TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Žozep Borelj: Narod Ukrajine pripada evropskoj porodici

Tanjug - 23.06.2022

Žozep Borelj: Narod Ukrajine pripada evropskoj porodici ”Danas je početak dugačkog puta koji ćemo ići zajedno. Ukrajinski naord pripada evropskoj porodici, budućnost Ukrajine je u EU. Zajedno podržavamo mir”, rekao je šef diplomatije EU, Žozep Boelj.

BORELJ NAKON SAMITA: Energetski dogovor na Kosovu važan korak napred

ALO - 23.06.2022

Borelj: Danas nije dobar dan, sa Zapadnim Balkanom nismo tamo gde bi trebalo da budemo Danas je trebalo da započnemo pregovore sa Albanijom i Severnom Makedonijom i ne mogu da sakrijem svoje razočarenje, svakako. Moje razočarenje je, pretpostavljam, razočaranje mnogih ljudi.

Žozep Borelj: Koncenzus problem, dobro je što ima napretka u dijalogu

Tanjug - 23.06.2022

Žozep Borelj: Koncenzus problem, dobro je što ima napretka u dijalogu Visoki predstavnik za spoljnu i bezbednosnu politiku EU izrazio je danas nezadovoljstvo što u Bugarskoj nema napretka u vezi otvaranja pristupnih pregovora Severne Makedonije i Albanije.

Borelj posle samita: Danas nije dobar dan…

Vesti Online - 23.06.2022

Danas je trebalo da započnemo pregovore sa Albanijom i Severnom Makedonijom i ne mogu da sakrijem svoje razočarenje, svakako. Moje razočarenje je, pretpostavljam, razočaranje mnogih ljudi. Ali još ima nade – ne znam šta bugarski parlament može da uradi u narednim satima.

Borelj: ”Ukrajina će pobediti. Evropa će pobediti” VIDEO

B92 - 23.06.2022

Lideri EU 27 odobrili status kandidata za članstvo u EU za Ukrajinu i Moldaviju. Šef diplomatije EU, Žozep Boelj i ministar spoljnih poslova Ukrajine, Dmitro Kuleba, u zajedničkoj video poruci, čestitali su Ukrajini i njenim gradajanim dodeljivanje statusa zemlje kandidata za ...

BORELJ ČESTITAO UKRAJINCIMA: Narod Ukrajine pripada evropskoj porodici

Republika - 23.06.2022

Žosep Borelj je na svom Tviter nalogu, uz ovu video poruku, poručio da će ” Ukrajina podediti” i da će ”Evropa pobediti”. ”Danas je početak dugačkog puta koji ćemo ići ajedno. Ukrajinski naord pripada evropskoj porodici, Budućost Ukrajine je u EU .

ČESTITKA BORELJA: ”Ukrajina će pobediti. Evropa će pobediti” (VIDEO)

ALO - 23.06.2022

Lideri EU 27 odobrili status kandidata za članstvo u EU za Ukrajinu i Moldaviju. Šef diplomatije EU, Žozep Borelj i ministar spoljnih poslova Ukrajine, Dmitro Kuleba, u zajedničkoj video poruci, čestitali su Ukrajini i njenim grad janima dodeljivanje statusa zemlje kandidata za ...

Borelj: Narod Ukrajine pripada evropskoj porodici

Vesti Online - 23.06.2022

Šef diplomatije EU, Žosep Boelj i ministar spoljnih poslova Ukrajine, Dmitro Kuleba, u zajedničkoj video poruci, čestitali su Ukrajini i njenim građanima dodeljivanje statusa zemlje kandidata za članstvo u EU. Žosep Borelj je na svom Tviter nalogu, uz ovu video poruku, poručio ...