TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Rendulić: Nadam se da ću opet osvojiti Kup sa Čukaričkim

Blic - 13.01.2018

Iskusni štoper Zoran Rendulić posle dve i po godine vratio se u Čukarički i priželjkuje da sa fudbalerima sa Banovog brda ponovo osvoji trofej u Kupu Srbije, kao što je to bio slučaj 2015. godine. "Bila je obostrana želja da se vratim u klub.

Rendulić opet na Brdu: Najteže kod Lalata...

Mondo - 13.01.2018

Iskusni fudbaler ponovo nosi dres Čukaričkog i ističe da su ovo njegove najteže pripreme u karijeri. Posle dve i po godine Zoran Rendulić (33) ponovo na Banovom brdu. Iskusni štoper koji ima bogato superligaško iskustvo vratio se u klub u kome je, verovatno, pružao i najbolje ...

Rendulićev povratak na mesto uspeha

Mozzart Sport - 13.01.2018

Iskusni štoper napustio Rad Dve i po godine posle istorijskog uspeha i osvajanja pehara Kupa Srbije, Zoran Rendulić se vratio u Čukarički. Kako sam kaže, u klub u kojem je proveo možda i najlepših šest meseci u karijeri i klub koji ga je preporučio i Crvenoj zvezdi.

ZORAN RENDULIĆ SE VRATIO U ČUKARIČKI: Nadam se da možemo opet da osvojim Kup

Srbija Danas - 13.01.2018

Iskusni štoper Zoran Rendulić vratio se u Čukarički posle dve i po godine, a kako kaže proveo je na Banovom brdu možda najlepših šest meseci u karijeri odnosno prvu polovinu 2015. kad je ekipa osvojila trofej Kupa Srbije. - Bila je obostrana želja da se vratim u klub.

"Šest puta mi je teže kad povredim nogu nego glavu"

N1 - 11.01.2018

Fudbaler Čukaričkog Đorđe Đurić pretrpeo je prelom dve kosti na nozi prošlog leta, a par meseci pre toga sa glavom oblivenom krvlju napustio je utakmicu na stadionu "Rajko Mitić" (revanš polufinala Kupa Srbije u maju). Sada je spreman za povratak.

Štoper Čukaričkog vraća se na teren posle četiri meseca

Vesti Online - 11.01.2018

Fudbaler Čukaričkog Đorđe Đurić posle četiri meseca pauze zbog povrede izjavio je da je spreman za povratak u tim i da će mu jaka konkurencija na mestu štopera biti dodatni motiv. Tweet fkcukaricki.rs Povratak na teren: Đorđe Đurić - Konkurenti za mesto u timu Puškarić, ...

OPET MEĐU BRĐANIMA Rendulić: Nadam se da Čukarički može da osvoji Kup

Kurir - 13.01.2018

"Bila je obostrana želja da se vratim u klub. Ovde sam bio kad smo osvojili Kup i nadam se da to možemo da ponovimo. Možda je do mene", našalio se Rendulić, preneo je klub sa Banovog brda. Na pitanje otkud opet na Banovom brdu, on je rekao: "Pa da me ne uzmu drugi klubovi".

Štoper Čukaričkog odredio prioritete: Šest puta mi je teže kad povredim nogu nego glavu

Blic - 11.01.2018

Fudbaler Čukaričkog Đorđe Đurić jedva čeka posle pauze od četiri meseca da ponovo istrči na teren i obećava da će kao i njegovi saigrači, ali i konkurenti na mestu štopera, dati maksimum da bude u startnoj postavi.

Šest puta udari u glavu, ali noge ne diraj!

Mozzart Sport - 11.01.2018

Povratak štopera Brđana Đorđa Đurića Fudbaler Čukaričkog Ðorđe Ðurić posle četiri meseca pauze zbog povrede izjavio je da je spreman za povratak u tim i da će mu jaka konkurencija na mestu štopera biti dodatni motiv.

Rendulić došao u Čuku da ponovo osvoji Kup: Možda je do mene...

Telegraf - 13.01.2018

Bivši defanzivac Crvene zvezde zadužio opremu Čukaričkog Iskusni štoper vratio se u Čukarički posle dve i po godine! Kako sam kaže, proveo je na Banovom brdu možda najlepših šest meseci u karijeri, odnosno prvu polovinu 2015. kad je ekipa osvojila trofej Kupa Srbije.

ČUKARIČKI POČEO PROLEĆNE PRIPREME Đurić: Spreman za povratak, cilj je plasman u Evropu

Kurir - 12.01.2018

"Konkurenti za mesto u timu (Puškarić, Kopitović i povratnik Rendulić, prim. aut) su dobri momci, konkurencija je dodatni motiv. Dok sam bio na tribinama zbog povrede bilo mi je teže nego kad igram. Na terenu je najlepše, cilj je Evropa i otkad sam došao u klub ambicije su uvek ...

''Brđani'' kvare planove ''večitima'' - Žele trofej u Kupu

Sportske.net - 13.01.2018

Fudbaler Zoran Rendulić vratio se u Čukarički posle dve i po godine, a danas je izjavio da se nada da će ekipa sa Banovog brda ponovo osvojiti Kup Srbije kao i 2015. godine. Fudbaler Zoran Rendulić vratio se u Čukarički posle dve i po godine, a danas je izjavio da se nada da će ...

Đurić: Teže je bilo na tribinama

B92 - 12.01.2018

Fudbaler Čukaričkog Đorđe Đurić posle četiri meseca pauze zbog povrede izjavio je da je spreman za povratak i da će mu jaka konkurencija biti dodatni motiv. "Konkurenti za mesto u timu (Puškarić, Kopitović i povratnik Rendulić, prim.

VRATIO SE! Zoran Rendulić ponovo među starim znancima! (FOTO)

Espreso - 13.01.2018

Bila je obostrana želja da se vratim u klub... foto: Saša Pavlić Koky Fudbaler Zoran Rendulić vratio se u Čukarički posle dve i po godine, a danas je izjavio da se nada da će ekipa sa Banovog brda ponovo osvojiti Kup Srbije kao i 2015. godine.