TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

SNP Bar: Snažna podrška Laloševiću, očigledno se zamjerio manje...

Vijesti.me - 25.09.2021

Opštinski odbor (OO) Socijalističke narodne parije (SNP) Bar saopštio je da je na današnjem sastanku Kolegijuma nedvosmisleno i snažno data podrška Vasiliju Laloševiću, smijenjenom direktoru Uprave za sport i mlade u Ministarstvu prosvjete, nauke, kulture i sporta, u Vladi Crne ...

"Odgovornost neutemeljeno prebacujete na mene"

RTCG - 25.09.2021

[ M.L.B. ] Smijenjeni vršilac dužnosti direktora Uprave za sport i mlade i funkcioner SNP-a Vasilije Lalošević kaže da Ministarstvo prosvjete, nauke, kulture i sporta svu odgovornost neutemeljeno prebacuje na Upravu za sport i mlade i njega, jer kako dodaje, po članu 9 Uredbe o ...

Laloševića optužuju za neodgovoran i nezakonit rad

RTCG - 25.09.2021

[ M.L.B. ] Kako u slučaju Svjetske antidoping agencija (WADA), tako i u slučaju procedure oko konkursa i raspodjele novca, sportom se, kažu u Ministarstvu prosvjete, nauke, kulture i sporta, rukovodilo nestručno i nezakonito.

MPNKS: Lalošević nevješto obmanjuje, nije imao komunikaciju sa WADA

Vijesti.me - 25.09.2021

Ministarstvo prosvjete, nauke, kulture i sporta saopštilo je danas da Vasilije Lalošević pokušava da nespretno obmane crnogorsku javnost sugerisanjem da MPNKS nije radilo svoj posao u vezi problema koji je nastao sa Svjetskom antidoping agencijom (WADA).

Lalošević odgovorio MPNKS: Sve ste znali, ništa niste uradili, a...

Vijesti.me - 25.09.2021

Vasilije Lalošević, bivši v.d. direktora Uprave za sport i mlade, ponovio je da je Ministarstvo prosvjete, nauke, kulture i sporta bilo upoznato sa problemima u odnosima sa Svjetskom anti-doping agencijom (WADA).

VASILIJE LALOŠEVIĆ: Reakcija na tekst Ministarstva prosvete, nauke, kulture i sporta

Novosti - 25.09.2021

- Dobro znate da je Vaš rukovodni kadar u kontinuitetu upozoravan od strane Komisije za antidoping, kao nadležnog t ela, koje će posl edice nastupiti ukoliko se ne reaguje hitno sa izm enom dva člana Zakona o sportu koji regulišu oblast antidopinga.

SDT FORMIRALO PREDMET PROTIV LALOŠEVIĆA: Bivši direktor Uprave za sport preti tužbom

Novosti - 24.09.2021

Specijalno državno tužilaštvo formiralo je predmet protiv protiv bivšeg v.d. direktora Direktorata za sport Vasilija Laloševića, zvanično je saopšteno danas iz Ministarstva prosvete, nauke, kulture i sporta. U ministarstvu tvrde da je Lalošević u obavljanju funkcije prekoračio ...

IGNORISAO ANTIDOPING AGENCIJU? Smenjen v. d. direktora Uprave za sport

Novosti - 25.09.2021

U ministarstvu tvrde da je Lalošević u obavljanju funkcije prekoračio ovlašćenja, te je svojim činjenjem doveo u nezavidan položaj sport u celoj Crnoj Gori. Naime, Uprava za sport i mlade je ignorisala Svetsku antidoping agenciju (WADA) jer nije dostavila Upitnik za prošlu ...

Je li sport u Crnoj Gori zaista pred suspenzijom, Lalošević:...

Vijesti.me - 24.09.2021

Svjetska anti-doping agencija (WADA) prije deset dana je objavila da Nacionalne anti-doping agencije Crne Gore, Rumunije i Tajlanda, kao i Sjeverne Koreje i Indonezije, nisu u potpunosti primijenile verziju Svjetskog anti-doping kodeksa za 2021.

