TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Hrvatski premijer pokazao test na koronavirus

B92 - 29.06.2020

U toku trenutnog sučeljavanja između šefova SDP-a i HDZ-a, Davora Bernardića i Andreja Plenkovića na televiziji najaktuelnija tema je koronavirus. Prvo pitanje za Bernardića i Plenkovića bilo je da li su se testirali na kovid 19.

Stanković nam je otkrio odakle Bernardiću papiri s logotipom njegove emisije

Vecernji.hr - 29.06.2020

Da se najprije malo našalim, reći ću da se režem tupim nožem jer je Plenković spominjao samo Maju Sever, a mene nije, rekao nam je Aleksandar Stanković. U večerašnjem prvom televizijskom sučeljavanju dvojice najizglednijih kandidata za predsjednika 15.

Stanković komentirao papire koje je Bernardić pokazivao Plenkoviću

N1 - 29.06.2020

Voditelj emisije Nedjeljom u 2 Aleksandar Stanković oglasio se na Facebooku povodom papira koje je Davor Bernardić pokazivao predsjedniku Vlade Andreju Plenkoviću tijekom sučeljavanja na RTL televiziji. Naime, u jednom trenutku sučeljavanja Davor Bernardić tražio je jedan u nizu ...

Bernardić: Vi ste rizična osoba, Plenković: Ista pravila vrijede za sve

N1 - 29.06.2020

Predsjednik HDZ-a Andrej Plenković i predsjednik SDP-a Davor Bernardić odmjerili su snage u prvom predizbornom sučeljavanju. Dvojica najizglednijih kandidata za hrvatskog premijera suočili su se jedan na jedan u programu RTL Televizije nakon što su se tijekom čitave kampanje ...

Analiza Gordana Duhačeka: Bernardić se nije osramotio, to je za njega pobjeda

Index.hr - 29.06.2020

OČEKIVANJA javnost pred prvu televizijsku debatu dvojice najizglednijih kandidata za budućeg premijera Republike Hrvatske su bila manje-više usuglašena: samouvjereni Andrej Plenković (HDZ) će izdominirati poslovično neuvjerljivog Davora Bernardića (SDP).

Bernardić se obrušio na Plenkovića zbog otvaranja granice prema BiH

Dnevnik.ba - 29.06.2020

"Niste pobijedili koronu, korona se vratila", kazao je Bernardić te ustvrdio kako su protokoli za domove umirovljenika poslani tek kad je epidemija bila u padu. Nisam se testirao na koronavirus, ali ću sada morati jer je Plenković epidemiološki rizična osoba do subote, rekao je ...

Reakcije s društvenih mreža na sučeljavanje Bernardića i Plenkovića

N1 - 29.06.2020

U tijeku je sučeljavanje premijera Andreja Plenkovića i čelnika Restart koalicije Davora Bernardića na RTL Televiziji. Tekstualni prijenos sučeljavanja možete pratiti OVDJE , a mi vam u nastavku donosimo reakcije nepoznatih i poznatih osoba s društvenih mreža.

Nakon Maje Sever, na situaciju sa sučeljavanjem reagirao i Aleksandar Stanković

Vecernji.hr - 29.06.2020

Nakon što se novinarka Maja Sever oglasila o cijeloj situaciji, Aleksanda Stanković je komentirao pojavljivanje loga emisije Nedjeljom u 2. Nakon što je u sučeljavanju Andreja Plenkovića i Davora Bernardića spomenuta novinarka Maja Sever, te se na nekim papirima koje je koristio ...

Plenković i Bernardić odmjeravaju snage u prvom predizbornom sučeljavanju

N1 - 29.06.2020

Predsjednik HDZ-a Andrej Plenković i predsjednik SDP-a Davor Bernardić odmjerit će snage u prvom predizbornom sučeljavanju koje počinje u 20:00 sati. Dvojica najizglednijih kandidata za hrvatskog premijera suočit će se jedan na jedan u programu RTL Televizije nakon što su se ...

Reakcije s društvenih mreža: "Bero je smotan, ali dobro bode. Plenki napuhan"

Index.hr - 29.06.2020

U 20 SATI na RTL-u je počela dvosatna debata između predsjednika HDZ-a Andreja Plenkovića i šefa SDP-a i Restart koalicije Davora Bernardića. Tekstualni prijenos mogli ste pratiti ovdje , anketu tko vam je bolji mogli ste ispuniti ovdje .

