TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

"PRISTAO JE POD PRITISKOM" Mektić tvrdi da je Dodik odobrio deportovanje državljana BiH iz Sirije jer je bio UCENJEN

Blic - 03.12.2019

Dragan Mektić, aktuelni ministar bezbednosti BiH, još jednom je rekao kako je Program reformi BiH, kojeg je usvojilo Predsedništvo BiH zapravo dokument koji će zadovoljiti ANP. – Svi su čestitali, što mi to dalje postavljamo to kao dilemu i pitanje.

Mektić: Državljani BiH vraćaju se iz Sirije, a pripreme nisu provedene

Al Jazeera - 03.12.2019

Još uvijek nije jasno koliko će državljana BiH biti u subotu deportirano iz Sirije, a nagađa se kako je riječ o najmanje 24 žene i djeteta. Kada izađe iz aviona 30 ili 40 osoba bez putnih isprava kako ćemo im provjeriti identitet, zapitao je Mektić Arhiva Ministar sigurnosti ...

DOLAZE SA RATIŠTA Mektić: Urađeno sve za prijem državljana BiH koji treba da budu deportovani iz Sirije

Blic - 03.12.2019

Ministar bezbednosti u Savetu ministara u tehničkom mandatu Dragan Mektić izjavio je danas u Sarajevu da ovo ministarstvo preduzima sve što je u mogućnosti kako bi do subote bilo urađeno sve što je moguće za prijem državljana BiH koji treba da budu deportovani iz Sirije.

Mektić: Predsedništvo BiH odlukom o repatrijaciji ugrozilo bezbednost države

Novi Magazin - 02.12.2019

Ministar bezbednosti BiH Dragan Mektić izjavio je da je Predsedništvo BiH donelo odluku da se krajem ove sedmice repatrira 24 državljana BiH iz kampova Islamske države u Siriji, a da pre toga nije konsultovalo nijednu bezbednosnu agenciju niti Ministarstvo bezbednosti BiH.

Odobren prihvat državljana BiH zarobljenih u Siriji i Iraku

Al Jazeera - 02.12.2019

Predsjedništvo Bosne i Hercegovine odluku o prihvatu je donijelo na sjednici od 29. novembra. Prema podacima koje je ranije iznio Dragan Mektić, identificirano je oko 260 državljana BiH koji još borave u Siriji i Iraku Twitter Grupa od 24 državljana Bosne i Hercegovine do kraja ...

BiH prihvatila povratak 24 državljanina iz kampova ISIL-a

Danas - 02.12.2019

Predsedništvo Bosne i Hercegovine je donelo odluku o prihvatanju 24 državljanina ove zemlje, koji su proteklih godina boravili na području pod kontrolom Islamske države (ISIL). Članovi Predsedništva BiH su 29. novembra jednoglasno usvojili zaključak o povratku bh.

MEKTIĆ ŠOKIRAO UPOZORENJEM: Repatrijacija džihadista iz kampova ID ozbiljno će ugroziti bezbednost BiH

Kurir - 02.12.2019

"Za mene je šokantna u najmanju ruku iznenađujuća odluka Predsedništva da se upuste u takvu aktivnost", kazao je Mektić za regionalnu N1 televiziju. On je naveo da mu nije poznato da je Predsedništvo BiH, pre nego što je donelo ovu odluku, konsultovalo bilo koju bezbedonosnu ...

SLEDEĆE NEDELJE STIŽU DŽIHADISTI! Prvi kontingent DOLAZI NA BALKAN, ima lica sa CRVENE POTERNICE INTERPOLA

Srbija Danas - 04.12.2019

U Sarajevo će narednog vikenda da stigne prva grupa državljana BiH koji će biti deportovani iz Sirije nakon pada Islamske države. Očekuje se njih 24, najviše žena i dece poginulih ili zarobljenih ratnika ID, a koji su državljani BiH.