TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Pronađeno telo migranta koji se utopio u Uni

Tanjug - 12.06.2019

Pronađeno telo migranta koji se utopio u Uni Telo 29-godišnjeg Avganistanca koji je skočio u reku Unu i nije izronio, pronađeno je danas. SARAJEVO- Telo 29-godišnjeg Avganistanca koji je skočio u reku Unu i nije izronio, pronađeno je danas.

Pronađeno telo migranta koji se utopio u reci Uni u Cazinu

Blic - 12.06.2019

Pronađeno je telo 29-godišnjeg Avganistanca koji je skočio u reku Unu u Cazinu i nije izronio. Policija i specijalci okončali su tako potragu koja je trajala od juče. Nemili događaj desio se juče oko 15 časova, a slučaj je prijavila Međunarodna organizacija za migracije IOM, ...

"POKUŠAO SAM GA IZVUĆI, ALI NISAM USPEO" Ispovest migranta čiji drug se UTOPIO U UNI

Blic - 12.06.2019

U reci Uni u Cazinu utopio se migrant (29) iz Avganistana. Tragičnom događaju svedočio je njegov drug Majvand Fejzi. Kako je rekao, njegov prijatelj je ušao u reku da se osveži. – Čuo sam ga kako doziva u pomoć. Skočio sam u reku, pokušao ga izvući. Pozvao sam i druge da pomognu.

Migrant skočio u Unu, u toku potraga

Tanjug - 12.06.2019

Migrant skočio u Unu, u toku potraga Za jednim migrantom u Cazinu traga se od juče nakon što nije izronio iz vode posle skoka u reku Unu, a postoji osnovana sumnja da se udavio. SARAJEVO - Za jednim migrantom u Cazinu traga se od juče nakon što nije izronio iz vode posle skoka u ...

Potraga okončana: Pronađeno telo migranta koji se utopio u Uni

B92 - 12.06.2019

Sarajevo -- Telo 29-godišnjeg Avganistanca koji je skočio u reku Unu i nije izronio, pronađeno je danas. Kako saznaje sarajevski "Dnevni vaz" reč je o Hamidu Nuriju. Policija i specijalci okončali su potragu koja je trajala od juče.

Migrant skočio u Unu i nije izronio, potraga za njim u toku

B92 - 12.06.2019

Sarajevo -- Za jednim migrantom u Cazinu traga se od juče nakon što nije izronio iz vode posle skoka u reku Unu, a postoji osnovana sumnja da se udavio. Incident se dogodio u sredu oko 15 sati kod hotela "Sedra" u Cazinu gde boravi veliki broj migranata, prenosi Klix.

AVGANISTANAC SKOČIO U REKU UNU I NIJE VIŠE IZRONIO: Policija ga tražila čitav dan, telo danas isplivalo

Kurir - 12.06.2019

Telo 29-godišnjeg Avganistanca koji je skočio u reku Unu i nije izronio, pronađeno je danas. Kako saznaje sarajevski "Dnevni avaz" reč je o Hamidu Nuriju. Policija i specijalci okončali su potragu koja je trajala od juče.

DRAMA U CAZINU: Migrant skočio u Unu i nije izronio, potraga u toku!

Kurir - 12.06.2019

Incident se dogodio u sredu oko 15 sati kod hotela "Sedra" u Cazinu gde boravi veliki broj migranata, prenosi Klix. "On se vodi kao nestao i za njim se traga. Za sada još uvek nema tela", rekao je portparol MUP-a Unsko-sanskog kantona Ale Šiljdedić.

Pronađeno telo migranta koji se utopio u Uni

RTV - 12.06.2019

Telo 29-godišnjeg Avganistanca koji je skočio u reku Unu i nije izronio, pronađeno je danas. Kako saznaje sarajevski "Dnevni vaz" reč je o Hamidu Nuriju. Policija i specijalci okončali su potragu koja je trajala od juče.