Stanković se oglasio o papirima koje je Bernardić pokazivao Plenkoviću

Index.hr - 29.06.2020

ALEKSANDAR STANKOVIĆ, voditelj emisije Nedjeljom u 2, oglasio se povodom papira koje je Davor Bernardić pokazivao premijeru Andreju Plenkoviću tijekom sučeljavanja na RTL televiziji. > Pogledajte rezultate ankete o sučeljavanju.

Plenković i Bernardić komentirali debatu

Index.hr - 29.06.2020

VEČERAS je održana prva debata između šefa HDZ-a Andreja Plenkovića i šefa SDP-a i Restart koalicije Davora Bernardića. Nakon dvosatne debate na RTL-u, akteri su komentirali svoj nastup. "Da je došao sa papirima sa vaše televizije, to bi bila fora.

Društvene mreže gore zbog sučeljavanja: Maja Sever odmah se javila nakon komentara

Vecernji.hr - 29.06.2020

Plenković je pitao Bernardića je li ga novinarka Maja Sever pripremala za sučeljavanje, a ona se odmah oglasila o cijeloj situaciji U večerašnjem sučeljavanju Davora Bernardića i Andreja Plenkovića spomenuta je i HRT-ova novinarka Maja Sever.

Plenković: Bandić je vaš učitelj. Bernardić: S 40 ste osjetili zov domoljublja

Index.hr - 29.06.2020

U NEDJELJU se održavaju parlamentarni izbori, i to u sjeni epidemije koronavirusa koji se posljednjih dana ponovno širi. Također, sve je jasnije da Hrvatsku nakon izbora čeka velika ekonomska kriza. U tom se kontekstu održavaju neizvjesni izbori.

HDZ: Bernardić govori da ne bi dopustio otvaranje noćnih klubova, a uhvaćen je u jednom

Vecernji.hr - 29.06.2020

Bernardić je prozvao HDZ zbog otvaranja noćnih klubova Tijekom večerašnjeg sučeljavanja Davor Bernardić je prozvao Andreja Plenkovića zbog odluka vezanih uz popuštanje epidemioloških mjera. Kazao je da je Hrvatska u vrhu zemalja u koje se vraća Covid-19 te da nije dobro što su ...

Plenković pokazao test na koronu

Vijesti.ba - 29.06.2020

U toku sučeljavanja između šefova SDP-a i HDZ-a, Davora Bernardića i Andreja Plenkovića, na televiziji najaktuelnija tema je virus korona. Prvo pitanje za Bernardića i Plenkovića bilo je da li su se testirali na COVID-19.

Pogledajte rezultate ankete o sučeljavanju. Tko vam je bio bolji?

Index.hr - 29.06.2020

U 20 SATI na RTL-u je počela dvosatna debata između predsjednika HDZ-a Andreja Plenkovića i šefa SDP-a i Restart koalicije Davora Bernardića.Tekstualni prijenos mogli ste pratiti OVDJE . Tko vam je bolji u debati, Andrej Plenković ili Davor Bernardić? Pitali smo vas na početku ...

'Zar je vas Maja Sever pripremala za ovu emisiju? Mislio sam da je HDZ-ov logo'

Vecernji.hr - 29.06.2020

Ja ću je pohvaliti ona je očito napravila research posao za SDP, rekao je Plenković. Šef SDP-a Davor Bernardić na sučeljavanju na RTL-u koristio je više papira koje je pripremio za debatu. U jednom trenutku, prilikom rasprave o Ini i rafineriji Sisak, Bernardić je pokazivao ...

Plenković Bernardiću: Zar je vas Maja Sever spremala za emisiju?

Index.hr - 29.06.2020

U TIJEKU je debata HDZ-ovog i SDP-ovog vođe, Andreja Plenkovića i Davora Bernardića. U jednom trenutku, dok je Davor Bernardić tražio još jedan u nizu papira koji je večeras pokazao, Plenković ga je upitao je li ga Maja Sever pripremala za emisiju.

