TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

PROBUDILA SE, UŠLA U DNEVNI BORAVAK I ZAPREPASTILA SE Nada Obrić IZGORELA zbog onog što joj je priredila služavka, ...

Pink - 20.01.2020

Prvog radnog dana prekršila je osnovno pravilo, zbog kojeg je morala da snosi posledice! Pevačica narodne muzike Nada Obrić godinama unazad ima pomoć u kući u kojoj, da bi neka žena radila, mora da ispoštuje neka od osnovnih pravila.

NE ŽELITE DA BUDETE SLUŽAVKA NADI OBRIĆ! Pevačica je jednoj smanjila 20% od plate - RAZLOG JE KRAJNJE BIZARAN!

Informer - 20.01.2020

Žena je samo htela da popije kafu sa njom Pevačica narodne muzike Nada Obrić godinama unazad ima pomoć u kući u kojoj, da bi neka žena radila, mora da ispoštuje neka od osnovnih pravila. Jedna služavka se nije dobro provela zbog nepoštovanja tih pravila.

NADA OBRIĆ ŠOKIRANA SLUŽAVKINIM POSTUPKOM! Nakon prizora u dnevnoj sobi, odbila joj 20 odsto od plate!

Srbija Danas - 20.01.2020

Pevačica narodne muzike Nada Obrić godinama unazad ima pomoć u kući u kojoj, da bi neka žena radila, mora da ispoštuje neka od osnovnih pravila. Ukoliko dođe do kršenja, odmah slede ozbiljne sankcije! Jedne zanimljive situacije prisetila se pevačica u razgovoru za Pink.rs i ...

AMAN, ŽENSKA GLAVO! Nada Obrić ispričala šta joj je uradila SLUŽAVKA, odmah joj smanjila PLATU!

Kurir - 20.01.2020

Nada Obrić godinama ima pomoć u kući, a smislila je pravila koja žena mora da poštuje. Ona je odmah rekla ženi da kada je čuje ujutru u kupatilu, stavi kafu i nikako je ne budi. "Tad kuvaš kafu i kad ja siđem, mora da me čeka kafa i med.

"AMAN, ŽENSKA GLAVO, MAKNI TU KAFU!" Nada Obrić pobesnela zbog onoga što joj je uradila služavka, pa joj SMANJILA PLATU

Blic - 20.01.2020

Pevačica Nada Obrić javno je ispričala da je svojoj kućnoj pomoćnici svojevremeno smanjila platu. Kako je pevačica navela, u njenoj kući postojala su određena pravila koja kućna pomoćnica nije ispoštovala. - Primila sam jednu ženu koja radi kod mene i odmah sam joj rekla:"Da se ...

Nada Obrić ispričala šta joj je uradila služavka, odmah joj smanjila platu

Srbija24 - 20.01.2020

Nada Obrić godinama ima pomoć u kući, a smislila je pravila koja žena mora da poštuje. Ona je odmah rekla ženi da kada je čuje ujutru u kupatilu, stavi kafu i nikako je ne budi. „Tad kuvaš kafu i kad ja siđem, mora da me čeka kafa i med.