TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

POTERA U NOVOM SADU, BLOKIRANI DELOVI GRADA! Vozač dva puta UDARIO U POLICIJSKO VOZILO i nastavio da beži!

Informer - 07.04.2021

U Bukovcu je u toku velika polcijska potera za vozačem koji nije želeo da stane na znak policije Kako se saznajemo od izvora, on je vozilom dva puta udario u vozilo policije, a potom nastavio da beži. Na terenu su sve raspoložive jedinice, a vozač navodno beži brdskim putevima ...

Potera u Novom Sadu: Vozač udario policijsko vozilo, pa nastavio beg. Bili blokirani delovi grada

Telegraf - 07.04.2021

Kako NSuzivo saznaje, u Bukovcu je u bila velika polcijska potera za vozačem koji nije želeo da stane na znak policije. Kako se saznalo od izvora, on je vozilom dva puta udario u vozilo policije, a potom nastavio da beži.

VELIKA POLICIJSKA POTERA U NOVOM SADU: Odbio da stane, a onda je dva puta udario u vozilo policije!

Mondo - 07.04.2021

Nije poznato da li je vinovnik naoružan. Na terenu su sve raspoložive jedinice, a vozač najverovatnije beži brdskim putevima oko naselja. Za sada nije poznato da li je vinovnik naoružan. (MONDO/NSuživo) Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU .

POTERA U NOVOM SADU! Dva puta udario policijsko vozilo, pa nastavio beg - blokirani delovi grada

Novosti - 07.04.2021

U BUKOVCU je u toku velika polcijska potera za vozačem koji nije želeo da stane na znak policije. On je vozilom dva puta udario u vozilo policije, a potom nastavio da beži. Na terenu su sve raspoložive jedinice, a vozač navodno beži brdskim putevima oko naselja.

Velika akcija policije u toku! Blokirani delovi Novog Sada

ALO - 07.04.2021

Za sada nije poznato da li je vinovnik naoružan U Bukovcu je u toku velika polcijska potera za vozačem koji nije želeo da stane na znak policije. On je vozilom dva puta udario u vozilo policije, a potom nastavio da beži.

POTERA U NOVOM SADU! Dva puta udario policijsko vozilo, pa pobegao - blokirani delovi grada!

Pink - 07.04.2021

U Bukovcu je u toku velika polcijska potera za vozačem koji nije želeo da stane na znak policije. On je vozilom dva puta udario u vozilo policije, a potom nastavio da beži. Na terenu su sve raspoložive jedinice, a vozač navodno beži brdskim putevima oko naselja.

FILMSKA POTERA KOD NOVOG SADA Dva puta automobilom udario policijsko vozilo, pa se dao u beg, blokirani delovi grada!

Blic - 07.04.2021

U Bukovcu je u toku velika polcijska potera za vozačem koji nije želeo da stane na znak policije. On je vozilom dva puta udario u vozilo policije, a potom nastavio da beži. Na terenu su sve raspoložive jedinice, a vozač navodno beži brdskim putevima oko naselja, piše NS uživo.

U toku policijska potera u okolini Novog Sada: Vozač dva puta udario vozilo policije pa pobegao

B92 - 07.04.2021

U Bukovcu je u toku velika polcijska potera za vozačem koji ne želi da stane na znak policije. Kako prenose mediji, on je vozilom dva puta udario u vozilo policije, a potom nastavio da beži. Na terenu su sve raspoložive jedinice, a vozač najverovatnije beži brdskim putevima oko ...

POLICIJA SPROVODI VELIKU AKCIJU! Blokirani delovi Novog Sada

Espreso - 07.04.2021

Za sada nije poznato da li je vinovnik naoružan U Bukovcu je u toku velika polcijska potera za vozačem koji nije želeo da stane na znak policije. On je vozilom dva puta udario u vozilo policije, a potom nastavio da beži.

POTERA KOD NOVOG SADA: Automobilom udario policijsko vozilo, pa se dao u beg

Republika - 07.04.2021

On je vozilom dva puta udario u vozilo policije, a potom nastavio da beži. Na terenu su sve raspoložive jedinice, a vozač navodno beži brdskim putevima oko naselja, piše NS uživo. Za sada nije poznato da li je vinovnik naoružan.

GRAD BLOKIRAN! Filmska POTERA u Novom Sadu, vozač dva puta udario u kola policije pa nastavio da BEŽI

Srbija Danas - 07.04.2021

U Bukovcu je u toku velika polcijska potera za vozačem koji nije želeo da stane na znak policije. On je vozilom dva puta udario u vozilo policije, a potom nastavio da beži. Na terenu su sve raspoložive jedinice, a vozač navodno beži brdskim putevima oko naselja.

Potera za vozačem u Bukovcu, udario 2 puta u vozilo policije

RTV - 07.04.2021

U Bukovcu je u toku velika policijska potera za vozačem koji se nije zaustavio na znak policije, javlja portal NS Uživo. Kako navodi, on je svojim vozilom dva puta udario u vozilo policije, a potom nastavio da beži.

VELIKA POTERA U NOVOM SADU: Dva puta kolima probio policijsku blokadu, oštetio službena vozila i nastavio bekstvo

Kurir - 07.04.2021

U Bokovcu je u toku velika polcijska potera za vozačem koji nije želeo da stane na znak policije. On je vozilom dva puta udario u vozilo policije, a potom nastavio da beži. Na terenu su sve raspoložive jedinice, a vozač navodno beži brdskim putevima oko naselja.

Potera za vozačem u Bukovcu, prethodno udario u dva vozila

Nova - 07.04.2021

U Bukovcu kod Novog Sada u toku je velika policijska potera za vozačem koji se nije zaustavio na znak policije, javlja portal NS Uživo. Kako navodi, on je svojim vozilom dva puta udario u vozilo policije, a potom nastavio da beži.