"RACIONALNA ODLUKA" Čović zahvalio Plenkoviću za najavu otvaranja granice

Blic - 29.06.2020

Predsednik HDZ BiH Dragan Čović pozdravio je najavu ministra unutrašnjih poslova Hrvatske Davora Božinovića o otvaranju granice s BiH i zahvalio predsedniku Vlade Hrvatske Andreju Plenkoviću za brzo reagovanje i racionalnu ...

Plenković: "Izgubili ste papir? Teško je pričati bez njih...", Bernardić: "Kako vas nije sram"

Dnevnik.hr - 29.06.2020

U prvom televizijskoj debati uoči parlamentarnih izbora na RTL televiziji sučeljavaju se Andrej Plenković i Davor Bernardić. Čelnici HDZ-a i SDP-a, Andrej Plenković i Davor Bernardić , večeras odmjeravaju snage u prvom televizijskom sučeljavanju na RTL-u uoči parlamentarnih ...

„Tradicionalni glasači HDZ-a su vrlo otporni na afere, ali puno je onih drugih"

N1 - 29.06.2020

Profesor Ivan Rimac s Pravnog fakulteta u Zagrebu objasnio je zašto je od „skoro skandala“ s teniskim turnirom u Zadru ishod izbora totalno nepredvidiv, čega se toliko plaše Plenković, Bernardić i Škoro i koga vidi kao moguće najveće iznenađenje ...

Izbori u Hrvatskoj – desno i još desnije

DW - 29.06.2020

Umerenom krilu HDZ i premijeru Plenkoviću preti poraz na izborima u nedelju. To je ishod 25 godina moderne Hrvatske, od nestanka Srba iz nje. HDZ otada plovi između nacionalizma i korupcije, piše Norbert Mapes-Nidik.

Čović zahvaliio Plenkoviću za otvaranje granice

Tanjug - 29.06.2020

Čović zahvaliio Plenkoviću za otvaranje granice Predsednik HDZ BiH Dragan Čović pozdravio je danas najavu hrvatske vlade da ukine obaveznu 14-todevnu samoizolaciju za građane koji dolaze iz BiH I zahvalio premijeru Andreju Plenkoviću.

Hrvati se sprdaju sa sučeljavanjem: "Bernardić orobio kopiraonu, isprintao pola šume"

Index.hr - 29.06.2020

U 20 SATI počela je debata premijera Andreja Plenkovića i šefa SDP-a i vođe Restart koalicije Davora Bernardića, a reakcije su odmah preplavile društvene mreže. Posebno su u forama maštoviti, kao i obično, tviteraši.

Plenković: Korona izmenila predsedavanje HR, Evropu, svet...

Tanjug - 29.06.2020

Plenković: Korona izmenila predsedavanje HR, Evropu, svet... Prvo hrvatsko predsedavanje Evropskom unijom koje završava sutra u ponoć zbog korona virusa nije prošlo po planu, ali je postignuto sve što se moglo u takvim okolnostima, ocenio je danas premijer Andrej Plenković.

Plenković vs. Bernardić: Tko vam je bio bolji u sučeljavanju?

Vecernji.hr - 29.06.2020

Večeras smo gledali prvi duel Andreja Plenkovića i Davora Bernardića, a tko je vama bio bolji? Kandidati za premijera dviju najvećih hrvatskih stranaka Andrej Plenković (HDZ) i Davora Bernardića (SDP) večeras su se po prvi puta u kampanji sučelili gostujući na RTL televiziji.

VIDEO Plenković na početku debate Bernardiću pokazao test na koronavirus

Index.hr - 29.06.2020

U TIJEKU je sučeljavanje između šefova SDP-a i HDZ-a, Davora Bernardića i Andreja Plenkovića na RTL televiziji . Odmah na početku sučeljavanja krenulo se s temom koronavirusa, odnosno prvo pitanje gostima bilo je jesu li se testirali na koronavirus.

Hrvatska izašla sa drugim paketom mera: Ovako izgleda podrška za očuvanje radnih mesta

Telegraf - 29.06.2020

Hrvatski premijer Andrej Plenković predstavio je najnovije mere podrške hrvatske vlade za očuvanje radnih mesta tokom krize korona virusa. - Nove mere su skraćeno radno vreme, samozapošljavanje i pomoć mikropreduzetnicima u borbi protiv posledica pandemije.

