TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Mujakić se priključio pripremama Partizana u Sloveniji! (FOTO)

Informer - 25.06.2024

Novi fudbaler Partizana, Nihad Mujakić (26), priključio se ekipi crno-belih u Sloveniji! Reprezentativac Bosne i Hercegovine danas je potpisao ugovor na tri godine sa klubom iz Humske, završio je sve formalnosti, te se priključio pripremama crno-belih u Sloveniji.

Mujakić srdačno dočekan, priključio se ekipi Partizana u Sloveniji

Sportske.net - 24.06.2024

Od večeras je i drugo letnje pojačanje u ekipi crno-belih. Nekoliko sati posle potpisa ugovora, obavljenih lekarskih pregleda i zvanične promocije u Humskoj, novi štoper Partizana Nihad Mujakić se večeras priključio ekipi Partizana koja se nalazi na pripremama u slovenačkim ...

Mujakić se priključio pripremama Partizana: Stanojević i Kralj dočekali drugo pojačanje crno-belih

Telegraf - 24.06.2024

Doskorašnji centralni defanzivac Ankaragučua Nihad Mujakić u ponedeljak je zvanično postao drugo pojačanje Partizana u letnjem prelaznom roku. Nakon dolaska Đorđa Jovanovića na poziciji napadača, fudbaler iz Bosne i Hercegovine je takođe obukao crno-belu opremu.

Partizan rasterećuje poslednju liniju: Miličiću se smeši pozajmica u klub iz koga je angažovan

Telegraf - 24.06.2024

Angažovanjem Nihada Mujakića na poziciji štopera, odnosno "aktiviranjem" Natana De Medine, Partizan će morati da rastereti pomenutu poziciju u timu i to će učiniti pozajmicom nekoga od mladih fudbalera. Sva je prilika da će to biti Nikola Miličić , koga su crno-beli angažovali u ...

Partizan doveo prvo pojačanje pod Stanojevićevom palicom: Nihad Mujakić za jaču odbranu

Danas - 24.06.2024

Štoper iz Bosne i Hercegovine potpisao ugovor na tri godine sa velikanom iz Humske. Najavljivao je Aleksandar Stanojević da očekuje od uprave kluba da u skorije vreme završi započete poslove tokom pregovora sa željenim pojačanjima.

PARTIZAN IMA NOVOG ŠTOPERA: Mujakić STIGAO u Beograd! Pogledajte KAKO IZGLEDA u crno-belom dresu! (GALERIJA)

Kurir - 24.06.2024

Fudbaslki klub Partizan zvanično je predstavio drugo pojačanje u ovom prelaznom roku, a u pitanju je Nihad Mujakić koji dolazi iz turskog Ankaragučua . Ponikao je u Sarajevu da bi 2019. godine otišao u belgijski Kortrajk, a potom je nastupao i za Hajduk iz Splita i Beveren.

PARTIZAN DOVEO BIVŠEG IGRAČA HAJDUKA IZ SPLITA! Potpisao ugovor na tri godine, pa pravac kod Stanojevića

Mondo - 24.06.2024

Nihad Mujakić i zvanično je drugo pojačanje Partizana. Na njegovom dolasku insistirao je novi-stari trener Partizana Aleksandar Stanojević koji je imao prilike da se upozna sa njegovim kvalitetima dok je vodio Konjaspor u Turskoj prošle sezone.

Zvanično: Nihad Mujakić tri godine u Partizanu

Telegraf - 24.06.2024

Drugo pojačanje Partizana u letnjem perlaznom roku, posle napadača Đorđa Jovanovića, biće, kako je i najavljeno - Nihad Mujakić (26). Centralni defanzivac Ankaragučua stigao je u Humsku i za obeštećenje od 900.000 evra u više rata, 20 odsto od dalje prodaje, a potpisaće ugovor ...

Partizan doveo pojačanje u odbrani, štoper potpisao ugovor na tri godine

Nova - 24.06.2024

Posle Đorđa Jovanovića, drugo pojačanje u redovima Partizana ovog leta je štoper - Nihad Mujakić, koji dolazi iz turskog Ankaragučua. Ponikao je u Sarajevu da bi 2019. godine otišao u belgijski Kortrajk, a potom je nastupao i za Hajduk iz Splita i Beveren.

PARTIZAN DOVEO NOVO POJAČANjE: Štoper iz Bosne i Hercegovine zadužio crno-beli dres

Novosti - 24.06.2024

Fudbaler iz Bosne i Hercegovine je u Humsku stigao iz truskog Ankaragudžua. Pre njega u klub je stigao Đorđe Jovanović. On je ponikao u Sarajevu da bi 2019. godine otišao u belgijski Kortrajk, a potom je nastupao i za Hajduk iz Splita i Beveren.

Zvanično: Nihad Mujakić je novi fudbaler Partizana

N1 - 24.06.2024

Defanzivac Nuhad Mujakić drugo je pojačanje Partizana u ljetnjem prelaznom roku. Reprezentativac Bosne i Hercegovine potpisao je ugovor na tri ...

DEFANZIVAC NAPUŠTA PARTIZAN! Iz crno-belog u crveno-belo (FOTO)

Espreso - 24.06.2024

Promene kod crno-belih Kao što je portal Espreso eskluzivno najavio subotu , Aleksandar Stanojević, trener Partizana od ponedeljka računa na novo pojačanje u Sloveniji. Posle napadača Đorđa Jovanovića, drugi potpis crno-belih u letnjem prelaznom roku je štoper Nihad Mujakić (26) ...