Smjena Laloševića nije usmjerena prema SNP-u

RTCG - 24.09.2021

Mina [ R.B. ] Odluka o smjeni dosadašnjeg vršioca dužnosti direktora Uprave za sport i mlade Vasilija Laloševića nije usmjerena prema Socijalističkoj narodnoj partiji (SNP), saopšteno je iz Ministarstva prosvjete, nauke, kulture i sporta (MPNKS).

Vijesti u pola 7 - Novi političko-sportski skandal Vlade

Vijesti.me - 24.09.2021

U Vijestima u pola 7 pogledajte: - Rat ministarke Bratić i smijenjenog direktora Uprave za sport Vasilija Laloševića, Ministarstvo tvrdi da zbog njegovog nečinjenja našim sportistima prijeti suspenzija sa takmičenja, Lalošević poručuje da je radio časno i pošteno.

Lalošević: Bratić ne zaslužuje da ostane na funkciji, podnijeću...

Vijesti.me - 24.09.2021

Funkcioner Socijalističke narodne partije Vasilije Lalošević ocijenio je danas da je njegova smjena sa mjesta v.d. direktora Uprave za sport i mlade, dok je bio na službenom putu u Sloveniji, podla i nečovječna.

Joković: Partije iz vlasti nemaju ništa protiv rekonstrukcije Vlade

Vijesti.me - 24.09.2021

Svako ko želi napredak i budućnost Crne Gore i stabilnu i demokratsku vlast, želi rekonstrukciju Vlade, rekao je danas predsjednik Socijalističke narodne partije (SNP) Vladimir Joković. "Koliko vidim nijedna parlamentarna partija koja čini većinu, nema ništa protiv toga.

MPNKS: Smjena Laloševića nije usmjerena protiv SNP u cjelosti,...

Vijesti.me - 24.09.2021

Ministarstvo prosvjete, nauke, kulture i sporta saopštilo je da odluka o smjeni dosadašnjeg v.d. direktora Uprave za sport i mlade, Vasilija Laloševića, "nije usmjerena prema Socijalistickoj narodnoj partiji". "Gospodin Lalošević nije i ne može biti SNP u cjelosti.

Uložiću sve snage da odbranim ugled i čast

RTCG - 24.09.2021

Vijesti.me [ M.L.B. ] Funkcioner Socijalističke narodne partije Vasilije Lalošević ocijenio je danas da je njegova smjena sa mjesta v.d. direktora Uprave za sport i mlade, dok je bio na službenom putu u Sloveniji, podla i nečovječna.

SNP: Ministarka Bratić više nema našu podršku

Vijesti.me - 24.09.2021

Ministarka prosvjete, nauke, kulture i sporta Vesna Bratić, nakon smjene Vasilija Laloševića, više nema podršku Socijalističke narodne partije (SNP), rekli su "Vijestima" iz te partije. Iz SNP-a su kazali da je smjena Laloševića sa mjesta v.d.

SDT formiralo predmet protiv Vasilija Laloševića, Crna Gora pred isključenjem sportista iz svih takmičenja

Avaz - 24.09.2021

Iz Ministarstva prosvjete, nauke, kulture i sporta Crne Gore tvrde da je Vasilije Lalošević razriješen sa funkcije v.d. direktora Uprave za sport i mlade, jer je u obavljanju funkcije prekoračio svoja jasno precizirana i definisana ovlaštenja, te je svojim činjenjem doveo u ...

"Vasilije Lalošević radio časno i pošteno"

RTCG - 24.09.2021

[ Autor: I. P. ] Lider Socijalističke narodne partije (SNP) Vladimir Joković rekao je Portalu RTCG da je Vasilije Lalošević, kojeg je Vlada Crne Gore razriješila dužnosti direktora Uprave za sport i mlade, svoj posao radio na najčasniji i najpošteniji mogući način.

Joković: Lalošević radio časno i pošteno

Vijesti.me - 24.09.2021

Lider Socijalističke narodne partije (SNP) Vladimir Joković rekao je da je Vasilije Lalošević, kojeg je Vlada razriješila dužnosti direktora Uprave za sport i mlade, svoj posao radio na najčasniji i najpošteniji mogući način.