TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

NASTAVAK SUĐENJA ZA UBISTVO KRISTINE KAPLANOVIĆ NA BENZINSKOJ PUMPI: Poljuljan jedini dokaz protiv Flekice!

Kurir - 16.04.2019

Saslušanjem veštaka biološke struke juče je u Višem sudu u Beogradu nastavljeno suđenje Milošu Srebriću (36), koji je optužen da je tokom pokušaja pljačke benzinske pumpe u Velikom Mokrom Lugu ubio radnicu Kristinu Kaplanović (19) u maju 2017.

FLEKICA JE KRISTINI PROSUO MOZAK, a sada ima malo dokaza da ju je ubio na PUMPI? NJEN OTAC JE OČAJAN

Espreso - 16.04.2019

Miloš Srebrić (37), zvani Flekica, optužen da je prilikom pokušaja pljačke benzinske pumpe ubio Kristinu Kaplanović (19) iz Nove Varoši, ostavio je DNK trag On je, prema optužnici, naslonio ruku na rame Kristininog kolege i hicem joj prosuo mozak! Veštak je juče objasnio da su s ...

Prekretnica u istrazi? Novi detalji o UBISTVU NA PUMPI: Osumnjičeni ostavio DNK?!

Srbija Danas - 16.04.2019

Dušan Keckarević izjašnjavao se o veštačenju DNK traga koji je pronađen na jakni Kristininog kolege, a na osnovu kojeg je M.S. i uhapšen. - Na tom tragu nađen je deo profila koji pripada optuženom, ali ne mogu sa sigurnošću tvrditi da je njegov profil.

VEŠTACI SVEDOČILI: "Tanak" DNK trag

Novosti - 15.04.2019

Suđenje Milošu Srebriću za ubistvo Kristine Kaplanović prilikom pokušaja pljačke pumpe u Velikom Mokrom Lugu maja 2017. NA suđenju Milošu Srebriću za ubistvo Kristine Kaplanović prilikom pokušaja pljačke pumpe u Velikom Mokrom Lugu maja 2017.