TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Manje umrlih i zaraženih, manje i pacijenata na respiratoru

Nova - 22.04.2021

Zvaničan broj zaraženih manji od 3.000 U Srbiji je u poslednja 24 sata evidentirano još 2.719 zaraženih koronavirusom, a preminulo je još 35 osoba. Testirano je ukupno 14.544 osoba, a na respiratorima je 219 pacijenata.

PADA BROJ ZARAŽENIH! Još 2.719 novih slučajeva korone u Srbiji! Preminulo 35 osoba!

Informer - 22.04.2021

U Republici Srbiji do 15 časova 22. aprila 2021. godine registrovano je ukupno 673.520 slučajeva kovid 19. Od poslednjeg izveštaja testirani su uzorci 14.544 osobe od kojih je 2.719 pozitivno. U poslednja 24 sata preminulo je 35 osoba BEBA OD 15 DANA IMA KORONU! U KBC "Dragiša ...

Istraživanje: Fajzer vakcina bezbedna za trudnice

Nova - 22.04.2021

Vakcine protiv kovida 19, koje su proizvele kompanije Fajzer/Bajontek i Moderna, bezbedne su za trudnice, prema novim podacima objavljenim u sredu u New England Journal of Medicine. Studija sugeriše da su koristi od vakcina za trudnice veće od rizika.

Smanjuju se kapaciteti kovid bolnica

Nova - 22.04.2021

Pojedine bolnice povlače se iz kovid sistema. Ministar zdravlja Zlatibor Lončar rekao je da je dat nalog da se Selters i Niška banja, koje su bile u kovid sistemu, vrate u normalan režim, a da je planirano i da KBC "Bežanijska kosa" i blok A KBC "Dragiša mišović" više ne primaju ...

Počinje vakcinacija trudnica i dojilja iz rizičnih grupa

Nova - 22.04.2021

Na vakcinalne punktove tokom današnjeg ili sutrašnjeg dana stići će dopisi u kojima se vakcinacija preporučuje za trudnice i dojilje iz rizičnih kategorija, rekao je za Nova.rs predsednik Nacionalnog koordinacionog tela za vakcinaciju Mirsad Đerlek.

Lončar: Srbija već dala 3.129.491 dozu, stav svetske struke je da trudnice i dojilje mogu da se vakcinišu

RTV - 22.04.2021

Opada broj obolelih, ali to ne znači da treba da se opustimo i da smo rešili problem. Da bi se ovaj broj smanjivao moramo da nastavimo sa vakcinacijom i sa pridržavanjem mera, rekao je za RTS ministar zdravlja Zlatibor Lončar.

Vakcinacija protiv korone kod trudnica i dojilja: Mutirani soj može da utiče na potomstvo

Telegraf - 22.04.2021

Vakcinu protiv korona virusa trebalo bi da prime i trudnice i dojilje. Iako vakcinacija nije obavezna, stav svetske struke da i ove kategorije stanovništva mogu da se vakcinišu. - To je stav svetske struke, jer je virus počeo da mutira – kaže ministar zdravlja Zlatibor Lončar.

MUTIRANI SOJ MOŽE DA UTIČE NA POTOMSTVO I DECU! Lončar: Stav svetske struke je da trudnice i dojilje mogu da se ...

Informer - 22.04.2021

Opada broj obolelih, ali to ne znači da treba da se opustimo i da smo rešili problem. Da bi se ovaj broj smanjivao moramo da nastavimo sa vakcinacijom i sa pridržavanjem mera, rekao je za RTS ministar zdravlja Zlatibor Lončar.

Lončar: Stav svetske struke je da trudnice i dojilje mogu da se vakcinišu

Danas - 22.04.2021

Opada broj obolelih, ali to ne znači da treba da se opustimo i da smo rešili problem. Da bi se ovaj broj smanjivao moramo da nastavimo sa vakcinacijom i sa pridržavanjem mera, izjavio je jutros ministar zdravlja Zlatibor Lončar.

"TRUDNICE I DOJILJE TREBA DA SE VAKCINIŠU" Lončar: Mutirani soj korone može da utiče na potomstvo i decu

Blic - 22.04.2021

Opada broj obolelih, ali to ne znači da treba da se opustimo i da smo rešili problem. Da bi se ovaj broj smanjivao moramo da nastavimo sa vakcinacijom i sa pridržavanjem merama, izjavio je ministar zdravlja Zlatibor Lončar.

