonov Gru život je izgubio u nesreći dok je vozio kajt na Dunavu blizu Zemuna. Mnogobrojni prijatelji, saradnici i poštovaoci Gruovog lika i dela danas su se okupili u Domu omladine kako bi odali počast ovom vrsnom ...

PRE MESEC DANA JE SAHRANIO BRATA, A SADA I PRIJATELJA: Pamtiću Grua po ljudskim VRLINAMA i po skromnosti!

Espreso - 11.09.2019

Izuzetno ga je cenio i poštovao. Naš poznati reper Dalibor Andonov Gru stradao je u jezivoj nesreći u ponedeljak, dok je vozio kajt na Dunavu blizu Zemuna. Danas je održana komemoracija ovom umetniku u Domu omladine u Beogradu, a mnogobrojni prijatelji i poštovaoci Gruovog lika ...

GRU JE SINOVIMA USADIO LJUBAV PREMA KAJTU! Reperov prijatelj otkrio nepoznate detalje iz njegovog života

Kurir - 11.09.2019

U donjoj sali Doma omladine u Beogradu, nekoliko minuta posle 12 časovaodržana je komemoracija u čast slavnog repera Dalibora Andonova Grua, koji je tragično nastradao 9. septembra posle vožnje kajta. Na komemoraciju su prvi stigli Gruova supruga Danica sa sinovima, Marko ...

Glumac se konačno oporavio od raskida sa supermodelom i samouvereno prošetao crvenim tepihom

B92 - 11.09.2019

Samački život izuzetno mu prija. Raskid Bredlija Kupera i Irine Šajk već neko vreme je u centru pažnje, a mnogi su primetili da Irina svakim danom izgleda sve bolje. Štaviše, zbog fotografije u kupaćem kostimu obožavatelji su zaključili kako je nakon raskida naprosto procvetala.

GRUOVU MAJKU VERICU DRŽALI DA NE PADNE POSLE KOMEMORACIJE! Tuga za poginulim sinom je OBORILA! (FOTO)

Kurir - 11.09.2019

Majka poginulog repera Dalibora Andonova Grua , Verica, skrhana bolom i tugom za sinom jedva je hodala. Dok je izlazila iz sale u kojoj je odtžana komemoracija, sve vreme su je pridržavali da ne padne sa nogu. Suprug Gile držao ju je za ruku i polako koračao uz nju.

ZA GRUA, ZA LJUBAV, BRATA, OCA, SINA Cela sala podigla ruku u pesnicu, potresni momenti sa komemoracije (VIDEO)

Blic - 11.09.2019

Danas je u Domu omladine održana komemoracija povodom smrti našeg najboljeg repera Dalibora Andonova Grua koji je život tragično izgubio pre dva dana, prilikom vožnje kajta. Mnogobrojni prijatelji odali su mu počast potresnim govorima, a Marko Luis posebno se osvrnuo na ...

"Hteo je da se vrati na scenu, ovo mu je bila najveća želja i san" (VIDEO)

Mondo - 11.09.2019

Emotivni govor prijatelja Dalibora Andonova Grua na komemoraciji Emotivni oproštaj od repera Dalibora Andonova Grua na komemoraciji u Domu omladine okupio je veliki broj njegovih prijatelja i kolega. Pored drugih prijatelja koji su održali govore u sećanje na repera, prisutnima ...

"NIJE TE POBEDIO KAJT, MISLIO SAM DA JE ŠALA" Edin Škorić održao govor na Gruovoj komemoraciji, a onda ZAPLAKAO

Blic - 11.09.2019

Edin Škorić održao je govor na komemoraciji povodom smrti Dalibora Andonova Grua , a potresnim govorom se oprostio od nekadašnjeg prijatelja. - Da vam se zahvalim u ime porodice i prijatelja što ste došli. Zapisao sam par rečenica, ne zamerite što čitam.

ON JE UVEK BIO ZVEZDA VODILJA! Marko Bulat DRHTAVIM GLASOM otkrio po čemu će pamtiti Dalibora Andonova Grua! (VIDEO)

Pink - 11.09.2019

Izuzetno ga je cenio i poštovao. Naš poznati reper Dalibor Andonov Gru stradao je u jezivoj nesreći u ponedeljak, dok je vozio kajt na Dunavu blizu Zemuna. Danas je održana komemoracija ovom umetniku u Domu omladine u Beogradu, a mnogobrojni prijatelji i poštovaoci Gruovog lika ...

