TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

NOVI DETALjI TRAGEDIJE: Upala u bunar, muž nije uspeo da je spasi

Novosti - 14.03.2019

Policija je u bunaru zatekla telo žene bez znakova života i njenog supruga koji je bio u svesnom stanju ZLATA Paunović (62) iz prokupačkog sela Berilje tragično je nastradala u četvrtak ujutru kada je skočila u bunar u svom dvorištu.

ŠOKANTNI DETALJI TRAGEDIJE U BERILJU! ZLATA SKOČILA U BUNAR, A MUŽ ZA NJOM: Dva sata je pokušavao da joj drži glavu ...

Kurir - 14.03.2019

Zlata Paunović ( 62) iz prokupačkog sela Berilje tragično je nastradala kada je skočila u bunar u svom dvorištu. Njen suprug Miroljub (70) nije uspeo da je spreči, ali je za njom skočio u bunar i tako su oboje ostali dole dva sata, dok ih nisu izvadili vatrogasci.

DETALJI UŽASA U PROKUPLJU Zlata skočila u bunar dubok 10 metara, muž skočio za njom da je SPASE, ALI NIJE USPEO

Blic - 14.03.2019

Zlata i Miroljub Paunović pronađeni su oko 9 sati jutros u bunaru u dvorištu njihove kuće u selu Berilje kod Prokuplja. Nesrećna žena je od zadobijenih povreda preminula, dok je njen suprug zadobio brojne povrede.

NESREĆA KOD PROKUPLjA: Čovek teško povređen dok je prelazio put

Novosti - 14.03.2019

U saobraćajnoj nesreći u prokupačkom selu Berilje Slobodan T. zadobio teške povrede prelazeći kolovoz van pešačkog prelaza PROKUPLjE - Četrdseset šestogodišnji Slobodan T. iz sela Berilje u opštini Prokuplje zadobio je teške telesne povrede u saobraćajnoj nezgodi koja se ...

Prokuplje: Žena upala u bunar, muž skočio za njom

RTV - 14.03.2019

Jedna žena stradala je nakon što je upala jutros u bunar u dvorištu kuće u selu Berilje kod Prokuplja, preneli su beogradski mediji. Kako navodi RTS, za 62-godišnjem ženom skočio je njen suprug, koji je uspeo da preživi, ali je u teškom stanju prevezen u prokupačku bolnicu, gde ...

Žena upala u bunar, muž skočio za njom

RTS - 14.03.2019

Zlata Paunović iz prokupačkog sela Berilja nastradala je kada je upala u bunar i udavila ...

ŽENA UPALA U BUNAR I UDAVILA SE, MUŽ SKOČIO ZA NJOM! Lekari se bore za njegov život! TRAGEDIJA KOD PROKUPLJA

Kurir - 14.03.2019

Zlata Paunović (62) iz sela Berilje kod Prokuplja nastradala je danas kada je pala u bunar. Ona se udavila. Kada je njen suprug Miroljub (70) video da je žena upala u bunar, on je krenuo za njom i upao u bunar. On je uspeo da preživi.

U PORODIČNOM BUNARU KOD PROKUPLJA NAĐENI SUPRUŽNICI: Zlata nije preživela!

Pink - 14.03.2019

Zlata Paunović (62) skočila je u bunar u dvorištu kuće u selu Berilje kod Prokuplja. Policija je u bunaru zatekla telo žene bez znakova života i njenog supruga koji je bio u svesnom stanju. Muškarac je prevezen u prokupačku bolnicu.

UŽASNI DETALJI TRAGEDIJE KOD PROKUPLJA: Zlata skočila u bunar u nameri da se ubije, muž skočio za njom da je spase, ali ...

Pink - 14.03.2019

Vatrogasci su njenog muža izvukli iz bunara i prevezen je u bolnicu. Zlata i Miroljub Paunović pronađeni su oko 9 sati jutros u bunaru u dvorištu njihove kuće u selu Berilje kod Prokuplja. Nesrećna žena je od zadobijenih povreda preminula, dok je njen suprug zadobio brojne ...

Žena stradala u bunaru, muškarac skočio za njom

B92 - 14.03.2019

Jedna žena stradala je nakon što je upala u bunar u dvorištu kuće u selu Berilje kod Prokuplja, preneli su beogradski mediji. Kako navodi RTS, za 62-godišnjem ženom skočio je njen suprug, koji je uspeo da preživi, ali je u teškom stanju prevezen u prokupačku bolnicu, gde se ...

ZLATA UPALA U BUNAR I UDAVILA SE, MUŽ SKOČIO DA JE SPASI! Lekari se bore za njegov život! TRAGEDIJA KOD PROKUPLJA

Espreso - 14.03.2019

Zlatin suprug je u teškom stanju Zlata Paunović (62) iz sela Berilje kod Prokuplja nastradala je danas kada je pala u bunar. Ona se udavila. Kada je njen suprug Miroljub (70) video da je žena upala u bunar, on je krenuo za njom i upao u bunar.

HOROR U PROKUPLJU Muž i žena pronađeni u bunaru, ona se utopila, ON PREŽIVEO SKOK

Blic - 14.03.2019

Zlata Paunović (62) skočila je u bunar u dvorištu kuće u selu Berilje kod Prokuplja, piše Pink.rs. Policija je u bunaru zatekla telo žene bez znakova života i njenog supruga koji je bio u svesnom stanju. Muškarac je prevezen u prokupačku bolnicu.

ŽENA UPALA U BUNAR I UDAVILA SE, muž skočio za njom! VELIKA TRAGEDIJA kod Prokuplja

Srbija Danas - 14.03.2019

Z.P. iz sela Berilje kod Prokuplja nastradala je danas kada je pala u bunar. Ona se udavila. Kada je njen suprug M. video da je žena upala u bunar, on je krenuo za njom i upao u bunar. On je uspeo da preživi. U teškom stanju prevezen je prokupačku bolnicu, gde ga utopljavaju i ...

Porodična tragedija kod Prokuplja

Mondo - 14.03.2019

Policija je u bunaru zatekla telo žene bez znakova života i njenog supruga koji je bio u svesnom stanju. Zlata P. (62) skočila je u bunar u dvorištu kuće u selu Berilje kod Prokuplja . Njen suprug Miroljub (70) skočio je za njom, piše "Pink".

TRAGEDIJA U PROKUPLjU: Žena skočila u bunar, muž za njom

Novosti - 14.03.2019

Policija je u bunaru zatekla telo žene bez znakova života i njenog supruga koji je bio u svesnom stanju Zlata Paunović (62) skočila je u bunar u dvorištu kuće u selu Berilje kod Prokuplja. Njen suprug Miroljub (70) skočio je za njom , piše "Pink".