TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Identifikovan prah iz koverta koji je dobila Trampova snaha

RTS - 14.02.2018

Njujorška policija analizirala je beli prah koji se nalazio u kovertu koji je otvorila supruga Donalda Trampa Džuniora i utvrdila da nije toksičan, prenosi ...

"TI SI IDIOT" Evo šta je sve pisalo u pretećem pismu upućenom Trampovom sinu

Blic - 14.02.2018

Njujorška policija analizirala je beli prah koji se nalazio u kovertu koje je otvorila supruga Donalda Trampa Džuniora i utvrdila da nije toksičan, prenosi BBC. Vanesa Tramp je nakon incidenta prebacena u njujoršku bolnicu na posmatranje, kao i još dve osobe.

Trampova snaja hitno završila u bolnici

ALO - 14.02.2018

Juče je Vanesa Tramp otvorila kovertu adresiranu na supruga Donalda Trampa Juniora, a iz nje je ispao sumnjivi beli prah, nakon čega je odmah pozvala policiju i bila hospitalizovana. Vanesa Tramp, supruga Donalda Trampa Juniora, sina američkog predsednika Donalda Trampa, ...

PANIKA ZBOG SUMNJIVE POŠILJKE: Beli prah stigao i na Obaminu adresu

Kurir - 13.02.2018

Podsetimo, samo dan ranije je kovertu sa belim prahom primila i snaja aktuelnog predsednika Donalda Trampa koja je bila adresirana na njegovog sina, Donalda Trampa mlađeg. Vanesa Tramp je juče prebačena u bolnicu, ali je utvrđeno da beli prah nije bio opasan po zdravlje.

NASTAVAK DRAME: Identifikovan prah iz koverta koje je dobila Trampova snaja

Pink - 14.02.2018

U kovertu su se, osim praha, nalazile i uvrede upućene Trampu junioru. Njujorška policija analizirala je beli prah koji se nalazio u kovertu koje je otvorila supruga Donalda Trampa Juniora i utvrdila da nije toksičan, prenosi BBC.

PANIKA U PORODICI TRAMP Snajka predsednika SAD primljena u bolnicu zbog "belog praha"

Blic - 12.02.2018

Vanesa Tramp, supruga Donalda Trampa mlađeg, primljena je u bolnicu, saopštila je danas policija u Njujorku. Njoj je iznenada pozlilo kada je otvorila kovertu i udahnula "beli puder", koji se u njemu nalazio. Nije poznato o kakvoj smesi se i radi i kakvo je zdravsteno stanje ...

DRAMA NA MENHETNU: Na adresu Trampovog sina poslato pismo sa belim prahom, njegova žena u bolnici!

Kurir - 12.02.2018

Policija i vatrogasci su ubrzo stigli na lice mesta i istražuju o čemu se tačno radi. Istražitelji su utvrdili da materija nije opasna, ali će sprovesti sve potrebne analize. Vanesa Tramp i još dvoje ljudi koji su u tom trenutku bili u stanu, odvedeni su u bolnicu na posmatranje.

Trampovom sinu upućeno pismo s belim prahom, snaha u bolnici

RTS - 12.02.2018

Supruga Donalda Trampa Džuniora prebačena je u njujoršku bolnicu nakon što je otvorila pismo sa neidentifikovanim belim prahom, saopštila je ...

Prah nađen u pismu upućenom Trampovom sinu bezopasan

Novosti - 12.02.2018

Supruga Donalda Trampa Džuniora prebačena je u njujoršku bolnicu nakon što je otvorila pismo sa sumnjivim belim prahom Supruga starijeg sina američkog predsednika Donalda Trampa prebačena je danas iz predostrožnosti u bolnicu nakon što je otvorila pismo namenjeno suprugu u kojem ...

UZBUNA U NJUJORKU: Na adresu Trampovog sina poslato pismo sa belim prahom, njegova žena u bolnici!

Espreso - 12.02.2018

Policija i vatrogasci su ubrzo stigli na lice mesta i istražuju o čemu se tačno radi Istražitelji ne veruju da je materija opasna foto: Fonet Na adresu sina američkog predsednika, Donalda Trampa mlađeg, stigla je sumnjiva pošiljka sa belim prahom, a otvorila ju je njegova žena ...

Žena Trampovog sina otvorila koverat sa belim prahom! Hitno prebačena u bolnicu

Telegraf - 12.02.2018

Vanesa Tramp je navodno otvorila koverat koji je sadržao beli prah Vanesa, supruga sina predsednika SAD Donalda Trampa Juniora je prebačena u bolnicu. Prema prvim informacijama, ona je hitno prevezena u bolnicu pošto je otvorila koverat sa belim prahom, piše Sputnik.

OTROVANA? Trampova snaja dobila "beli prah"

Mondo - 12.02.2018

Supruga Donalda Trampa Mlađeg, Vanesa Tramp, prebačena je u njujoršku bolnicu nakon što je otvorila pismo sa neidentifikovanim belim prahom, saopštila je danas policija. Pismo je bilo upućeno najstarijem Trampovom sinu na adresu njegovog stana na Menhetnu.

