TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Gerhard Šreder odbio ruske divove: "Ne mogu ni u Gasprom, ni u Rosnjeft"

Telegraf - 25.05.2022

Bivši nemački kancelar Gerhard Šreder napisao je na svom Linkedin profilu da je odbio ponudu Gasproma da se pridruži njegovom nadzornom odboru, što je naizgled u suprotnosti sa najavom ruske gasne kompanije da je bivši kancelar zvanično nominovan za tu funkciju.

Šreder odustao od funkcije u Gaspromu

N1 - 25.05.2022

Bivši nemački kancelar Gerhard Šreder odustao je od nominacije za funkciju u ruskom koncernu Gasprom. Šrederu je zbog veza sa Moskvom Bundestag nedavno ukinuo deo privilegija na koje ima pravo kao bivši kancelar. I Evropski parlament mu je zapretio sankcijama.

KONAČNA ODLUKA Šreder odustao od Gasproma

ALO - 24.05.2022

Bivši nemački kancelar Gerhard Šreder izjavio je danas da je odustao od kandidature za mesto u nadzornom odboru ruskog energetskog giganta Gasprom. - Odustao sam od nominacije za nadzorni odbor Gasproma odavno.

Okreće li Šreder leđa Putinu: Poručio da je odustao od mjesta u nadzornom odboru Gazproma

Avaz - 24.05.2022

Bivši njemački kancelar Gerhard Šreder (Gerhard Schroder) rekao je 24. maja da se neće pridružiti nadzornom odboru Gazproma, nakon kritika zbog njegovih veza s ruskim energetskim kompanijama. - Odustao sam od mjesta u nadzornom odboru Gazproma prije nekog vremena.

Šreder odustao od kandidature za nadzorni odbor Gasproma

RTV - 25.05.2022

Bivši nemački kancelar Gerhard Šreder izjavio je da je odustao od kandidature za mesto u nadzornom odboru ruskog energetskog giganta Gasprom. "Odustao sam od nominacije za nadzorni odbor Gasproma odavno. O tome sam obavestio i kompaniju", napisao je Šreder na svom Linkdin nalogu.

Šreder odustao

B92 - 25.05.2022

Berlin -- Bivši nemački kancelar Gerhard Šreder izjavio je da je odustao od kandidature za mesto u nadzornom odboru ruskog energetskog giganta Gasprom. "Odustao sam od nominacije za nadzorni odbor Gasproma odavno.

Šreder odustao od Gasproma

Vesti Online - 25.05.2022

Bivši nemački kancelar Gerhard Šreder izjavio je danas da je odustao od kandidature za mesto u nadzornom odboru ruskog energetskog giganta Gasprom. – Odustao sam od nominacije za nadzorni odbor Gasproma odavno.

ŠREDER: "ODUSTAO SAM NADZORNOG ODBORA U GASPROMU ODAVNO" Oglasio se bivši nemački kancelar

Blic - 25.05.2022

Bivši nemački kancelar Gerhard Šreder izjavio je da je odustao od kandidature za mesto u nadzornom odboru ruskog energetskog giganta Gasprom. "Odustao sam od nominacije za nadzorni odbor Gasproma odavno. O tome sam obavestio i kompaniju", napisao je Šreder na svom Linkdin nalogu.

ŠREDER POVUKAO POTEZ: Gasprom ne želi da komentariše

Espreso - 25.05.2022

"Odustao sam od nominacije za nadzorni odbor Gasproma odavno. O tome sam obavestio i kompaniju", napisao je Šreder na svom Linkdin nalogu Bivši nemački kancelar Gerhard Šreder izjavio je da je odustao od kandidature za mesto u nadzornom odboru ruskog energetskog giganta Gasprom .