TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

OVO SE U ENGLESKOJ NIJE DESILO VIŠE OD 30 GODINA: Istorijski meč na Vembliju u finalu Liga kupa

Novosti - 02.02.2023

Takozvano "sigurno stajanje" uvedeno je poslednjih godina na ograničenim sektorima nekoliko stadiona širom Ostrva, a sada je Engleska fudbalska liga objavila da će deo navijača crvenih đavola i svraka imati priliku da utakmicu gleda sa stajanja, makar to bilo i ovo, "sigurno".

Prvi put posle 34 godine: Englezi vraćaju tradiciju zbog koje je fudbal promenjen iz korena

Nova - 02.02.2023

Povratak na staro koji će svi voleti. Finale Liga kupa između Mančester junajteda i Njukasla (26. februar) biće prva utakmica engleskog fudbala na kojoj će, nakon 35 godina, biti dopušteno stajanje delu navijača u takozvanom „sektoru za bezbedno stajanje“.

Stadioni u Engleskoj posle 35 godina vraćaju stari sjaj

B92 - 02.02.2023

U finalu Liga kupa Engleske, će po prvi put posle 35 godina biti određen sektor koji je ssamo za stajanje. Utakmicu za pehar Liga kupa igraće Mančester junajted i Njukasl i za tu utakmicu će navijačima obe ekipe biti podeljeno po 867 karata za posebne sektore na Vembliju.

U finalu engleskog Liga kupa navijači će nakon više od 30 godina stajati

Index.hr - 02.02.2023

NEŠTO manje od dvije tisuće gledatelja, koji će 26. veljače na londonskom stadionu Wembley nazočiti ovogodišnjem finalu engleskog Liga kupa između Manchester Uniteda i Newcastle Uniteda, na raspolaganju će imati stajaća mjesta, poručili su iz Engleske nogometne lige (EFL).