TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Katrin Denev se oporavlja od moždanog udara

Tanjug - 09.11.2019

Katrin Denev se oporavlja od moždanog udara Slavna francuska glumica Katrin Denev (76) veoma dobro reaguje na terapiju i odmara se nakon što je ove nedelje tokom snimanja filma imala blagi moždani udar, saopšteno je iz okruženja glumice.

Slavna francuska diva se oporavlja od moždanog udara

B92 - 08.11.2019

Slavna francuska glumica Katrin Denev (76) veoma dobro reaguje na terapiju i odmara se nakon što ove nedelje tokom snimanja filma imala blagi moždani udar, saopšteno je iz okruženja glumice. "Kao što smo ranije rekli, neće imati problema sa motorikom.

GLUMICI POZLILO NA SETU: Katrin Denev (76) imala moždani udar

Kurir - 08.11.2019

Katrin Denev (76) doživela je možda udar, zbog čega se trenutno nalazi u bolnici u Parizu. Slavna francuska glumica je, prema pisanju tamošnjih medija, hospitalizovana u vrlo ozbiljnom stanju, ali joj motorne funkcije, na sreću, nisu oštećene.

Katrin Denev se oporavlja posle blagog moždanog udara

Novi Magazin - 08.11.2019

Slavna francuska glumica Katrin Denev (76) veoma dobro reaguje na terapiju i odmara se nakon što ove nedelje tokom snimanja filma imala blagi moždani udar, saopštilo je danas okruženje glumice. "Kao što smo ranije rekli, neće imati problema sa motorikom.

Slavna glumica imala MOŽDANI UDAR tokom snimanja filma! Sreća u nesreći – scena je bila U BOLNICI

Dnevno - 08.11.2019

Slavna francuska glumica Katrin Denev (76) veoma dobro reaguje na terapiju i odmara se nakon što ove nedelje tokom snimanja filma imala blagi moždani udar, saopštilo je danas okruženje glumice. “Kao što smo ranije rekli, neće imati problema sa motorikom.

Katrin Denev se oporavlja posle blagog moždanog udara

Danas - 08.11.2019

Slavna francuska glumica Katrin Denev (76) veoma dobro reaguje na terapiju i odmara se nakon što ove nedelje tokom snimanja filma imala blagi moždani udar, saopštilo je danas okruženje glumice. „Kao što smo ranije rekli, neće imati problema sa motorikom.

Ketrin Denev se oporavlja od moždanog udara

RTV - 09.11.2019

Slavna francuska glumica Katrin Denev (76) veoma dobro reaguje na terapiju i odmara se nakon što je ove nedelje tokom snimanja filma imala blagi moždani udar , saopšteno je iz okruženja glumice. "Kao što smo ranije rekli, neće imati problema s motorikom.

Katrin Denev se oporavlja od moždanog udara

Politika - 09.11.2019

PARIZ – Slavna francuska glumica Katrin Denev (76) veoma dobro reaguje na terapiju i odmara se nakon što je ove nedelje tokom snimanja filma imala blagi moždani udar, saopšteno je iz okruženja glumice. „Kao što smo ranije rekli, neće imati problema s motorikom.