TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Šok za Eintracht: Sjajni defanzivac završio karijeru zbog političkog skandala

N1 - 23.06.2022

Navijači Eintrachta su u potpunom šoku. Standardni prvotimac ovog kluba, austrijski fudbaler Martin Hinteregger potpuno iznenada odlučio je da u 29. godini završi karijeru. Hinteregger je u četvrtak imao sastanak sa rukovodstvom kluba i zatražio da završi karijeru profesionalnog ...

Osvojio Ligu Evrope i objavio šokantan kraj karijere sa 29 godina

Nova - 23.06.2022

Sve iuznenadio odlukom. Zahvaljujući napretku medicine, načina treninga i ishrane mnoge karijere traju duže, ali se dese i slučajevi da igrač završi mnogo ranije nego što bi mnogi očekivali. Austrijski fudbalski reprezentativac Martin Hintereger odlučio je da završi karijeru sa ...

POTPUNI ŠOK - KOSTIĆEV SAIGRAČ OTIŠAO U PENZIJU SA 29 GODINA! Posle skandala doneo odluku: Moram da sredim svoj život!

Mondo - 23.06.2022

Saigrač Filipa Kostića iz Frankufrta Martin Hintereger odlučio da ode u penziju. Svi u klubu su ostali iznenađeni, ali je austrijski defanzivac objasnio razloge takve odluke. Sve to nekoliko nedelja pošto je napravio skandal i organizovao turnir u fudbalu sa jednim austrijskim ...

EVROPA U ŠOKU: Kostićev saigrač se PENZIONISAO u 29. godini!

Srbija Danas - 23.06.2022

Fudbaleri Ajntrahta iz Frankfurta odigrali su najbolju sezonu na Evropskoj sceni u istoriji kluba. Popularni "Orlovi" su uspeli da se domognu trofeja Lige Evrope nakon što su u finalu savladali ekipu Rendžersa.

Osvajač Lige Evrope prestao sa fudbalom pre tridesete - Razlog za nevericu!

Sportske.net - 23.06.2022

Nije mogao da izdrži pritisak. Pre samo nešto više od mesec dana Martin Hintereger je slavio titulu Lige Evrope sa Ajntrahtom iz Frankfurta, a danas je 29-godišnjak objavio kraj karijere. Iako je imao ugovor sa Ajntrahtom do leta 2024.

Osvojio Ligu Evrope sa Frankfurtom, pa rešio da okonča karijeru sa 29 godina

Telegraf - 23.06.2022

Martin Hintereger, prošlogodišnji saigrač Filipa Kostića i fudbaler Ajntrahta iz Frankfurta , rešio je da stavi tačku na svoju karijeru, iako još nema punih 30 godina. Defanzivac je želeo da donese tu odluku još prošlog leta, ali je ipak prevagnuo da ostane još jednu sezonu u ...

Iznenadio sve: Hintereger (29) završio karijeru!

Republika - 23.06.2022

Štoper Ajntrahta iz Frankfurta Martin Hintereger iznenadio je danas fudbalsku javnost i saopštio da se povlači iz fudbala. Bivši reprezentativac Austrije ima 29 godina, a odluku o kraju karijere planirao je da donese još prošle godine.

Dosta je bilo fudbala, Martin Hintereger završio karijeru sa 29 godina

RTS - 23.06.2022

Štoper Ajntrahta iz Frankfurta Martin Hintereger iznenadio je fudbalsku javnost i saopštio da se povlači iz ...

Osvojio je Europa ligu pa iznenada završio karijeru s 29 godina

Index.hr - 23.06.2022

AUSTRIJSKI nogometni reprezentativac Martin Hinteregger odlučio je završiti karijeru sa samo 29 godina. Hinteregger je s Eintrachtom iz Frankfurta imao ugovor do 2024. godine, a kao razlog za kraj karijere naveo je da osjeti veliki pad u svojoj igri.

ŠOKANTNA ODLUKA Osvojio Ligu Evrope, pa u 29. godini završio karijeru

ALO - 23.06.2022

Štoper Ajntrahta iz Frankfurta Martin Hintereger iznenadio je danas fudbalsku javnost i saopštio da se povlači iz fudbala. Bivši reprezentativac Austrije ima 29 godina, a odluku o kraju karijere planirao je da donese još prošle godine.

Ima 29 godina, a ide u penziju

B92 - 23.06.2022

Štoper Ajntrahta iz Frankfurta Martin Hintereger iznenadio je fudbalsku javnost i saopštio da se povlači iz fudba Bivši reprezentativac Austrije ima 29 godina, a odluku o kraju karijere planirao je da donese još prošle godine.