TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

„Kamenolom je naš kraj“

DW - 17.04.2021

Meštani Aleksandrovca i celog župskog kraja protestuju protiv izgradnje kamenoloma. Za te potrebe već je pala četinarska šuma, a ljudi se boje da će kamenolom upropastiti prirodu, turizam i proizvodnju maline i kupine.

NEĆE KAMENOLOM, NI MINI-HIDROELEKTRANE: U Aleksandrovcu protest meštana župskih sela, strepe da će radovi uništiti ...

Novosti - 16.04.2021

MEŠTANI župskih sela protestovali su u centru Aleksandrovca zbog najave otvaranja kamenoloma na lokaciji Rađevice, u ataru mesta Grčak. Potpisivana je peticija, koja će biti predata lokalnoj samoupravi, ali će i osam posebnih zahteva biti, kako je najavljeno u "Odboru za odbranu ...

Građani protiv izgradnje kamenoloma na Rađevici: Branićemo prirodu svojim telima

N1 - 16.04.2021

Protest za odbranu Rađevice, pod sloganom "Minut do 12", održan je danas u centru Aleksandrovca, simbolično u 11.59 sati. Na mirnom protestu okupili su se građani koji su želeli da iskažu svoje nezadovoljstvo zbog izgradnje kamenoloma na Rađevici, na obroncima Goča.

Minut do 12 u Aleksandrovcu: Održan PROTEST zbog gradnje kamenoloma, građani potpisali peticiju

Blic - 16.04.2021

Protest za odbranu Rađevice, pod sloganom "Minut do 12", počeo je danas u centru Aleksandrovca, simbolično u 11.59 sati. Na mirnom protestu okupili su se građani koji su želeli da iskažu svoje nezadovoljstvo zbog izgradnje kamenoloma na Rađevici, na obroncima Goča.

Župljani složni u odbrani Rađevice – strahuju kakve će biti posledice otvaranja kamenoloma

RTS - 16.04.2021

Meštani Gornje Župe, koji se protive nameri investitora da se na brdu Rađevica podno Koznika otvori kamenolom, organizovali su drugo po redu protestno okupljanje. Za razliku od prethodnog, u centru ...