TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Danas je 28 godina od kako je otišao poslednji "leptir" (FOTO+VIDEO)

BKTV - 12.02.2018

Tužna godišnjica! Nenad Radulović, poznatiji kao Neša Leptir, bio je vođa grupe "Poslednja igra leptira". Bio je sjajan umetnik, muzičar, zabavljač, čovek neverovatnog duha i harizme koji je svakom znao da izmami osmeh, ali i koji je razumeo tugu bolje od mnogih.

PRETUŽNO SEĆANJE NA LEGENDU: Na današnji dan nas je, u 31. godini, napustio Neša Leptir (VIDEO)

Srbija Danas - 12.02.2018

Muzičar i frontmen grupe ''Poslednja igra leptira'' Nenad Radulović, poznatiji kao Neša Leptir preminuo je na današnji dan pre 28 godina, 12. februara 1990, u 31. godini života, ali njegovi legendarni hitovi i dalje žive.

PRE 28 GODINA UMRO BEOGRADSKI ŠMEKER: Leptir koji je čuvao duh grada

Novosti - 12.02.2018

Na današnji dan pre 28 godina umro je Nenad Radulović, svima znan kao Neša Leptir, rok muzičar, pevač “Poslednje igre leptira” i glumac Indeksovog radio pozorišta NA današnji dan pre 28 godina umro je Nenad Radulović, svima znan kao Neša Leptir, rok muzičar, pevač “Poslednje ...

Najveća tajna Neše Leptira ostala je zapisana na lekarskom receptu

ALO - 12.02.2018

Možda nikad nećemo saznati kuda odlaze ljudi kao što je Neša Leptir. Sigurno ne u mrak i zaborav. Priča o Neši Leptiru je jedna od najlepših i najtužnijih priča domaće scene. Nenad Radulović bio je vođa grupe Poslednja igra leptira, sjajan umetnik, muzičar, zabavljač, ali pre ...

NA SAMRTNIČKOJ POSTELJI UZ OSMEH: Najveća tajna Neše Leptira ostala je zapisana na lekarskom receptu!

Kurir - 12.02.2018

Nenad Radulović bio je vođa grupe Poslednja igra leptira, sjajan umetnik, muzičar, zabavljač, ali pre svega čovek neverovatnog duha i harizme koji je svakom znao da izmami osmeh, ali i koji je razumeo tugu bolje od mnogih.