TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

ŽENO MOJA, BILA SI MI VERNA I ISKRENA! Edo sasuo u lice ljubavnici - Dragana, ti si za nju... (VIDEO)

Srbija Danas - 04.07.2020

Ljubavnici Dragana Mitar i Edis Fetić, zauzeli su sinoć mesto u dnevnoj sobi i razgovarali su o njegovom ljubavnom životu, kao i o bivšim i budućim partnerkama. - Ja ću svojim putem. Napravićete me od blata, i jedna i druga. Jedna mi je trebala, ona koja je bila verna i iskrena.

(VIDEO) MOŽDA PREĐE I NA MUŠKARCE! Dragana se podsmevala Edovom RAZVODU, pa poručila da se on nikada neće smiriti!

Informer - 03.07.2020

U "Zadruzi" je bila emisja "Gledanje snimaka". Zadrugari su imali priliku da vide klip na kom Dragana Mitar i Edis Fetić raspravljaju o njegovom potencijalnom razvodu.Voditelj Milan Milošević dao je reč Dragani Mitar - Ja ne znam više. Ovakvi razgovori me opuštaju i zasmejavaju.

(VIDEO) PRAVIĆEŠ ME OD BLATA! Edo poručio Dragani: Zilha mi je bila verna i iskrena, TAKVA MI TREBA!

Informer - 04.07.2020

Ljubavnici Dragana Mitar i Edis Fetić, zauzeli su mesto u dnevnoj sobi i razgovarali su o njegovom ljubavnom životu, kao i o bivšim i budućim partnerkama - Ja ću svojim putem. Napravićete me od blata, i jedna i druga. Jedna mi je trebala, ona koja je bila verna i iskrena.

ZILHA ĆE MI OPROSTITI, RIJALITI SE NE RAČUNA: Edo ukanalio Draganu, a ona napravila ŠOK POTEZ! (VIDEO)

Kurir - 04.07.2020

Ljubavnici Dragana Mitar i Edis Fetić, zauzeli su mesto u dnevnoj sobi i razgovarali su o njegovom ljubavnom životu, kao i o bivšim i budućim partnerkama "Ja ću svojim putem. Napravićete me od blata, i jedna i druga. Jedna mi je trebala, ona koja je bila verna i iskrena.

Šokantar razgovor Eda i Dragane: "Zilha mi je bila prva, pa si onda došla ti i sad treća"!

Puls online - 04.07.2020

Dragana Mitar i Edis Fetić razgovarali su danas o svojim bivšim i budućim partnerima! - Ja ću svojim putem. Napravićete me od blata, i jedna i druga. Jedna mi je trebala, ona koja je bila verna i iskrena. Takva mi i treba, petoro dece da mi rodi.

"NE MOGU DA PODRŽIM BOLEŠTINU" Edis priznao Dragani OVO, a onda je obasipao lepim rečima

Srbija Danas - 03.07.2020

Odmah nakon buđenja Dragana Mitar i Edis Fetić počeli su da se maze i umiljavaju jedno drugom. - Moraš da me podržiš, mnogo si me povredila - požalio se Fetić. - U čemu? Ne mogu ja boleštinu da podržim - rekla je Dragana.

LJUBAVNICA PODIVLJALA! Dragana Mitar: što se razvoda tiče... sad mogu da se SMEJEM! (VIDEO)

Srbija Danas - 03.07.2020

U "Zadruzi" je sinoć održana emisja "Gledanje snimaka". Zadrugari su imali priliku da vide klip na kom Dragana Mitar i Edis Fetić raspravljaju o njegovom potencijalnom razvodu.Voditelj Milan Milošević dao je reč Dragani Mitar. - Ja ne znam više.