Pratite ovdje reakcije s društvenih mreža na sučeljavanje Plenkovića i Bernardića

Index.hr - 29.06.2020

U 20 SATI na RTL-u je počela dvosatna debata između predsjednika HDZ-a Andreja Plenkovića i šefa SDP-a i Restart koalicije Davora Bernardića. Tekstualni prijenos možete pratiti ovdje , anketu tko vam je bolji ispunite ovdje .

Tko vam je bolji, Plenković ili Bernardić?

Index.hr - 29.06.2020

U 20 SATI na RTL-u je počela dvosatna debata između predsjednika HDZ-a Andreja Plenkovića i šefa SDP-a i Restart koalicije Davora Bernardića. Tekstualni prijenos možete pratiti OVDJE . Tko vam je bolji u debati, Andrej Plenković ili Davor ...

Škoro: Plenković i Bernardić bježe od sučeljavanja sa mnom

N1 - 29.06.2020

Predsjednik Domovinskog pokreta Miroslav Škoro prozvao je u ponedjeljak čelnike HDZ-a i SDP-a Andreja Plenkovića i Davora Bernardića jer su izbjegli sučeljavanje s njim u organizaciji Glasa poduzetnika, ocijenivši da nemaju gospodarska rješenja za krizu.

Nove ekonomske mere kod komšija: Kreće skraćivanje radnog vremena

B92 - 29.06.2020

Zagreb -- Hrvatski premijer predstavio je danas najnovije mere podrške hrvatske vlade za očuvanje radnih mesta tokom krize koronavirusa. Nove mere su skraćeno radno vreme, samozapošljavanje i pomoć mikropreduzetnicima u borbi protiv posledica pandemije.

Čović uputio poruku premijeru Hrvatske: Hvala za evropsku BiH

N1 - 29.06.2020

Predsjednik HDZ-a BiH Dragan Čović pozdravio je odluku Hrvatske da ukine obaveznu samoizolaciju za stanovnike Bosne i Hercegovine. "Današnja odluka, donesena u izazovnim vremenima koja iziskuju snažnu saradnju i povjerenje, važan je korak za očuvanje BiH u okvirima evropske ...

Uskoro počinje debata Plenkovića i Bernardića

Index.hr - 29.06.2020

U NEDJELJU se održavaju parlamentarni izbori, i to u sjeni epidemije koronavirusa koji se posljednjih dana ponovno širi. Također, sve je jasnije da Hrvatsku nakon izbora čeka velika ekonomska kriza. U tom se kontekstu održavaju neizvjesni izbori.

HRVATSKA IZAŠLA SA DRUGIM PAKETOM POMOĆI Evo koje su nove mere za očuvanje radnih mesta

Blic - 29.06.2020

Hrvatski premijer Andrej Plenković predstavio je danas najnovije mere podrške hrvatske vlade za očuvanje radnih mesta tokom krize korona ...

Sat i pol do velike debate Plenkovića i Bernardića

Index.hr - 29.06.2020

U NEDJELJU se održavaju parlamentarni izbori. Izbori se održavaju u sjeni epidemije koronavirusa koji se posljednjih dana dosta širi. Također, sve je jasnije da Hrvatsku nakon izbora čeka velika ekonomska kriza. U tom kontekstu se održavaju neizvjesni izbori.

Čović o potezu Hrvatske: Plenkoviću, hvala za europsku BiH

Radio Sarajevo - 29.06.2020

Twitter / Čović o potezu Hrvatske: Plenkoviću, hvala za europsku BiH 29. 06. 2020. u 17:22:00 Radiosarajevo.ba Nakon što je objavljena informacija kako bi Hrvatska mogla povući svoju odluku o samoizolaciji za one koji ulaze iz Bosne i Hercegovine , oglasio se Dragan Čović , ...

Plenković predstavio mere za očuvanje radnih mesta tokom krize

N1 - 29.06.2020

Hrvatski premijer Andrej Plenković predstavio je nove mere vlade za očuvanje radnih mesta tokom krize koronavirusa, među kojima je i podrška za skraćeno radno vreme do 2.000 kuna (oko 260 evra) mesečno. Plenković je rekao da bi Hrvatski zavod za zapošljavanje u ponedeljak ...

