TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

UMESTO KINESKE, PRIMILA "FAJZER": Čačanka tvrdi da je dobila pogrešnu drugu dozu vakcine

Novosti - 07.04.2021

ČAČANKA Snežana Ćirović (na slici) tvrdi da je u sredu ujutru prilikom revakcinacije, greškom medicinskih sestara, kao drugu dozu primila američku vakcinu "fajzer" umesto kineske "sinofarm", koju je dobila 17. marta.

Prvo sam dobila papir pa dozu: Snežana strahuje od posledica, sumnja da je primila različite vakcine

Telegraf - 07.04.2021

Snežana Ćirović iz Čačka otišla je u Dom na revakcinaciju. Ona je kao prvu dozu primila Sinofarm vakcinu, a onda pogledala papir sa revakcinacije i svatila da tamo piše Fajzer vakcina. - Predala sam papir na kom je pisalo da je prva vakcina bila "Sinofarm".

Čačanka tvrdi da je prvi put vakcinisana Sinofarmom, a drugi put Fajzerom

N1 - 07.04.2021

Čačanka Snežana Ćirović rekla je novinarima da je prilikom revakcinacije protiv virusa korona u Čačku umesto vakcine Sinofarm, kojom je prvi put vakcinisana, primila vakcinu Fajzer. To je primetila kada je u potvrdi o izvršenoj vakcinaciji, koju je dobila od zdravstvenih ...

Propust u Čačku? Žena tvrdi da je pogrešno revakcinisana

B92 - 07.04.2021

Tokom vakcinacije u čačanskom Domu kulture, Snežana Ćirović doživela je neprijatnu situaciju. Ona je, kako tvrdi, kao drugu dozu umesto kineske "Sinofarm" primila američku "Fajzer" vakcinu. "Predala sam papir na kom je pisalo da je prva doza bila vakcina kineskog proizvođača.

Koju su vakcinu izabrali da prime predsednici država?

Telegraf - 07.04.2021

Stisak korona virusa ne popušta , a zemlje širom sveta pokušavaju na sve načine da obuzdaju širenje ove infekcije. Mnoge od država i dalje drže na snazi restriktivne mere koje ograničavaju kretanje ljudi kao što je npr.

Kada je Snežana iz Čačka videla šta joj piše na potvrdi za vakcinaciju, samo je rekla: "Obratiću se psihologu"

Blic - 07.04.2021

Tokom vakcinacije u čačanskom Domu kulture Snežana Ćirović doživela je neprijatnu situaciju kada je, kako tvrdi, kao drugu dozu umesto kineske „sinofarm“ primila američku „fajzer“ vakcinu. "Predala sam papir na kom je pisalo da je prva doza bila vakcina kineskog proizvođača.

Snežana tvrdi da je dobila drugu dozu pogrešne vakcine, umesto kineske "fajzer": Sestre na razgovoru

Telegraf - 07.04.2021

Tokom vakcinacije u čačanskom Domu kulture, Snežana Ćirović doživela je neprijatnu situaciju kada je, kako tvrdi , kao drugu dozu umesto kineske "sinofarm" primila američku "fajzer" vakcinu. - Predala sam papir na kom je pisalo da je prva doza bila vakcina kineskog proizvođača.

PROPUST ILI ADMINISTRATIVNA GREŠKA? Čačanka tvrdi da je dobila pogrešnu drugu dozu vakcine, u toku je provera

Srbija Danas - 07.04.2021

Tokom vakcinacije u čačanskom Domu kulture, Snežana Ćirović doživela je neprijatnu situaciju kada je, kako tvrdi, kao drugu dozu umesto kineske "sinofarm" primila američku "fajzer" vakcinu . - Predala sam papir na kom je pisalo da je prva doza bila vakcina kineskog proizvođača.

ČAČANKA DOBILA POGREŠNU DRUGU DOZU VAKCINE? Provera u toku, da li je došlo do PROPUSTA ili GREŠKE u administraciji

Espreso - 07.04.2021

Kako kaže, nema nikakve simptome ali je uplašena za svoje zdravlje zbog ove situacije koja joj se dogodila Stanovnica Čačka, Snežana Ćirović, doživela je neprijatnost kada je u čačanskom Domu kulture kao drugu dozu dobila "Fajzer" umesto "Sinofarm" vakcine.

ČAČANKA TVRDI DA JE DOBILA DVE RAZILIČITE VAKCINE: Prva doza Sinofarm, druga Fajzer, u Domu zdravlja proveravaju šta se ...

Kurir - 07.04.2021

Čačak – Tokom vakcinacije u čačanskom Domu kulture, Snežana Ćirović doživela je neprijatnu situaciju kada je, kako tvrdi, kao drugu dozu umesto kineske „sinofarm“ primila američku „fajzer“ vakcinu. „Predala sam papir na kom je pisalo da je prva doza bila vakcina kineskog ...

Čačanka tvrdi da je na vakcinaciji prvi put primila vakcinu Sinofarm, a drugi put Fajzer

Danas - 07.04.2021

Čačanka Snežana Ćirović rekla je danas novinarima da je prilikom revakcinacije protiv virusa korona u Čačku umesto vakcine „Sinofarm“, kojom je prvi put vakcinisana, primila vakcinu „Fajzer“. To je primetila kada je u potvrdi o izvršenoj vakcinaciji, koju je dobila od ...

Propust u Čačku? Žena tvrdi da je pogrešno revakcinisana

Sputnik - 07.04.2021

Tokom vakcinacije u čačanskom Domu kulture, Snežana Ćirović doživela je neprijatnu situaciju pošto je, kako tvrdi, kao drugu dozu, umesto kineske „Sinofarmove“, primila američku „Fajzerovu“ vakcinu. „Predala sam papir na kom je pisalo da je prva doza bila vakcina kineskog ...

Čačanka tvrdi da je primila dve različite vakcine

Politika - 07.04.2021

ČAČAK – Snežana Ćirović iz Čačka tvrdi da je kao drugu dozu vakcine dobila Fajzerovu umesto kineske, koju je prvi put dobila. „Predala sam papir na kom je pisalo da je prva doza bila vakcina kineskog proizvođača.

Korona virus i Srbija: Vučić zavrnuo rukav i primio kinesku vakcinu - „Super sam, nisam ni osetio"

BBC - 06.04.2021

Godinu dana od kako je u Srbiji zvanično objavljen prvi slučaj zaraze korona virusom i tri meseca od početka procesa vakcinacije, predsednik Srbije Aleksandar Vučić dobio je prvu dozu, poručivši: „Super se osećam".