TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

POSLEDNJA ŽURKA PRED VELIKO FINALE! Ivan i Jelena do kraja u ratu, Milijana NAVALILA na Milojka! (VIDEO)

Srbija Danas - 12.07.2019

Veliko finale "Parova" zakazano je, prema najavama, za sutra uveče, i s obzirom na to da baš i nema izrazitih favorita, pobednik će do kraja biti sasvim neizvestan. Sinoć je održana i poslednja žurka u vili u Zemunu.

TAKO JE SVE POČELO: Otkriveno KAKO je Milojko SMUVAO Milijanu

Srbija Danas - 11.07.2019

Za vreme "Jutarnje kafice" u rijalitiju "Parovi 7" Milijana Bogdanović je rešila da progovori o odnosu sa Milojkom Božićem. Naime, ona je rešila da otkrije kako je nju zapravo Milojko osvojio. - Sve se dogodilo slučajno, spontano, postojala je neka privlačnost, čula sam neke ...

STARI MILOJKO ZAPRETIO MILIJANI! Pojela ga ljubomra, više ne bira REČI!

Kurir - 10.07.2019

Milijana Bogdanović i Milojko Božić još jednom su se usred vile "Parova" posvađali zbog Aleksandra Požgaja . Starac više ne zna kako da stavi pola veka mlađoj verenici do znanja da mu je dosta njihovog flertovanja, te je rešio da joj zapreti.

PRIČAO DA SAM LUDA I DA NEMAM ŠANSE! Evo kako je u stvari počela veza između Milojka (74) i Milijane (21)

Kurir - 11.07.2019

Milojko Božić (74) i Milijana Bogdanović (21) pojavili su se u „Parovima 7“ i izazvali šok nacije, s obzirom na razliku u godinama. Njih dvoje su sada otkrili kako su se upoznali i šta je 53 godine stariji Milojko mislio o Milijani.

NIJE HTEO DA ČUJE ZA NJU: Milijana ispričala kako je SMUVALA Milojka, a starac joj na početku rekao SAMO JEDNO

Espreso - 11.07.2019

Njih dvoje su sada otkrili kako su se upoznali i šta je 53 godine stariji Milojko mislio o Milijani Milojko Božić i Milijana Bogdanović pojavili su se u "Parovima 7" i izazvali šok nacije, s obzirom na razliku u godinama.

"POSTOJALA JE NEKA PRIVLAČNOST..." Milijana do detalja otkrila kako je izgledao početak njene veze sa Milojkom

Blic - 11.07.2019

Milojko Božić i Milijana Bogdanović pojavili su se u "Parovima 7" i izazvali šok nacije, s obzirom na razliku u godinama. Njih dvoje su sada otkrili kako su se upoznali i šta je 53 godine stariji Milojko mislio o Milijani .

KAKO JE UOPŠTE POČELA NJIHOVA VEZA? Posle bure koju su podigli sa svojom vezom, otkrivamo ISTINU o njima

Espreso - 12.07.2019

Milojko Božić i Milijana Bogdanović pojavili su se u „Parovima 7“ i izazvali šok nacije, s obzirom na razliku u godinama. Njih dvoje su sada otkrili kako su se upoznali i šta je 53 godine stariji Milojko mislio o Milijani.