TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

IFC podržava Srbiju u reformama, investicionoj politici...

Tanjug - 26.03.2020

IFC podržava Srbiju u reformama, investicionoj politici... Međunarodna finansijska korporacija (IFC) potpisala je savetodavni sporazum sa Razvojnom agencijom Srbije (RAS) o pomoći u oblastima kao što su investiciona politika, reforma i promocija.

IFC PODRŽAVA SRBIJU Pomoć u oblastima investicione politike, reforme i promocije

Blic - 26.03.2020

Međunarodna finansijska korporacija (IFC), članica Grupe Svetske banke, potpisala je savetodavni sporazum sa Razvojnom agencijom Srbije (RAS) oko pomoći u oblastima kao što su investiciona politika, reforma i ...

IFC podržava Srbiju u reformama, investicionoj politici...

RTV - 26.03.2020

Međunarodna finansijska korporacija (IFC) potpisala je savetodavni sporazum sa Razvojnom agencijom Srbije (RAS) o pomoći u oblastima kao što su investiciona politika, reforma i promocija. IFC će, kako se navodi u saopštenju ove članice Grupe Svetske banke, podržati RAS u ...

IFC podržava Srbiju u reformama: "Privlačna lokacija za investiranje"

B92 - 26.03.2020

Beograd -- Međunarodna finansijska korporacija (IFC) potpisala je savetodavni sporazum sa Razvojnom agencijom Srbije (RAS). Sporazum se odnosi na pomoć u oblastima kao što su investiciona politika, reforma i promocija.

IFC podržava Srbiju u oblastima investicione politike, reforme i promocije

Republika - 26.03.2020

IFC će, kako je predviđeno, podržati RAS pri sprovođenju reformi investicione politike, s ciljem unapređenja konkurentnosti Srbije za investiranje. Kampanjom informisanja o investiranju pomoći će da se Srbija promoviše kao pogodna zemlja za investitore.