PORODICA I PRIJATELJI SE OPROSTILI OD GRUA: “Pored tebe sam shvatio šta je zaista osmeh”

Dnevno - 11.09.2019

U Donjoj sali Doma omladine u Beogradu održana je komemoracija u čast slavnog repera koji je tragično nastradao 9. septembra posle vožnje kajta. U Domu omladine Beograd upriličena je komemoracija za tragično nastradalog repera Dalibora Andonova Grua.

"NIJE TE POBEDIO NI DUVAN, NI KAJT" Edin Škorić održao govor, a onda ZAPLAKAO (VIDEO)

Blic - 11.09.2019

Edin Škorić održao je govor na komemoraciji povodom smrti Dalibora Andonova Grua, a potresnim govorom se oprostio od nekadašnjeg prijatelja. - Da vam se zahvalim u ime porodice i prijatelja što ste došli. Zapisao sam par rečenica, ne zamerite što čitam.

I deca su razvila ljubav prema kajtu!

ALO - 11.09.2019

Teške reči! U donjoj sali Doma omladine u Beogradu, nekoliko minuta posle 12 časovaodržana je komemoracija u čast slavnog repera Dalibora Andonova Grua, koji je tragično nastradao 9. septembra posle vožnje kajta.

KOMEMORACIJA REPERU POČELA POTRESNIM GOVOROM: Nije tebe pobedio ni kajt, vetar i Dunav, ovde si u meni... (FOTO)

Novosti - 11.09.2019

Vest o smrti pevača šokirala je celu Srbiju. Porodica i prijatelji nemi su od bola. Niko ne može da veruje da Dalibora više nema U DOMU omladine u Beogradu održana je komemoracija povodom smrti Dalibora Andonova Grua (46), koji je poginuo u utorak u Zemunu.

Održana komemoracija pevaču: Od Grua se oprostili porodica i prijatelji VIDEO

B92 - 11.09.2019

U Donjoj sali Doma omladine u Beogradu održana je komemoracija u čast slavnog repera koji je tragično nastradao 9. septembra posle vožnje kajta. U Domu omladine Beograd upriličena je komemoracija za tragično nastradalog repera Dalibora Andonova Grua.

"REKAO MI JE DA OKA NIJE MOGAO DA SKLOPI" Gruov prijatelj kroz suze otkrio šta se desilo kada ga je poslednji put video

Blic - 11.09.2019

Danas se u Domu omladine održava komemoracija povodom smrti Dalibora Andonova Grua. Brojne kolege i prijatelji održali su govor, a među prvima i Gruov veliki prijatelj, di-džej Pleja: - Naša priča je započela pre više od 15 godina.

(TV IN) POSLEDNJIH 48 SATI SA GRUOM! Reperov prijatelj Dejan Rakić govorom rasplakao sve na komemoraciji!

Informer - 11.09.2019

Komemorativni skup u znak sećanja na tragično nastradalog repera Dalibora Andonova Grua održan je u sredu, u beogradskom Domu Omladine. Porodica muzičara u suzama je primala saučešće od Gruovih prijatelja i kolega, a najemotivniji momenat dogodio se na samom kraju komemoracije ...

JAO, JA OVO NE MOGU DA IZDRŽIM! Gruova UDOVICA Danica uz sinove na KOMEMORACIJI reperu! CELA SALA PLAKALA za BRATOM! ...

Kurir - 11.09.2019

Porodic a Dalibora Andonova Grua zavijena je u crno nakon što je reper u ponedeljak u Zemunu tragično stradao tokom vožnje kajta na Dunavu. Danica Andonov stigla je sa sinovima na komemoraciju u Domu omladine. Čim je ugledala novinare odmah je počela da plače.

JEDVA STOJI NA NOGAMA Gruovu majku izneli iz sale, otac od šoka ne može da govori (VIDEO)

Blic - 11.09.2019

Danas je u Domu omladine održana komemoracija povodom smrti Dalibora Andonova Grua. Od dečaka širokog osmeha potresnim govorima su se oprostili najbliži prijatelji, a porodica je bila nema od prevelike boli koja se ocrtavala na njihovim licima.