BEBA OD 15 DANA IMA KORONU! Lekari upozoravaju: 'Opasnost nije prošla, treba da budemo i dalje odgovorni!' (VIDEO)

Pink - 22.04.2021

Nedavno je od koronavirusa preminula beba stara devet dana, a doktorka Olivera Ostojić, načelnica Dečje klinike KBC "Dragiša Mišović", kaže da je do sada u ovoj ustanovi zaraženo dvanaestoro dece. Ostojić ističe da su sva deca, koja su zaražena koronavirusom, dobro i da najmlađi ...

BEBA OD 15 DANA IMA KORONU! U KBC "Dragiša Mišović" 12 dece zaraženo

Informer - 22.04.2021

Nedavno je od koronavirusa preminula beba stara devet dana, a doktorka Olivera Ostojić, načelnica Dečje klinike KBC "Dragiša Mišović", kaže da je do sada u ovoj ustanovi zaraženo dvanaestoro dece Ostojić ističe da su sva deca, koja su zaražena koronavirusom, dobro i da najmlađi ...

Načelnica Dečije klinike KBC "Dr Dragiša Mišović" upozorava da nema opuštanja: BEBA OD 15 DANA JE ZARAŽENA KORONOM!

Republika - 22.04.2021

Ostojić ističe da su sva deca, koja su zaražena koronavirusom , dobro i da najmlađi pacijent ima 15 dana. Dodaje i da je ta beba dobro, kao i da je virus dobila od majke koja je bila kovid pozitivna. - Od jutros je 12 dece zaraženo.

STAV STRUKE JE DA TRUDNICE MOGU DA SE VAKCINIŠU! Lončar objasnio, mutirani soj može da utiče NA POTOMSTVO

Espreso - 22.04.2021

Ističe da je vakcinacija jedino rešenje za okončanje pandemije Ministar zdravlja Zlatibor Lončar je izjavio danas da je stav svetske struke da i trudnice i dojilje mogu da se vakcinišu. "To je stav svetske struke, jer je virus počeo da mutira.

AKTUELNO: Epidemijska situacija stabilnija, lekari apeluju na poštovanje mera

RTV - 22.04.2021

U Srbiji je do sada koronavirus potvrđen kod 670.801 osobe, a od posledica zaraze preminulo je 6.095 obolelih. Na bolničkom lečenju se nalazi 6.388 pacijenata, od kojih je 228 na respiratoru, pokazuju podaci sa sajta covid19.rs.

MUTIRANI SOJ MOŽE DA UTIČE NA POTPOMSTVO I DECU! Lončar: Stav svetske struke je da trudnice i dojilje mogu da se ...

Pink - 22.04.2021

Opada broj obolelih, ali to ne znači da treba da se opustimo i da smo rešili problem. Da bi se ovaj broj smanjivao moramo da nastavimo sa vakcinacijom i sa pridržavanjem mera, rekao je za ministar zdravlja Zlatibor Lončar.

"TO JE STAV SVETSKE STRUKE": Ministar Lončar otkrio da li trudnice treba da prime vakcinu protiv korone

Srbija Danas - 22.04.2021

Opada broj obolelih, ali to ne znači da treba da se opustimo i da smo rešili problem. Da bi se ovaj broj smanjivao moramo da nastavimo sa vakcinacijom i sa pridržavanjem mera, rekao je za RTS ministar zdravlja Zlatibor Lončar.

DR LONČAR STAVIO TAČKU NA PRIČU O VAKCINAMA I TRUDNICAMA: Stav svetske struke jeste da trudnice i dojilje mogu da se ...

Kurir - 22.04.2021

BEOGRAD - Opada broj obolelih, ali to ne znači da treba da se opustimo i da smo rešili problem. Da bi se ovaj broj smanjivao, moramo da nastavimo sa vakcinacijom i sa pridržavanjem mera, rekao je za ministar zdravlja Zlatibor Lončar.

TRUDNICE MOGU DA SE VAKCINIŠU! Ministar Lončar: Virus počeo da mutira, za potomstvo imunizacija jako važna

Republika - 22.04.2021

- To je stav svetske struke, jer je virus počeo da mutira. Procena je da taj mutirani soj može da utiče na potomstvo i decu i da je bezbednije da se trudnice vakcinišu - izjavio je ministar za RTS. - Samo slušamo stavove struke i tako ćemo nastaviti i dalje - dodao je Lončar.