Beli prah iz pisma upućenog Trampu junioru nije toksičan

B92 - 14.02.2018

Njujork -- Njujorška policija analizirala je beli prah koji se nalazio u koverti koju je otvorila supruga Donalda Trampa Džuniora i utvrdila da nije toksičan, prenosi BBC. Vanesa Tramp je nakon incidenta prebacena u njujoršku bolnicu na posmatranje, kao i još dve osobe.

Sumnjiv prah u pismu, supruga Trampovog sina u bolnici

N1 - 12.02.2018

Supruga starijeg sina američkog predsednika Donalda Trampa prebačena je iz predostrožnosti u bolnicu, nakon što je otvorila pismo namenjeno suprugu u kojem je bio prah sumnjivog porekla, saopštila je njujorška policija.

Trampovom sinu stiglo pismo s belim prahom, snaja u bolnici

Politika - 12.02.2018

NjUJORK – Supruga Donalda Trampa Džuniora prebačena je u njujoršku bolnicu nakon što je otvorila pismo sa neidentifikovanim belim prahom, saopštila je danas policija. Pismo je bilo upućeno najstarijem Trampovom sinu na adresu njegovog stana na Menhetnu.

Identifikovan prah koji je dobila Trampova snaja

Mondo - 14.02.2018

Njujorška policija analizirala je beli prah koji se nalazio u kovertu koje je otvorila supruga Donalda Trampa Džuniora i utvrdila da nije toksičan, prenosi BBC. Vanesa Tramp je nakon incidenta prebačena u njujoršku bolnicu na posmatranje, kao i još dve osobe.

Supruga Trampovog sina preventivno u bolnici zbog otvaranja sumnjivog pisma

Novi Magazin - 12.02.2018

Supruga starijeg sina američkog predsednika Donalda Trampa prebačena je danas iz predostrožnosti u bolnicu nakon što je otvorila pismo namenjeno suprugu u kojem je bio prah sumnjivog porekla, saopštila je njujorška policija.

TRAMPOVOM SINU UPUĆENO PISMO S BELIM PRAHOM, SNAJA U BOLNICI: Incident istražuje tajna služba!

Informer - 12.02.2018

Supruga Donalda Trampa Džuniora prebačena je u njujoršku bolnicu nakon što je otvorila pismo sa neidentifikovanim belim prahom, saopštila je policija Pismo je bilo upućeno najstarijem Trampovom sinu na adresu njegovog stana na Menhetnu.

IDENTIFIKOVAN BELI PRAH IZ KOVERTE ZA TRAMPOVOG SINA: Evo o čemu se radi! Stiglo i šokantno pismo!

Kurir - 14.02.2018

Vanesa Tramp je nakon incidenta prebacena u njujoršku bolnicu na posmatranje, kao i još dve osobe. Koverat je bio upućen najstarijem Trampovom sinu na adresu njegovog stana na Menhetnu. U kovertu se nalazilo pismo u kome su, kako je prenela TV mreža NBC, upućene uvrede Trampu ...

Drama u porodici Tramp: Pismo s prahom, završili u bolnici

B92 - 12.02.2018

Njujork -- Supruga Donalda Trampa Džuniora prebačena je u njujoršku bolnicu nakon što je otvorila pismo sa neidentifikovanim belim prahom, saopštila je policija. Pismo je bilo upućeno najstarijem Trampovom sinu na adresu njegovog stana na Menhetnu.

"Otrovno" pismo za Trampovog sina

RTV - 14.02.2018

Njujorška policija analizirala je beli prah koji se nalazio u kovertu koje je otvorila supruga Donalda Trampa Džuniora i utvrdila da nije toksičan, prenosi BBC. Vanesa Tramp je nakon incidenta prebacena u njujoršku bolnicu na posmatranje, kao i još dve osobe.

DRAMA U TRAMPOVOJ PORODICI: Snaja HITNO smeštena u bolnicu

Pink - 12.02.2018

Incident istražuje tajna služba. Supruga Donalda Trampa Džuniora prebačena je u njujoršku bolnicu nakon što je otvorila pismo sa neidentifikovanim belim prahom, saopštila je policija. Pismo je bilo upućeno najstarijem Trampovom sinu na adresu njegovog stana na Menhetnu.

Identifikovan prah iz koverte koju je otvorila snaja Donalda Trampa: U njemu je bila veoma uvredljiva poruka

Telegraf - 14.02.2018

Trampov sin je kasnije na Tviteru napisao da je njegova porodica oseća dobro i nazvao incident "odvratnim" je koji se nalazio u kovertu koje je otvorila i utvrdila da nije toksičan, prenosi BBC. Vanesa Tramp je nakon incidenta prebacena u njujoršku bolnicu na posmatranje, kao i ...