Premijer o sučeljavanju s Bernardićem: Nisam ga uživo vidio tjednima, veselim se

N1 - 29.06.2020

Premijer Andrej Plenković na konferenciji za novinare u Banskim dvorima komentirao je između ostalog sučeljavanje s čelnikom SDP-a Davorom Bernardićem na RTL televiziji. Na pitanje što očekuje od večerašnjeg sučeljavanja s predsjednikom SDP-a Davorom Bernardićem , Andrej ...

Čović o otvaranju granica: Hvala Plenkoviću, Hrvati su jedno biće

Index.hr - 29.06.2020

PREDSJEDNIK HDZ-a BiH, Dragan Čović, danas se oglasio na Twitteru nakon najave iz Hrvatske kako se uskoro otvaraju granice s BiH. “Pozdravljam ukidanje obvezne samoizolacije za stanovnike BiH. Današnja odluka, donesena u izazovnim vremenima koja traže snažnu suradnju i ...

Plenković predstavio mere za očuvanje radnih mesta

Tanjug - 29.06.2020

Plenković predstavio mere za očuvanje radnih mesta Hrvatski premijer predstavio je danas najnovije mere podrške hrvatske vlade za očuvanje radnih mesta tokom krize korona virusa. ZAGREB - Hrvatski premijer predstavio je danas najnovije mere podrške hrvatske vlade za očuvanje ...

Plenković diplomatima: Koronavirus poremetio predsjedanje, no postignut je maksimum

Index.hr - 29.06.2020

PRVO hrvatsko predsjedanje Europskom unijom, koje završava u srijedu, zbog koronavirusa nije prošlo po planu, ali je postignuto sve što se moglo u takvim okolnostima, rekao je u ponedjeljak premijer Andrej Plenković na susretu sa šefovima stranih diplomatskih predstavništava u ...

Nove ekonomske mere: Hrvatska skraćuje RADNO VREME

BizLife - 29.06.2020

Hrvatski premijer predstavio je danas najnovije mere podrške hrvatske vlade za očuvanje radnih mesta tokom krize koronavirusa. Nove mere su skraćeno radno vreme, samozapošljavanje i pomoć mikropreduzetnicima u borbi protiv posledica pandemije.

Plenković:Otvaramo granicu sa BiH kada dopuste mere

Tanjug - 29.06.2020

Plenković:Otvaramo granicu sa BiH kada dopuste mere Hrvatski premijer Andrej Plenković izjavio je da će zatvaranje granice sa BiH biti ukinuto čim to dopuste epidemiološke mere. ZAGREB - Hrvatski premijer Andrej Plenković izjavio je da će zatvaranje granice sa BiH biti ukinuto ...

Čović: Nikakva granica ne može odvojiti hrvatsko biće

Vijesti.ba - 29.06.2020

Najava ministra MUP-a i šefa Nacionalnog stožera civilne zaštite RH Davora Božinovića o otvaranju granice s Bosnom i Hercegovinom, odnosno ukidanju mjere samoizolacije za državljane BiH koji ulaze u RH otklonili su sve teorije kako BiH ostaje tampon zona bez mogućnosti protoka ...

Plenkovićev "zabavni" intervju: Priznanje što je htio biti kao dijete je nevjerojatno

Index.hr - 29.06.2020

"DA NE budemo uvijek ozbiljni, ovaj put nećemo o poslu", najavio je Andrej Plenković video u kojem je pokušao zvučati ležerno, no na kraju je ispao ponovno ozbiljan. Dok se Iva Šulentić, kojoj se samo glas čuje, trudila zvučati kao da joj je taj razgovor nešto najzabavnije ikad, ...

Večeras se napokon sučeljavaju Plenković i Bernardić

Index.hr - 29.06.2020

VEČERAS u 20 sati na RTL-u napokon će se sučeliti lideri dvaju političkih opcija koje prema anketama imaju najveću podršku građana - aktualni premijer i predsjednik HDZ-a Andrej Plenković i šef SDP-a i Restart koalicije Davor Bernardić.