EDIN ŠKORIĆ NIJE IZDRŽAO KRAJ INTERVJUA: Rasplakao se USRED RAZGOVORA! Bol za Gruom ga je nadjačala (VIDEO)

Espreso - 11.09.2019

Edin nam je otkrio kakav je Gru bio privatno Danas je u Domu omladine održana komemoracija u čast pokojnog repera Dalibora Andonova Grua . Bivši rukometaš Edin Škorić , Gruov prijatelj, održao je potresan govor koji je rasplakao prisutne.

OVO JE NENADOKNADIV GUBITAK... Knez potpuno slomljen: Sa suzama u očima progovorio o Gruu, smogao je snage da IZUSTI ...

Pink - 11.09.2019

Komemoracija je održana danas, dok je sahrana zakazana za sutra, u 14:30h na groblju Orlovača. Današnjem komemorativnom skupu u čast repera Dalibora Andonova Grua , koji je u podne održan u Domu omladine u Beogradu, prisustvovao je veliki broj ljudi iz javnog života, među njima ...

(FOTO/VIDEO) JAO, JA OVO NE MOGU DA IZDRŽIM! Gruova udovica sa sinovima na komemoraciji u Domu omladine

Informer - 11.09.2019

Danica Andonov stigla je sa sinovima na komemoraciju tragično preminulom reperu u Domu omladine. Čim je ugledala novinare odmah je počela da plače Saša Kostić "Jao, ne mogu ovo da izdržim", rekla je tiho i trčećim korakom uletela je u salu.

NA LICU IM SE OCRTAVA BOL Fotografija Gruove porodice je NAJTUŽNIJI PRIZOR na komemoraciji (VIDEO)

Blic - 11.09.2019

Danas se u Domu omladine održava komemoracija povodom smrti Dalibora Andonova Grua. Supruga Danica je došla zajedno sa majkom, ali i Gruovim ocem, a na licu joj se ocrtava sva bol koju u ovom trenutku proživljava.

(VIDEO) BRATE MOJ, NIJE TE POBEDIO NI KAJT, NI VETAR, NI DUNAV, NISI OTIŠAO! Edin Škorić održao potresan govor o ...

Informer - 11.09.2019

Suze i jauci prolamali su se danas salom Doma omladine u kojoj je održana komeracija pevaču Daliboru Andonu Gruu Komemoracija je počela potresnim govorom Gruovog prijatelja Edina Škorića. - Brate moj, ovih dana će svi citirati tvoje stihove, a ja brate neću.

BRAT NA KOMEMORACIJI GUTA SUZE! Grua je on poslednji video, Nije krio suze i bol, rukama se hvatao za glavu!

Kurir - 11.09.2019

Porodica Dalibora Andonova Grua zavijena je u crno nakon što je reper u ponedeljak u Zemunu tragično stradao tokom vožnje kajta na Dunavu. Danica Andonov stigla je sa sinovima na komemoraciju u Domu omladine, neprestano ih grleći.

ZA DEČAKA ŠIROKOG OSMEHA Muk u sali: Gruovi prijatelji došli na komemoraciju, govor će da održi njegov veliki drug ...

Blic - 11.09.2019

Dalibor Andonov Gru poginuo je pre dva dana u stravičnoj nesreći prilikom vožnje kejta. Danas će u Domu omladine biti održana komemoracija povodom smrti Dalibora Andonova Grua. Članovi porodice i prijatelji okupljaju se kako bi odali počast tragično nastradalom reperu.

Držali je DA ne padne!

ALO - 11.09.2019

Smrt sina ju je slomila! Danas je u Domu omladine održan komemorativni skup u čast pokojnog repera Dalibora Andonova Grua. Edin Škorić, Gruov prijatelj, održao je potresan govor koji je rasplakao prisutne, a više o tome POGLEDAJTE OVDE .

Održana komemoracija Daliboru Andonovu Gruu: Zbogom dečače širokog osmeha

Vesti Online - 11.09.2019

Od repera se oprostio i Marko Luis, koji je između ostalog istakao da je od Grua imao u svemu neverovatnu ...

"To je bila njegova strast, njegova ljubav"

ALO - 11.09.2019

Cela sala plakala je za stradalim reperom! Danas je u Domu omladine održan komemorativni skup u čast pokojnog repera Dalibora Andonova Grua. Edin Škorić, Gruov prijatelj, održao je potresan govor koji je rasplakao prisutne, a više o tome POGLEDAJTE OVDE.

