TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

HEROJSKI POTEZ ZVEZDE GRANDA Topalko sprečio da vatra iz automobila zahvati zgradu: Prišao sam, a onda je BUKNULO! ...

Kurir - 30.07.2021

Milan Topalović Topalko sprečio je da požar na Ibarskoj magistrali uzme maha i napravi ogromnu štetu. Pevač se vraćao sa Zlatara, gde je bio s roditeljima kako bi proslavio svoj 47. rođendan. Plan mu je bio da prespava kod njih, ali, kako je naveo, nešto ga je nateralo da krene ...

"Za 5 minuta je sve izgorelo": Toplako sprečio da ljudi stradaju, ispričao šta se desilo na Ibarskoj

Telegraf - 30.07.2021

Milan Topalović Topalko pukom slučajnošću našao se na licu mesta u trenutku kada se zapalio automobil na Ibarskoj magistrali i sprečio je da dođe do veće nesreće. Naime, Topalko se vraćao sa Zlatara, gde je bio s roditeljima kako bi proslavio svoj 47. rođendan.

TOPALKO USRED DRAME ZBOG POŽARA "Za samo pet minuta ceo auto je goreo"

Blic - 30.07.2021

Pevač Milan Topalović Topalko sprečio je da požar na Ibarskoj magistrali uzme maha i napravi ogromnu štetu. Sve se odigralo kada se vraćao sa Zlatara, gde je bio s roditeljima kako bi proslavio svoj 47. rođendan.

TOPALKOV HEROJSKI POTEZ SPREČIO KATASTROFU! Pevač odmah reagovao kad je video da će VATRA iz automobila da zahvati ...

Pink - 30.07.2021

U pravo vreme, na pravom mestu! Milan Topalović Topalko sprečio je da požar na Ibarskoj magistrali uzme maha i napravi ogromnu štetu. Pevač se vraćao sa Zlatara, gde je bio s roditeljima kako bi proslavio svoj 47. rođendan.

TOPALKO USRED NOĆI ISPAO HEROJ: Sprečio da požar zahvati zgradu - Auto je goreo, vatra buknula, sve bi se zapalilo!

Mondo - 30.07.2021

Topalko se slučajno našao usred nemilog događaja i odreagovao savesno. Sve se desilo kada se vraćao sa Zlatara, gde je bio s roditeljima kako bi proslavio svoj 47. rođendan. Iako je planirao da prespava kod njih, kako kaže, nešto ga je nateralo da krene za Beograd.

DRAMA NA IBARSKOJ MAGISTRALI: Auto goreo - Topalko sprečio da POŽAR eskalira! Herojski postupak pevača

Srbija Danas - 30.07.2021

Pevač Milan Topalović Topalko našao se usred prave drame na Ibarskoj magistrali. On je uspeo da spreči da požar koji je nastao u jednom vozilu uzme maha i napravi ogromnu štetu. Pevač se vraćao sa Zlatara, gde je sa roditeljima proslavio svoj 47. rođendan.

POŽAR NA IBARSKOJ MAGISTRALI, DIM IZ AUTOMOBILA KULJAO, VATRA BUKNULA: Topalko u epicentru strave, ZA 5 MINUTA CEO AUTO ...

Republika - 30.07.2021

Pevač Milan Topalović Topalko našao se usred prave drame na Ibarskoj magistrali. On je uspeo da spreči da požar koji je nastao u jednom vozilu uzme maha i napravi ogromnu štetu. Pevač se vraćao sa Zlatara, gde je sa roditeljima proslavio svoj 47. rođendan.

"SREĆA PA SAM PROŠAO TUDA"! TOPALKO USRED DRAME ZBOG POŽARA: Za samo pet minuta ceo auto je goreo!

Espreso - 30.07.2021

Osećao je da se nešto dešava. Pevač Milan Topalović Topalko sprečio je da požar na Ibarskoj magistrali uzme maha i napravi ogromnu štetu. Sve se odigralo kada se vraćao sa Zlatara, gde je bio s roditeljima kako bi proslavio svoj 47. rođendan.

Topalko se pokazao kao heroj: “Prišao sam i tada je buknula vatra!”

Toxic - 30.07.2021

Pevač Milan Topalović, poznatiji kao Topalko, nedavno je sprečio da od požara na Ibarskoj magistrali nastane velika šteta, ispao je pravi heroj. Pevač se vraćao sa Zlatara gde je bio sa roditeljima kako bi proslavio svoj 47. rođendan.