MINISTAR LONČAR: Stav struke je da trudnice mogu da se vakcinišu

Novosti - 22.04.2021

- To je stav svetske struke, jer je virus počeo da mutira. Procena je da taj mutirani soj može da utiče na potomstvo i decu i da je bezbednije da se trudnice vakcinišu - izjavio je ministar za RTS. - Samo slušamo stavove struke i tako ćemo nastaviti i dalje - dodao je Lončar.

Lončar: Slušamo struku - trudnice da se vakcinišu

B92 - 22.04.2021

Ministar zdravlja Zlatibor Lončar istakao je da je stav svetske struke da i trudnice i dojilje mogu da se vakcinišu. Zlatibor Lončar je gostujući u Jutarnjem dnevniku RTS-a naveo da, iako brojke padaju, treba da budemo oprezni i da se pridržavamo mera kako bi pad bio realnost i ...

Lončar: Stav struke je da trudnice mogu da se vakcinišu

IndeksOnline - 22.04.2021

BEOGRAD – Ministar zdravlja Zlatibor Lončar je izjavio danas da je stav svetske struke da i trudnice i dojilje mogu da se vakcinišu. “To je stav svetske struke, jer je virus počeo da mutira. Procena je da taj mutirani soj može da utiče na potomstvo i decu i da je bezbednije da ...

“Vakcina je jedini LEK!” Lončar objasnio da je OVO najveća opasnost kod mutiranog soja KORONE

Dnevno - 22.04.2021

Procena je da taj mutirani soj može da utiče na potomstvo i decu i da je bezbednije da se trudnice vakcinišu. Samo slušamo stavove struke i tako ćemo nastaviti i dalje - navodi ministar. Opada broj obolelih, ali to ne znači da treba da se opustimo i da smo rešili problem.

SAMO VAKCINA SPREČAVA OPASNE POSLEDICE KORONAVIRUSA, LEKARI APELUJU: Sve trudnice treba da se vakcinišu!

Informer - 21.04.2021

Posle smrti prve bebe od korone stručnjaci apeluju na buduće majke da se imunizuju jer je mnogo veći rizik od virusa nego od vakcine Trudnice, vakcinišite se protiv korone, jer je veći rizik od virusa nego od vakcine, apeluju stručnjaci.

KORONA NAPADA I NAJMLAĐE: U KBC Dragiša Mišović od početka epidemije lečeno 40 beba uzrasta do mesec dana

Kurir - 21.04.2021

BEOGRAD - U dečjoj klinici KBC "Dragiša Mišović" je od početka pandemije bilo zbrinuto više od 40 beba starosti do mesec dana pozitivnih na korona virus, koje su sve izlečene i otišle kućama u odličnom stanju, izjavila je danas načenica te klinike Olivera Ostojić.

Vakcinacija trudnica? Više koristi nego rizika

B92 - 21.04.2021

Na osnovu domaćeg i svetskih iskustava, daleko je veća korist od vakcinacije trudnica nego što bi mogla da bude potencijalna šteta od vakcine, izjavila je danas direktorka dnevne bolnice Ginekološko akušerske klinike "Narodni front" prof. dr Ana Mitrović.

ZA MESEC DANA OD KOVIDA LEČENO VIŠE OD 40 BEBA: Dr Ostojić iznela važan podatak o obolevanju dece od korone

Mondo - 21.04.2021

Samo u KBC "Dragiša Mišović" za mesec dana lečeno više od 40 beba starosti do mesec dana Ostojić je za televiziju Prva izjavila da su "mnoge od tih beba rođene bez simptoma". Prema njenim rečima, u poslednjem talasu epidemije, od početka godine, primećeno je da je od kovida-19 ...

Situacija se promenila: Posle slučajeva beba koje su izgubile bitku sa koronom - nova pitanja VIDEO

B92 - 21.04.2021

Najmlađi pacijent zaražen koronavirusom u Srbiji, devojčica stara svega 10 dana, preminula je u Univerzitetskoj dečjoj klinici Tiršova . U tu kliniku je prebačena iz Univerzitetskog kliničkog centra u Kragujevcu. Ovo je četvrti takav slučaj u svetu.