ISPRED KUĆE ŽALOSTI SUZE I JECAJI! Udovica, NEMA OD BOLA i UPLAKANA okačila na zgradu Gruovu umrlicu! (VIDEO)

Kurir - 11.09.2019

Ispred zgrade na Vidikovcu u kojoj živi porodica nastradalog repera Dalibora Andonova Grua tuga i suze. Prijatelji, rođaci i komšije i dalje dolaze kako bi pružili reči utehe članovima njegove porodice zbog smrti muzičara, koji je poginuo u ponedeljak u Zemunu, tokom vožnje ...

POTRESAN PRIZOR U DOMU OMLADINE:  Komemoracija Daliboru Andonovu Gruu počela potresnim govorom: Brate moj, nije te ...

Pink - 11.09.2019

Danas se održava komemorativni skup, dok je sahrana zakazana za sutra u 14:30h, na groblju Orlovača. Komemoracija u čast slavnog repera Dalibora Andonova Grua , koji je tragično nastradao u ponedeljak tokom vožnje kajta, zakazana je za danas, u podne, u Donjoj sali Doma omladine ...

Održana komemoracija u Gruovu čast, cela sala podigla pesnicu u vis - za hip-hop, za ljubav, za Grua

Telegraf - 11.09.2019

Slavni reper tragično je stradao 9. septembra, u 47. godini života U Donjoj sali Doma omladine u Beogradu, nekoliko minuta posle 12 časova počela je komemoracija u čast slavnog repera , koji je tragično nastradao 9. septembra posle vožnje kajta.

ON GA JE POSLEDNJI VIDEO ŽIVOG! Gruov BRAT na komemoraciji ne može da zadrži suze, DRŽI SE ZA GLAVU

Espreso - 11.09.2019

Porodica Dalibora Andonova Grua zavijena je u crno nakon što je reper u ponedeljak u Zemunu tragično stradao tokom vožnje kajta na Dunavu. Danica Andonov stigla je sa sinovima na komemoraciju u Domu omladine, neprestano ih grleći.

(FOTO/VIDEO) JAO, JA OVO NE MOGU DA IZDRŽIM! Gruova udovica sa sinovima došla na komemoraciju u Domu omladine

Informer - 11.09.2019

Danica Andonov stigla je sa sinovima na komemoraciju tragično preminulom reperu u Domu omladine. Čim je ugledala novinare odmah je počela da plače Saša Kostić "Jao, ne mogu ovo da izdržim", rekla je tiho i trčećim korakom uletela je u salu.

JAO, JA NE MOGU OVO DA IZDRŽIM! Gruova udovica u SUZAMA uletela u salu i izbegla novinare

Espreso - 11.09.2019

Dalibor Andonov Gru poginuo je pre dva dana u stravičnoj nesreći tokom vožnje kejta. Danas se u Domu omladine održava komemoracija povodom smrti našeg najboljeg repera. Brojni prijatelji i članovi porodice okupili su se kako bi odali počast.

(FOTO) JAO, JA OVO NE MOGU DA IZDRŽIM! Gruova udovica sa sinovima došla na komemoraciju u Domu omladine

Informer - 11.09.2019

Danica Andonov stigla je sa sinovima na komemoraciju tragično preminulom reperu u Domu omladine. Čim je ugledala novinare odmah je počela da plače Saša Kostić "Jao, ne mogu ovo da izdržim", rekla je tiho i trčećim korakom uletela je u salu.

(VIDEO) ĐUS NE MOŽE DA ZAUSTAVI SUZE! Očajan zbog smrti Grua

Informer - 11.09.2019

U Domu omladine održava se komemoracija tragično stradolom reperu Daliboru Andonovu Gruu, gde su se okupili njegovi prijatelji i kolege Među njima je i Ivan Ivanović Đus na čijem licu se videla neprospavana noć i tuga za prijateljem.

(TV IN) JECAJI I SUZE NA GRUOVOJ KOMEMORACIJI... Tužan skup na komemoraciji povodom smrti poznatog repera...

Informer - 11.09.2019

Porodica, prijatelji i kolege danas se na komemorativnom skupu opraštaju od Dalibora Andonova Grua. Poznati reper poginuo je u ponedeljak vozeći kajt na Dunavu Supruga Danica sa dvoje sinova primaju saučešće od najbližih Gruovih prijatelja i kolega, a na skup u Domu omladine u ...

