TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Bijela kuća: Vladini zaposlenici moraju biti cijepljeni do 8. prosinca

N1 - 25.09.2021

Bijela kuća u petak je objavila da milijuni zaposlenika u svim saveznim institucijama moraju do 8. prosinca biti cijepljeni protiv covida-19, kao i da će administracija ugrađivati klauzule u sve buduće ugovore s vladom kojima će nalagati cijepljenje.

Bijela kuća: Milijuni zaposlenika u svim saveznim institucijama moraju do 8. prosinca biti cijepljeni

Vecernji.hr - 25.09.2021

Zamjenik direktora Ureda za upravljanje i proračun Bijele kuće Jason Miller napisao je na svom blogu da "smjernice koje su danas izdane promiču jedan od glavnih ciljeva znanstveno utemeljenog plana: da se što više ljudi procijepi" Bijela kuća u petak je objavila da milijuni ...

Bijela kuća: Djelatnici svih vladinih institucija moraju se cijepiti do 8. prosinca

Index.hr - 25.09.2021

BIJELA KUĆA je jučer objavila da milijuni zaposlenika u svim saveznim institucijama moraju do 8. prosinca biti cijepljeni protiv covida-19, kao i da će administracija ugrađivati klauzule u sve buduće ugovore s vladom kojima će nalagati cijepljenje.

Odluka Bijele kuće: Uposlenici vladinih institucija moraju se vakcinisati do 8. decembra

Avaz - 25.09.2021

Bijela kuća jučer je objavila da milioni zaposlenika u svim saveznim institucijama moraju do 8. decembra biti vakcinisani protiv COVID-19, kao i da će administracija ugrađivati klauzule u sve buduće ugovore s vladom kojima će nalagati vakcinaciju.

Bijela kuća: Vladini uposlenici moraju biti vakcinisani do 8. decembra

Al Jazeera - 25.09.2021

Bijela kuća objavila je da milioni uposlenika u svim saveznim institucijama moraju do 8. decembra biti vakcinisani protiv COVID-19, kao i da će administracija ugrađivati klauzule u sve buduće ugovore s vladom kojima će nalagati vakcinaciju.