Nihad Mujakić potpisao za Partizan: Objavljeni detalji ugovora

Radio Sarajevo - 24.06.2024

Nogometni reprezentativac Bosne i Hercegovine Nihad Mujakić novi je član Partizana, objavio je u ponedjeljak, 24. juna beogradski klub na zvaničnoj stranici. Kako se također navodi, potpisan je ugovor na tri godine .

Partizan doveo pojačanje! Štoper potpisao na 3 godine!

Informer - 24.06.2024

Doskorašnji fudbaler Ankaragučua, Nihad Mujakić (26), postao je novi član kluba iz Humske. Ono što je Informer pre nekoliko dana najavio, sada je dobilo i zvaničnu potvrdu. Reprezentativac Bosne i Hercegovine završio je sve formalnosti, danas je potpisao ugovor na tri godine sa ...

PARTIZAN DOBIO VELIKO POJAČANJE PRED KVALIFIKACIJE ZA LŠ: Velika želja Stanojevića stigla u Humsku

Republika - 24.06.2024

Nihad Mujakić - Novo pojačanje Partizana Nakon što je Partizan već doveo Đorđa Jovanovića, klub je zvanično potvrdio i dolazak Nihada Mujakića kao drugog pojačanja za narednu sezonu. Mujakić dolazi iz turskog Ankargučua i potpisao je trogodišnji ugovor sa crno-belima.

POTVRĐENO SAZNANJE ESPRESA! Stanojeviću ispunjena velika želja (FOTO)

Espreso - 24.06.2024

Drugi potpis crno-belih u letnjem prelaznom roku Kao što je portal Espreso eskluzivno najavio subotu , Aleksandar Stanojević, trener Partizana od ponedeljka računa na novo pojačanje u Sloveniji. Posle napadača Đorđa Jovanovića, drugi potpis crno-belih u letnjem prelaznom roku je ...

Nihad Mujakić potpisao trogodišnji ugovor sa Partizanom

Politika - 24.06.2024

Fudbalski reprezentativac Bosne i Hercegovine Nihad Mujakić potpisao je trogodišnji ugovor sa Partizanom, saopštio je danas beogradski klub. Mujakić (26) igra na poziciji štopera, a u Partizan je stigao iz turskog Ankaragučua.

Partizan ozvaničio drugo pojačanje!

Sportske.net - 24.06.2024

Crno-beli su završili veliki posao. Drugo pojačanje Partizana za novu sezonu posle Đorđa Jovanovića jeste Nihad Mujakić. Kako se i govorilo prethodnih dana, ovaj fudbaler koji igra na poziciji štopera i ima 26 godina stiže uz visoko obeštećenje od 900.000 evra u nekoliko rata.

Partizan doveo bivšeg igrača Sarajeva i Hajduka iz Splita

Vesti Online - 24.06.2024

fanzivac Nihad Mujakić drugo je pojačanje Partizana u letnjem prelaznom roku. Reprezentativac Bosne i Hercegovine potpisao je ugovor na tri sezone. Mujakić igra na poziciji štopera, a prethodne dve sezone proveo je u turskom Ankaragučuu.

Nihad Mujakić novi fudbaler Partizana

Vijesti.ba - 24.06.2024

Reprezentativac Bosne i Hercegovine Nihad Mujakić, danas je zadužio opremu beogradskog Partizana sa kojim je i zvanično potpisao ugovor. Mujakić je u beogradski tim došao na insistiranje novog trenera crno belih Aleksandra Stanojevića, koji je njegove kvalitete upoznao još u ...

RADOSNA VEST ZA GROBARE Partizan sutra predstavlja drugo pojačanje

ALO - 23.06.2024

Crno-beli završavaju bitan posao. Predstavio je Partizan Đorđa Jovanovića pre više od dve nedelje, a sutra će i drugo pojačanje u letnjem prelaznom roku. Kako prenosi Telegraf , bosansko-hercegovački štoper Nihad Mujanović je doputovao danas u Beograd na potpis ugovora sa ...

ZVANIČNO Partizan ima novog štopera, Mujakić zadužio dres sa brojem 18 (FOTO)

ALO - 24.06.2024

Vredno se radi tokom leta. Posle Đorđa Jovanovića, drugo pojačanje u redovima Partizana je štoper - Nihad Mujakić, koji dolazi iz turskog Ankaragučua. STANOJEVIĆ SE VEĆ BACIO NA POSAO Partizan našao novog štopera u Turskoj Ponikao je u Sarajevu da bi 2019.

ZVANIČNO! Partizan doveo drugo pojačanje

Srbija Danas - 24.06.2024

Fudbalski reprezentativac Bosne i Hercegovine Nihad Mujakić potpisao je trogodišnji ugovor sa Partizanom.. Mujakić (26) igra na poziciji štopera, a u Partizan je stigao iz turskog Ankaragučua. On je ranije nastupao za Sarajevo, Kortrajk, Hajduk iz Splita i Beveren.

Mujakić drugo pojačanje Partizana

B92 - 24.06.2024

Posle Đorđa Jovanovića, drugo pojačanje u redovima Partizana je štoper - Nihad Mujakić, koji dolazi iz turskog Ankaragučua. Ponikao je u Sarajevu da bi 2019. godine otišao u belgijski Kortrajk, a potom je nastupao i za Hajduk iz Splita i Beveren.