Potresan prizor Ispred kuće

ALO - 11.09.2019

Tuga! Ispred zgrade na Vidikovcu u kojoj živi porodica nastradalog repera Dalibora Andonova Grua tuga i suze. Prijatelji, rođaci i komšije i dalje dolaze kako bi pružili reči utehe članovima njegove porodice zbog smrti muzičara, koji je poginuo u ponedeljak u Zemunu, tokom ...

Gruova majka jedva stoji na nogama, izneli je iz sale: Potresna slika sa komemoracije ledi krv u žilama! FOTO

Puls online - 11.09.2019

Danas je u Domu omladine organizovana komemoracija povodom tragične smrti repera Dalibora Andonovića Grua. Od dečaka širokog osmeha potresnim govorima su se oprostili najbliži prijatelji, a porodica je bila nema od prevelike boli koja se ocrtavala na njihovim licima.

(FOTO) POSLEDNJI OPROŠTAJ OD GRUA! Neutešni porodica i prijatelji na komemoraciji u Domu omladine

Informer - 11.09.2019

Komemoracija povodom smrti muzičkog umetnika biće održana u sredu, 11. septembra 2019. godine u donjoj sali Doma omladine Beograda, sa početkom u 12.00 časova Saša Kostić Komemoracija će biti održana na mestu gde je Gru imao svoj prvi koncert.

POTRESAN PRIZOR ISPRED GRUOVE KUĆE: Uplakane komšije izjavljuju saučešće, UDOVICA U CRNINI, kroz suze, OKAČILA UMRLICU ...

Pink - 11.09.2019

Komemoracija će biti održana danas u podne, a sahrana dan kasnije, na groblju Orlovača. Ispred zgrade na Vidikovcu u kojoj živi porodica nastradalog repera Dalibora Andonova Grua tuga i suze. Prijatelji, rođaci i komšije i dalje dolaze kako bi pružili reči utehe članovima ...

Tuga im se ocrtala na licima: Slike Gruovog oca i supruge govore više od hiljadu reči!

Puls online - 11.09.2019

Danas je u Domu omladine organizovana komemoracija povodom smrti repera Dalibora Andonova Grua! Supruga Danica je došla zajedno sa majkom, ali i Gruovim ocem, a na licu joj se ocrtava sva bol koju u ovom trenutku proživljava.

DANAS KOMEMORACIJA NASTRADALOM REPERU! TUGA U DOMU GRUA: Neutešni otac nastradalog repera prima saučešća! (FOTO)

Pink - 11.09.2019

U ulici muk i tišina. Poznati reper Dalibor Andonov Gru tragično je nastradao juče vozeći kajt po Dunavu. Ova tragična vest šokirala je i potresla kako Gruove najbliže, tako i njegove fanove, prijatelje i kolege.

KIDA DUŠU: Ovo je najtužnija fotografija sa komemoracije repera Grua (FOTO)

Srbija Danas - 11.09.2019

Komemoracija povodom smrti muzičkog umetnika Dalibora Andonova - Grua, održana je danas u Donjoj sali Doma omladine Beograda. Redom su pristizali članovi porodice, prijatelji i poštovaoci rada legendarnog srpskog hip-hopera.

JAO, JA OVO NE MOGU DA PODNESEM: Supruga stigla na Gruovu komemoraciju - potresne scene, srce da pukne

Srbija Danas - 11.09.2019

Danica Andonov stigla je sa sinovima na komemoraciju tragično preminulom reperu u Domu omladine. Čim je ugledala novinare odmah je počela da plače - Jao, ne mogu ovo da izdržim - rekla je tiho i trčećim korakom uletela je u salu.

Pred komemoraciju ispred Gruove kuće samo SUZE I JECAJI! Udovica nema od bola u suzama okačila UMRLICU (VIDEO)

Srbija Danas - 11.09.2019

Ispred zgrade na Vidikovcu u kojoj živi porodica nastradalog repera Dalibora Andonova Grua tuga i suze. Prijatelji, rođaci i komšije i dalje dolaze kako bi pružili reči utehe članovima njegove porodice zbog smrti muzičara, koji je poginuo u ponedeljak u Zemunu, tokom vožnje ...

Slediće vam se krv U žilama

ALO - 10.09.2019

Ne može da se pomiri sa tim. Javnost je šokirana i potresena vešću da je reper Dalibor Andonov Gru tragično nastradao juče vozeći kajt na Dunavu. Njegova porodica je neutešna, a u njihov stan na Vidikovcu pristižu prijatelji i reperove kolege kako bi im izjavili saučešće i ...