TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Crna Gora: Ukinut policijski čas

N1 - 11.05.2021

U Crnoj Gori od sutra se ukida zabrana izlaska iz objekta stanovanja od ponoći do pet sati kao i zabrana međugradskog saobraćaja vikendom, saopšteno je iz Ministarstva zdravlja. Iz tog resora kazali su da će, usljed povoljnog trenda epidemiološke situacije, od sutra do 20.

U Crnoj Gori se ublažavaju mere protiv epidemije

Danas - 11.05.2021

Usled povoljnog trenda epidemiološke situacije u Crnoj Gori, od srede 12. maja do četvrtka 20. maja važiće nove, liberalizovane mere, saopšteno je iz tamošnjeg Ministarstva zdravlja. Na teritoriji cele Crne Gore, u celosti se ukida zabrana kretanja koja je važila od ponoći do ...

CRNOGORCI UKIDAJU POLICIJSKI ČAS? Podgorički mediji pišu jedno, a ministarka zdravlja priča drugo!

Mondo - 11.05.2021

Podgoričke "Vijesti" su objavile da dolazi do popuštanja mera u Crnoj Gori, dok ministarrka zdravlja ima orečnu izjavu Na teritoriji cele Crne Gore, u celosti se ukida zabrana kretanja koja je važila od ponoći do pet ujutru.

Crna Gora ipak od sutra ukida policijski čas! Evo koje su sve mere ublažene!

Informer - 11.05.2021

Crna Gora ipak od sutra do 20. maja ukida policijski čas i zabranu međugradskog saobraćaja u dane vikenda, saopšten je danas iz Ministarstva zdravlja Ova odluka je, navodi se, doneta na osnovu povoljnog trenda epidemiološke situacije sa korona virusom .

Ukida se zabrana kretanja, dozvoljen međugradski saobraćaj, muzika...

Vijesti.me - 11.05.2021

Uslijed povoljnog trenda epidemiološke situacije u Crnoj Gori, od srijede 12. maja do četvrtka 20. maja važiće nove, liberalizovane mjere. Na teritoriji cijele Crne Gore, u cjelosti se ukida zabrana kretanja koja je važila od ponoći do pet ujutru.

Crna Gora ukida policijski sat

Vijesti.ba - 11.05.2021

Crna Gora od danas ukida policijski sat i zabranu međugradskog saobraćaja u dane vikenda. Zabrana kretanja, odnosno policijski sat do sada je bio na snazi od ponoći do 5.00 časova ujutro. Ukidanje ovih mjera uvedenih da bi se spriječilo širenje virusa korona, kako je pojašnjeno ...

Crna Gora ukida zabranu kretanja, dozvoljen međugradski saobraćaj: Mere važe do 20. maja

Telegraf - 11.05.2021

Usled povoljnog trenda epidemiološke situacije u Crnoj Gori , od srede 12. maja do četvrtka 20. maja važiće nove, liberalizovane mere. Na teritoriji cele Crne Gore, u celosti se ukida zabrana kretanja koja je važila od ponoći do pet ujutru.

Ukinuta zabrana kretanja i međugradski saobraćaj, muzika uživo do 22 časa

B92 - 11.05.2021

Usled povoljnog trenda epidemiološke situacije u Crnoj Gori, od srede 12. maja do četvrtka 20. maja važiće nove, liberalizovane mere. Na teritoriji cele Crne Gore, u celosti se ukida zabrana kretanja koja je važila od ponoći do pet ujutru.

Odobren međugradski, bez policijskog časa

RTCG - 11.05.2021

Usljed povoljnog trenda epidemiološke situacije u Crnoj Gori, od srijede 12. maja do četvrtka 20. maja važiće nove, liberalizovane mjere, saopšteno je iz Ministarstva zdravlja. Po novim mjerama, ukida se zabrana međugradskog saobraćaja vikendom i policijski čas.

Nove mere usled povoljnog trenda epidemiološke situacije u Crnoj Gori

Sputnik - 11.05.2021

Usled povoljnog trenda epidemiološke situacije u Crnoj Gori, od srede 12. maja do četvrtka 20. maja važiće nove, liberalizovane mere. Ukida se policijski čas, zabrana međugradskog saobraćaja, živa muzika do 22 časa. Mere će važiti od srede 12. maja do četvrtka 20.

Ublažavaju se mere u Crnoj Gori, ukida se zabrana kretanja

N1 - 11.05.2021

Usled povoljnog trenda epidemiološke situacije u Crnoj Gori, od srede 12. maja do četvrtka 20. maja važiće nove, liberalizovane mere, saopšteno je iz Ministarstva zdravlja. Na teritoriji cele Crne Gore u celosti se ukida zabrana kretanja koja je važila od ponoći do pet ujutru.

CRNA GORA POPUSTILA MERE: Komšije se "otvaraju", vraća se živa muzika u bašte

Srbija Danas - 11.05.2021

Crna Gora ipak od sutra do 20. maja ukida policijski čas i zabranu međugradskog saobraćaja u dane vikenda, saopšten je danas iz Ministarstva zdravlja. Ova odluka je, navodi se, doneta na osnovu povoljnog trenda epidemiološke situacije sa korona virusom.

Crna Gora od sutra ublažava epidemiološke mere: Ukida se POLICIJSKI ČAS i zabrana međugradskog saobraćaja

Blic - 11.05.2021

Crna Gora ipak od sutra do 20. maja ukida policijski čas i zabranu međugradskog saobraćaja u dane vikenda, saopšten je danas iz Ministarstva zdravlja. Ova odluka je, navodi se, doneta na osnovu povoljnog trenda epidemiološke situacije sa korona virusom.

KOMŠIJE UKIDAJU POLICIJSKI ČAS I ZABRANU MEĐUGRADSKOG SAOBRAĆAJA! Nova pravila od sutra stupaju na snagu!

Espreso - 11.05.2021

Na teritoriji cele Crne Gore, u celosti se ukida zabrana kretanja. Crna Gora ipak od sutra do 20. maja ukida policijski čas i zabranu međugradskog saobraćaja u dane vikenda, saopšten je danas iz Ministarstva zdravlja.

U Crnoj Gori se ublažavaju mere protiv epidemije

IndeksOnline - 11.05.2021

PODGORICA – Usled povoljnog trenda epidemiološke situacije u Crnoj Gori, od srede 12. maja do četvrtka 20. maja važiće nove, liberalizovane mere, saopšteno je iz tamošnjeg Ministarstva zdravlja. Na teritoriji cele Crne Gore, u celosti se ukida zabrana kretanja koja je važila od ...

Crna Gora ublažava mere, ukida se zabrana kretanja noću

Nova - 11.05.2021

Usled povoljnog trenda epidemiološke situacije u Crnoj Gori, od srede 12. maja do četvrtka 20. maja važiće nove, liberalizovane mere, saopšteno je iz tamošnjeg Ministarstva zdravlja. Izvođenja muzike uživo u baštama ugostiteljskih objekata pomera se za sat, i dozvoljava se od 19 ...