TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Pozivi na bojkot NY Timesa zbog teksta o Radovanu Karadžiću

N1 - 17.01.2020

"Nekoliko puta Radovan Karadžić želio je da mi pokaže svoje vještine u polju energetskog liječenja. Prvi je bio 23. januara 2015. godine, tokom trećeg od 12 četverosatnih razgovora koje smo vodili između oktobra 2014. i novembra 2016.

Oštri komentari i pozivi na bojkot "New York Timesa" zbog teksta o Karadžiću

Avaz - 17.01.2020

Američka istražiteljica Džesika Stern (Jessica) izazvala je mnoštvo negativnih reakcija nakon što je u " New York Timesu " objavila esej u kojem pojašnjava zašto je osuđenom ratnom zločincu Radovanu Karadžiću dopustila da je iscjeljuje energijom.

Amerikanka ispričala kako je isceljivao Radovan Karadžić

Politika - 17.01.2020

Američka istražiteljka Džesika Štern iz „Pardi” škole za globalne studije na univerzitetu u Bostonu objavila je „Njujork tajmsu” esej o tome kako je bio energijom isceljivao Radovan Karadžić, piše bosanski sajt “Kliks”.

Zašto sam dala Radovanu Karadžiću da me leči energijom: Amerikanka progovorila o susretu u Hagu

Telegraf - 17.01.2020

Američka istražiteljka Džesika Štern iz Parde-ove škole za globalne studije na Univerzitetu Boston objavila je u "Njujork tajmsu" esej pod naslovom "Zašto sam dopustila Radovanu Karadžiću da me isceljuje energijom?".

Tekst u NYT o "iscjeliteljskim" sposobnostima Karadžića izazvao brojne kritike

Radio Sarajevo - 17.01.2020

SAD / Tekst u NYT o "iscjeliteljskim" sposobnostima Karadžića izazvao brojne kritike 17. 01. 2020. u 10:42:00 Radiosarajevo.ba Američki uticajni dnevni list je objavio članak pod naslovom Zašto sam dopustila osuđenom ratnom zločincu da me iscjeljuje energijom? čiji je autor ...

RADOVAN KARADŽIĆ ME JE LEČIO 48 SATI! Američka profesorka prvi put OTKRILA DETALJE SUSRETA U ĆELIJI: Pogledao me je u ...

Informer - 17.01.2020

Amerikanka Džesika Stern objavila je svoj rad koji je nastao nakon što je provela vreme sa Radovanom Karadžićem. Stern, koja radi u školi za globalne studije na Boston univerzitetu objavila je u Njujork Tajmsu esej pod naslovom "Zašto sam dopustila osuđenom ratnom zločincu da me ...

Američka profesorka prvi put otkrila detalje SUSRETA U ĆELIJI: RADOVAN KARADŽIĆ ME JE LEČIO 48 SATI!

Srbija Danas - 18.01.2020

Stern, koja radi u školi za globalne studije na Boston univerzitetu objavila je u Njujork Tajmsu esej pod naslovom "Zašto sam dopustila osuđenom ratnom zločincu da me isceljuje energijom?" Ona je zbog istraživanja provela 48 sati s Radovanom Karadžićem.

Novinarka opisala zašto je dozvolila Radovanu Karadžiću da je "LEČI ENERGIJOM" i izazvala buru na društvenim mrežama

Blic - 18.01.2020

Novinarka "Njujork tajmsa", koja je napisala knjigu o Radovanu Karadžiću, opisala je kako je dopustila ratnom zločincu da je "leči energijom". Njen članak je izazvao veliki broj komentara i kritika na društvenim mrežama.