TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

NAPUSTIO MEGU: Kapetanović nastavlja karijeru u Dinamiku

Kurir - 16.04.2018

Nemanja Kapetanović je došao u Megu u decembru 2016. godine iz redova Beovuka pošto je prethodno imao vrlo zapaženu juniorsku karijeru u kojoj je dve godine zaredom pogotkom u poslednjoj sekundi doneo juniorske titule, prvo Partizanu a potom i Crvenoj zvezdi.

Kapetanović pojačao Dinamik pred start Superlige

Blic - 16.04.2018

Košarkaši Dinamika dobili su pojačanje pred start Superlige, pošto je u klub sa Dorćola stigao doskorašnji igrač Mega Bemaksa Nemanja Kapetanović. Novi bek ekipe Miroslava Nikolića u Megu je stigao u decembru 2016.

Mega prosledila beka Dinamiku

Mozzart Sport - 16.04.2018

Bek Mega Bemaksa Nemanja Kapetanović nastaviće karijeru u Dinamiku sa Dorćola, gde će nastupati u predstojećoj Superligi. Nemanja Kapetanović je u redove Mege došao decembra 2016. iz redova Beovuka, pošto je prethodno imao vrlo zapaženu juniorsku karijeru u kojoj je dve godine ...

Bek Mege nastavlja kod Mute

Sportske.net - 16.04.2018

Miroslav Nikolić je dobio novo pojačanje pred nastavak sezone. Super liga samo što nije počela, a Dinamik Miroslava Nikolića se dodatno pojačao. Stiglo je pojačanje iz Mega Bemaksa, radi se o beku Nemanji Kapetanoviću.

Donosio je titule Partizanu i Zvezdi, a sada će nastupati za Dinamik

SportskaCentrala - 16.04.2018

Košarkaški klub Dinamik dobio je pojačanje iz Mega Bemaxa pred početak takmičenja u Superligi Srbije. Nekadašnji junior Partizana i Crvene zvezde, Nemanja Kapetanović, nastupaće za beogradski klub u predstojećoj Superligi.

Kapetanović karijeru nastavlja u Dinamiku

B92 - 16.04.2018

Košarkaš Mega Bemaksa Nemanja Kapetanović nastaviće karijeru u Dinamiku i nastupaće za taj klub u predstojećoj Superligi Stbije, saopšteno je u ponedeljak. Nemanja Kapetanović je došao u Megu u decembru 2016. godine iz redova Beovuka pošto je prethodno imao vrlo zapaženu ...

MAJSTOR ZA TROFEJE: Lično je doneo TITULE Zvezdi i Partizanu, a sada je POTPISAO za Dinamik! (FOTO)

Srbija Danas - 16.04.2018

Košarkaški klub Dinamik dobio je pojačanje iz Mega Bemaxa pred početak takmičenja u Superligi Srbije. Nekadašnji junior Partizana i Crvene zvezde, Nemanja Kapetanović , nastupaće za beogradski klub u predstojećoj Superligi.