TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

PROBUDILI SE IZ ZIMSKOG SNA: Mečka sa dva mečeta upala u seosko domaćinstvo kod Nove Varoši (FOTO)

Srbija Danas - 08.04.2021

U domaćinstvo Miroljuba Nedića iz novovarškosg sela Negbine tokom noći banuli su nezvani i opasni posetioci. Mečka sa dva mečeta razvalila je vrata na ambaru i izvukla džak kukuruza . - Izgleda da su se probudili iz zimskog sna i jako su gladni.

MEČKA SA DVA MEČETA UPALA U SEOSKO DOMAĆINSTVO NEDIĆA: Napravili pravi haos (FOTO)

Espreso - 08.04.2021

Mečka sa mečićima vukla je dzak kukuruza kako bi nahranila sebe i mlade oko 150 metara, a Miroljub pretpostavlja da kad su videle svetlo u kući ili čuli glasove da su pobegli, a dzak ostavili U domaćinstvo Miroljuba Nedića iz novovarškosg sela Negbine tokom noći banuli su ...

Drama u selu kod Nove Varoši - mečka i mečići im upali u kuću FOTO

B92 - 08.04.2021

U domaćinstvo Miroljuba Nedića iz novovarškog sela Negbine tokom noći banuli su nezvani i opasni posetioci. Mečka sa dva mečeta razvalila je vrata na ambaru i izvukla džak kukuruza. "Izgleda da su se probudili iz zimskog sna i jako su gladni.

Mečka sa mečićima razvalila vrata ambara i uzela džak kukuruza: Nedić video kako ga nosi kao čovek

Telegraf - 08.04.2021

U domaćinstvo Miroljuba Nedića iz novovaroškog sela Negbine tokom noći banuli su nezvani i opasni posetioci. Mečka sa dva mečeta razvalila je vrata na ambaru i izvukla džak kukuruza. - Izgleda da su se probudili iz zimskog sna i jako su gladni.

Mečka sa dva mečeta upala u seosko domaćinstvo Nedića na Muretnici: Razvalila tor i odvukla džak kukuruza

Blic - 08.04.2021

U domaćinstvo Miroljuba Nedića iz novovarškosg sela Negbine tokom noći banuli su nezvani i opasni posetioci. Mečka sa dva mečeta razvalila je vrata na ambaru i izvukla džak kukuruza. "Izgleda da su se probudili iz zimskog sna i jako su gladni.

MEČKA SE PROBUDILA SE IZ ZIMSKOG SNA I SPUSTILA SE U SELO: Miroljub jutros obišao imanje, našao razvaljen ambar ZVER ĆE ...

Kurir - 08.04.2021

Nova Varoš - U domaćinstvo Miroljuba Nedića iz novovarškosg sela Negbine tokom noći banuli su nezvani i opasni posetioci. Mečka sa dva mečeta razvalila je vrata na ambaru i izvukla dzak kukuruza. "Izgleda da su se probudili iz zimskog sna i jako su gladni.

MEČKA SE PROBUDILA IZ ZIMSKOG SNA, PA MU PROVALILA U AMBAR: Miroljub nije mogao da veruje svojim očima kad je video ...

Pink - 08.04.2021

U domaćinstvo Miroljuba Nedića iz novovarškosg sela Negbine tokom noći banuli su nezvani i opasni posetioci. Mečka sa dva mečeta razvalila je vrata na ambaru i izvukla dzak kukuruza. "Izgleda da su se probudili iz zimskog sna i jako su gladni.