TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

VIDEO UBOD: Anđelo posmatrao nastup svoje bivše devojke Teodore Džehverović

Telegraf - 12.07.2019

Maneken nije propustio Teodorin performans na festivalu "Ulaz" I imala je svoj nastup na festivalu "Ulaz". Pevačica, kao što smo ranije pisali, , a društvo na sceni su joj pravile igračice koje su bile odevene isto kao ona.

Uvek je skockana, a sada je srpska pevačica izašla na binu i malo ko ju je prepoznao

Blic - 12.07.2019

Sinoć je Beograd bio glavno mesto zabave, budući da su brojne poznate ličnosti poput Vesne Zmijanac, Aleksandre Prijović, Saleta Tropika i mnogih drugih nastupali na Ulaz festivalu. Ipak, jednu pevačicu malo ko da je prepoznao.

Muškarci je molili - TEODORA, UDARI MENE! (FOTO, VIDEO)

Mondo - 12.07.2019

Pevačica nastupila na festivalu obučena u neadekvatnu opremu za pravi bokserski meč, ali zato vrlo prijatnu oku... Na festivalu Ulaz, publiku su prvo oduševili Jelena Karleuša i Stefan Đurić Rasta, a vrelu atmosferu je onda nastavila Teodora Džehverović sa svojom plesnom grupom.

Teodora se za festival Ulaz skockala kao seksi bokserka, pa prokomentarisala Luninu pobedu u Zadruzi

Telegraf - 12.07.2019

Džehverovićeva "nokautira" svojim izgledom Festival "Ulaz" je prikupio veliki broj poznatih, a tamo je bila i pevačica . Za svoj nastup ona se obukla kao seksi bokserka. Bila je odevena sva u roze, a na glavi je imala kikice.

Teodora Džehverović odevnom kombinacijom ZAPREPASTILA SVE, pa otkrila da IMA NOVOG DEČKA! (FOTO)

Pink - 12.07.2019

Ona se uvek trudi da bude inovativna. Popularna mlada pevačica Teodora Džehverović radi punom parom. Ona gotovo svakodnevno nastupa, a vredno priprema i svoje nove pesme. Ona se večeras na jednom muzičkom festivalu pojavila u odevnoj kombinaciji koja je zaprepastila sve, pa je ...

Teodorović: Zbog plagijata, bojkotovati nastavu početkom akademske godine

N1 - 11.07.2019

Akademik i član Srpske akedemije nauka Dušan Teodorović ocenio je da bi odgovor univerzitetske zajednice na afere o spornim diplomama i plagijatima trebalo da bude žestok i pozvao na bojkot nastave na početku nove akademske godine. "Pravi odgovor bi bio da 1.

TEODORA NA ULAZ DOŠLA SKOCKANA KAO SEKSI BOKSERKA: Sva ljupka i mila ono što je poručila Luni je skroz NAMAZANO!

Kurir - 12.07.2019

Festival "Ulaz" prikupio je veliki broj poznatih, a tamo je bila i pevačica Teodora Džehverović . Za svoj nastup ona se obukla kao seksi bokserka. Bila je odevena sva u roze, a na glavi je imala kikice. Budući da je učestovala u prvoj sezoni "Zadruge", prokomentarisala je ...

Teodorović: Zbog plagijata, bojkotovati nastavu početkom akademske godine

Danas - 11.07.2019

Akademik i član Srpske akedemije nauka Dušan Teodorović ocenio je da bi odgovor univerzitetske zajednice na afere o spornim diplomama i plagijatima trebalo da bude žestok i pozvao na bojkot nastave na početku nove akademske godine. „Pravi odgovor bi bio da 1.